Profilinde doga severler kulübüne katilmak istiyorum demissindir canimAa nedem yesil olmusimki benn
Ben ve doğa hayraniyim yaa yesillik olsun şöyle ince bile olsa bir dere olsunn kus sesi yagmur sesiii offf bayilirimProfilinde doga severler kulübüne katilmak istiyorum demissindir canim
Koyde 2 gunu guzel degerlendir canimBen ve doğa hayraniyim yaa yesillik olsun şöyle ince bile olsa bir dere olsunn kus sesi yagmur sesiii offf bayilirim
Elhan nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi
Gülümse rüzgar gibi esmişsin büyük başarı
Elifim tebrik ederim istikrarın azmin süpersin
Anladığım temiz çıkmış gözün aydın canım
Teşekkür ederim geçen hafta 1 kg verdim keyfim yerinde
Felicio kuzummmm
Merak edermiş güzel kızım
Canım tatil hazırlığı yapıyorum. Takıma bakıyorum alıntı etiket olmayınca bazen sessiz ayrılıyorum . Çok iyiyim Bursa merkeze indim yazlık şal aldım birkaç tane. Antalya bayağı sıcak hayali bile bunaltiyor..evimiz var orada kiracı çıktı bir iki gün abimde kaldıktan sonra evimize geçeceğiz ihtiyaçlarımız dahilinde nevresim yastık mutfak gereçleri ayarlıyorum. Eşim de letgodan buzdolabı kanape bakıyor . Tatlı telaşlar...sen nasılsın canım...
amin ablacim:)Allah zihin açıklığı versin.
Geçmiş olsun canım ins Allah bundan sonra daha iyi olurBir bucuk yil oncesi gibi cok sukurki daha kotuye gitmemis sabit kalmis.
Sag bobrek %81 sol bobrek %19 calisiyor. Ama diger olcumde sol 17 küsür sağ 82 küsürdü ufak oynama olmus oda degerlendiren kisinin yorumlamasi farki olabilir.
oh keyfine yarasin ablacim
Felicio kuzummmm
Merak edermiş güzel kızım
Canım tatil hazırlığı yapıyorum. Takıma bakıyorum alıntı etiket olmayınca bazen sessiz ayrılıyorum . Çok iyiyim Bursa merkeze indim yazlık şal aldım birkaç tane. Antalya bayağı sıcak hayali bile bunaltiyor..evimiz var orada kiracı çıktı bir iki gün abimde kaldıktan sonra evimize geçeceğiz ihtiyaçlarımız dahilinde nevresim yastık mutfak gereçleri ayarlıyorum. Eşim de letgodan buzdolabı kanape bakıyor . Tatlı telaşlar...sen nasılsın canım...
Canım bizim ev yazlık değil merkezde...oh keyfine yarasin ablacimantalyada yazlığı olduğu bilmiyordum gemlik de de yazlık yeri aslinda:)
eşim küçük kumladan yazlık almak istiyor bu fikri bana uzak. ne bilim.
bakıyoruz da bütçemize uygun degil.Canım bizim ev yazlık değil merkezde...
Kumlada yazlık fiyatları uygun tavsiye ederim bak.. İstanbullu dolu orası... sakin çoğu yere göre...
Tadından yenmez o bir kilo eksinin ... maşallah devamı gelir eminim.Teşekkür ederim geçen hafta 1 kg verdim keyfim yerindeorada internet olacak değil mi en azından telefondan girin özletmeyin gidince atarsınız resmini sıcak ama güzel memleket Antalya umarım çok güzel olur herşey
Kızına kavuşmak en güzeli... Bol taze yeşillik ye köyde...arkadaşlar...
bugün ben bi arkadaşla 5 dk görüşücem
sonra markete gidicem
taze fasulye yapacaktim.. eşim köye gidelim dedi..
kaynanamgil köyde.. kızım da orada..
akşam yemegi orada yiyecegiz buradan 10 dk yakın.
hergün tavuk et yiyoruz
Canım bugün veterinere uğradık, 28 günlük olunca ilk aşısı yapılırmış. Yarın yapacak eğer bizimki o kadarlık olmuşsa. Karma aşıymış. Sonra 15 gün arayla iki doz daha yapılacakmış. Bir de bize keneler dökülsün diye bir ilaç verecek üzerine sıkacağız. Aşıların bitiminde iç dış parazit aşısı yapılacakmış. Kuzumun canı yanacak bir süre malesef.Patron ❤❤❤
Günaydın sanada , canım vet dönüşü haber ver mutlaka ,neler dediğini nasıl ilerleyeceğinizi
Canım bugün veterinere uğradık, 28 günlük olunca ilk aşısı yapılırmış. Yarın yapacak eğer bizimki o kadarlık olmuşsa. Karma aşıymış. Sonra 15 gün arayla iki doz daha yapılacakmış. Bir de bize keneler dökülsün diye bir ilaç verecek üzerine sıkacağız. Aşıların bitiminde iç dış parazit aşısı yapılacakmış. Kuzumun canı yanacak bir süre malesef.
Çok geçmiş olsun canımBir bucuk yil oncesi gibi cok sukurki daha kotuye gitmemis sabit kalmis.
Sag bobrek %81 sol bobrek %19 calisiyor. Ama diger olcumde sol 17 küsür sağ 82 küsürdü ufak oynama olmus oda degerlendiren kisinin yorumlamasi farki olabilir.
Çok geçmiş olsunSuan hemen aile hekimime gittim idrar yolu enfeksiyonu oldum koyede gidcez dahada kotuye gitmesin diye ilac yazdirdim. Cunku urolojiye sonuclari anca koyden gelince gostermwye giderim. Ya 6 aydir enfeksiyon olmuyorum diye nasil seviniyordum, gecenki dmsa cekimnde terli terli dondumm hele ayaklarim buz olduydu kilima en sogukta ufuruyordu dibimde oyle olmasi lazimmis makinanin soguk olmasi acisindan resmen ameliyat haneden daha soguktu.☹ Usutecegimi bile bile yattim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?