Lansinoh diye ni krem vardı her emzirmedw sürerdim, çok eziyetli bir iştiKiz o dediğin ben oluyorum20 gün emzirdim göğüs ucu yoktu biberen ucunu göğsüme.dayayip öyle emziriyordum sonra süt kesildi mamaya basladim
Canım harikasın bu kilolarda çok çok iyiHerkese merhabaaaa
Cuma 59.3
Bugün 58.6
Fark - 600gr
Az sabirli olmani tavsiye ederim nacizane canim benim esim asiri duskundu ve bir gozunden diger gozune kiskanirdi beni tabi bu cok bunaltan bir durum cogu zaman ama bak 23 yillik evliyim bu asiri sıkma durumu zamanla kalmiyor hergun carsiya otobusle okula giden ben evlenince kac yil boyunca tek basima disari cikamadim otobuse asla bindirmedi. Ama simdi kendi arabam var sinemama da giderim gezmemede biraz sabir biraz hosgoru zitlasmadan hersey yoluna giriyor degismese ismail degismezdiiyi de herşeyime karışıyor bu konuda iyi mi
Benim sikayetimde göğüs ucunun olmamasiydi tutamiyordu.agzinda biberonla çare buldum küçük olduğu için hemen doyuyor uyuyordu sutum boşa akiyordu kimsede sag falan demedi bende bilmiyordum oyle kesildi gitti sütLansinoh diye ni krem vardı her emzirmedw sürerdim, çok eziyetli bir işti
Şu kadınların çektiği
İyi yanı kilo verdiriyordu işte iyi kalori harcanıyordu
Viyyyy kendimi okudum sankiAz sabirli olmani tavsiye ederim nacizane canim benim esim asiri duskundu ve bir gozunden diger gozune kiskanirdi beni tabi bu cok bunaltan bir durum cogu zaman ama bak 23 yillik evliyim bu adiri sikma durumu zamanla kalmiyor hergun carsiya otobusle okula giden ben evlenince kac yil boyunca tek basima disari cikamadim otobuse asla bindirmedi. Ama simdi kendi arabam var sinemama da giderim gezmemede biraz sabir hiraz uosgoru zitlasmadan hersey yoluna giriyor degismese ismail degismezdi
Boule sosyal medyaya giricem heee imkani varmiydiViyyyy kendimi okudum sanki
O zaman dur bak şunu yapayımYine yanlış besleniyosun neden böyle bişey yapıyosun vücudun güçsüz kalacak
3 gün detox da ne , doktor bile vermiyor 1 gün yada 2 gün diyo sen kalkmış bütün haftayı kabakla geçiricen, yine vücudun kitlenecek
İnşallah ablacığımCanım harikasın bu kilolarda çok çok iyi
Tebrik ederim
Cuma güzel bir sonuç bizi bekliyor
Nacizane fikrim bu detox seysilerine karşıyım yaaa verildigi gibi doner diye dusunuuorum saglikli degil bence yiyerek zayıflama taraftariyim ben
Bana iyi geliyor dedim ya benim eşimde hiç karışmaz. İnsan kendinde olmayana imreniyor.iyi de herşeyime karışıyor bu konuda iyi mi
Bu gönderdiğim detox gibi değil ama herşey var cevizinden yoğurduna sütüne etine sebzesine kadarNacizane fikrim bu detox seysilerine karşıyım yaaa verildigi gibi doner diye dusunuuorum saglikli degil bence yiyerek zayıflama taraftariyim ben
Bende zamani bekliyorum 6 yıllık evliyim.Az sabirli olmani tavsiye ederim nacizane canim benim esim asiri duskundu ve bir gozunden diger gozune kiskanirdi beni tabi bu cok bunaltan bir durum cogu zaman ama bak 23 yillik evliyim bu adiri sikma durumu zamanla kalmiyor hergun carsiya otobusle okula giden ben evlenince kac yil boyunca tek basima disari cikamadim otobuse asla bindirmedi. Ama simdi kendi arabam var sinemama da giderim gezmemede biraz sabir biraz hosgoru zitlasmadan hersey yoluna giriyor degismese ismail degismezdi
Sikma durumu değisdi ama ama hala ilk gunku sevgisi aski baki elhamdulillah egerki zitlasmis olsaydim bugun evde hükmü gecen kisi olmazdim diye düşünüyorum
Him tmm ozamanBu gönderdiğim detox gibi değil ama herşey var cevizinden yoğurduna sütüne etine sebzesine kadar
Al bendende o kadar 3 yıl telefon kullanmadım kolu komsu gezmesi ne demek bahçede komşular otururken ben pencereden onlarla konusuyordum yukarıya tabak gönderiyorlar di çok şükür herşey zamanla güvenle yoluna girdi hala bazı konularda katı olsada bunada şükür diyorum çok kıskançBoule sosyal medyaya giricem heee imkani varmiydi
Olurmu o zaman diyosun ablaHim tmm ozaman
İyi tatiller Lili mis gibi köy havası oh keyfini çıkarBuarada koye bugun ikindiden sonra gidiyormusuzHazirlanmam lazim
Reglin etkisidir canim hafta sonu cok birsry yemedin ki arti yapsin :))Bende bugün artıdayım bu kadar artı çıkmama şaşırdım hiç şişte değilimregliden dolayıdır belki umarım cumaya kadar gider neyse bugün izindeyim gidiyim temizlik yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?