Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canimmmm senin ozaman kutlayamamistik nedenseeee hicte aklima gelmiyo simdi 3. Kere mezun oldugunda havai fişek alcam sana

Elhan nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi

Gülümse rüzgar gibi esmişsin büyük başarı

Çokkkk teşekkür ederim canim benim,sizlerin sayesinde oldu hepinizi seviyorum orda çok yazmak istemedim o topigide meşkul etmeyim diye
Elifim tebrik ederim istikrarın azmin süpersin
Kızlar böbrek sonuçlarım cikmis
Anladığım temiz çıkmış gözün aydın canım

Aynen ocakta kep aldim.martta gitti
Takimlarin sembolleride vardi onlarda gitti
Simdi mezun olunca madalya veriliyor profilde yer aliyor

Gecmis olsun canım ama.hic anlamıyorum sonuclar nasil
Bir bucuk yil oncesi gibi cok sukurki daha kotuye gitmemis sabit kalmis.
Sag bobrek %81 sol bobrek %19 calisiyor. Ama diger olcumde sol 17 küsür sağ 82 küsürdü ufak oynama olmus oda degerlendiren kisinin yorumlamasi farki olabilir.

Suan hemen aile hekimime gittim idrar yolu enfeksiyonu oldum koyede gidcez dahada kotuye gitmesin diye ilac yazdirdim. Cunku urolojiye sonuclari anca koyden gelince gostermwye giderim. Ya 6 aydir enfeksiyon olmuyorum diye nasil seviniyordum, gecenki dmsa cekimnde terli terli dondumm hele ayaklarim buz olduydu kilima en sogukta ufuruyordu dibimde oyle olmasi lazimmis makinanin soguk olmasi acisindan resmen ameliyat haneden daha soguktu.☹ Usutecegimi bile bile yattim mecbur

Bir bucuk yil oncesi gibi cok sukurki daha kotuye gitmemis sabit kalmis.
Sag bobrek %81 sol bobrek %19 calisiyor. Ama diger olcumde sol 17 küsür sağ 82 küsürdü ufak oynama olmus oda degerlendiren kisinin yorumlamasi farki olabilir.
Sonuclarin boyle cikmasina sevindim o zaman canim
Nickin bir yesillenmis guzel olmus :))

Gecmis olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…