Tövbe bismillah kendine nasıl pay çıkardın gı
Evet bunu demiş ben anladıktan sonra okudum tühNego biraz manyak mıknatısıdır manyakları kendine çeker banada mıknatıslı boncuk vermiş yani işte burdan gerisini yorumla
Benim suçum yok hakimim
Ciddi olamazsın nego gerçekten anlamadinmi gı sayfana gelen olay çıkaran manyaklari diyorum mıknatıs gibi çekiyorsun demek istedimPii bana mı laf soktun o zaman
Hoş anlamadım ama
Kız internet gitti kaç kez.reset.attim şimdi geldi melet
Çokkkk teşekkür ederim canim benim,sizlerin sayesinde oldu hepinizi seviyorum orda çok yazmak istemedim o topigide meşkul etmeyim diyeEki Görüntüle 2655798
Bence bunu gururla avatar olarak kullana bilirsin tekrar tebrik ederim E Elif_Eylul
Nego biraz manyak mıknatısıdır manyakları kendine çeker banada mıknatıslı boncuk vermiş yani işte burdan gerisini yorumla
Açtım anlamadım cidden, sonradan çaktımCiddi olamazsın nego gerçekten anlamadinmi gı sayfana gelen olay çıkaran manyaklari diyorum mıknatıs gibi çekiyorsun demek istedim
Kız yokEvet bunu demiş ben anladıktan sonra okudum tüh
Evet sana laf sokmuş azcık
Mezun mu oldunÇokkkk teşekkür ederim canim benim,sizlerin sayesinde oldu hepinizi seviyorum orda çok yazmak istemedim o topigide meşkul etmeyim diye
Tamam sen öbür manyakları demişsinKız yokBonus bu konunun tamamen dışında nazar boncuğu koymuş ama.arkasinda kesin mıknatıs vardır dedim
HeeeTamam sen öbür manyakları demişsin
Yaa MaşaallahEvet canim sonunda mezun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?