Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz o dediğin ben oluyorum 20 gün emzirdim göğüs ucu yoktu biberen ucunu göğsüme.dayayip öyle emziriyordum sonra süt kesildi mamaya basladim
Lansinoh diye ni krem vardı her emzirmedw sürerdim, çok eziyetli bir işti
Şu kadınların çektiği

İyi yanı kilo verdiriyordu işte iyi kalori harcanıyordu

iyi de herşeyime karışıyor bu konuda iyi mi
Az sabirli olmani tavsiye ederim nacizane canim benim esim asiri duskundu ve bir gozunden diger gozune kiskanirdi beni tabi bu cok bunaltan bir durum cogu zaman ama bak 23 yillik evliyim bu asiri sıkma durumu zamanla kalmiyor hergun carsiya otobusle okula giden ben evlenince kac yil boyunca tek basima disari cikamadim otobuse asla bindirmedi. Ama simdi kendi arabam var sinemama da giderim gezmemede biraz sabir biraz hosgoru zitlasmadan hersey yoluna giriyor degismese ismail degismezdi
Sıkma durumu değisdi ama ama hala ilk gunku sevgisi aski baki elhamdulillah egerki zitlasmis olsaydim bugun evde hükmü gecen kisi olmazdim diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Lansinoh diye ni krem vardı her emzirmedw sürerdim, çok eziyetli bir işti
Şu kadınların çektiği

İyi yanı kilo verdiriyordu işte iyi kalori harcanıyordu
Benim sikayetimde göğüs ucunun olmamasiydi tutamiyordu.agzinda biberonla çare buldum küçük olduğu için hemen doyuyor uyuyordu sutum boşa akiyordu kimsede sag falan demedi bende bilmiyordum oyle kesildi gitti süt

Viyyyy kendimi okudum sanki

O zaman dur bak şunu yapayım

Nacizane fikrim bu detox seysilerine karşıyım yaaa verildigi gibi doner diye dusunuuorum saglikli degil bence yiyerek zayıflama taraftariyim ben
Bu gönderdiğim detox gibi değil ama herşey var cevizinden yoğurduna sütüne etine sebzesine kadar

Bende zamani bekliyorum 6 yıllık evliyim.
üstüme böcek düşerse hemen üzerime sikeler
o karısına çocuğuna çok baglı..
çok kıskançti. ne bilim... işyerindeki adamlarla konuşma der.. ee ben işimi öğrenemeyecek miyim .
soruyorum muhabbete girmiyorum dedim.. bişey demiyor elalemin adamlarla ne işim olur ya.
artık bişey demiyor .

Boule sosyal medyaya giricem heee imkani varmiydi
Al bendende o kadar 3 yıl telefon kullanmadım kolu komsu gezmesi ne demek bahçede komşular otururken ben pencereden onlarla konusuyordum yukarıya tabak gönderiyorlar di çok şükür herşey zamanla güvenle yoluna girdi hala bazı konularda katı olsada bunada şükür diyorum çok kıskanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…