İyi ki doğdun nice mutlu sağlıklı yıllaraBugün benim doğum günüm
İlk kk kutladı
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar
Günaydıngünaydın canim
Azcık hızli olmakta fayda varİyi ki doğdun nice mutlu sağlıklı yıllara❤
Günaydın kaptanım
Günaydın
sportie günaydın benden hızlı çıktın ilk bildirim senindir butona basınca gördüm ❤❤❤
Teşekkür ederim canımtebrikler canim guzel eksiyle geldin
Günaydın
Gıdım gıdım kaplumbağa gibi şu an yatakta yatıyorum kalkıp sporumu yapmaya üşeniyorumbravoo gene eksisin iste neistiyosun
Sabah için geçerlidir oGıdım gıdım kaplumbağa gibi şu an yatakta yatıyorum kalkıp sporumu yapmaya üşeniyorum
Biliyosunki kaplumbağa tavşanı geçermisGıdım gıdım kaplumbağa gibi şu an yatakta yatıyorum kalkıp sporumu yapmaya üşeniyorum
Günaydın ☀
İlk bildirim benden gelsin
Gecen Cuma gunu kilom : 65,4
Bu Cuma gunu kilom : 64,8
Fark :0,6
Yuzde :0,92
Birde hava sıcak aşırı nem o da zorluyo tabiBikiyosunki kaplumbağa tavşanı geçermis
Ben hiç yapamiyorum vallaaa kahvaltı hazırlayan olsada yapsam diye bekliyorum ama nerdeee hepsi uyuyo üşengec oldum artik bende spor nanay
kız çokkk güzel kilo vermissin bravooi
Ayy sabah sabah pek bi güzel geldi bu iltifatlarSabah için geçerlidir oazmine ve listelerine hayranım ❤
kız bende ara ara kendim yaptığım visne limonata falan iciyorum artik napayim ondan ödeme falan yapiyo sanirim ama halaaa yartiya binmedim cunku ayniyim hissediyorumBirde hava sıcak aşırı nem o da zorluyo tabi
Geçen hafta çok iyiydin, hala çok ilgilisinBikiyosunki kaplumbağa tavşanı geçermis
Ben hiç yapamiyorum vallaaa kahvaltı hazırlayan olsada yapsam diye bekliyorum ama nerdeee hepsi uyuyo üşengec oldum artik bende spor nanay
İnşallah Allah söylettiGünaydın canim
Haftaya kesin mezunsun sen inaniyorum
mezun olmam biseyi değiştirmez de kaldim boyle sinirlerim zipliyoGeçen hafta çok iyiydin, hala çok ilgilisinmezuniyet huyunu değiştirmesin, gel birlikte zayıflayalım 60 olmasan bile en az 63 ol, 2. Mezuniyetini kutlayalım
Sağol canımZipzip- günaydın canım kaptanım
KKilom 54 biraz tuvalete çıkma problemi yaşıyorum ya da bnm idealim bu bilemiyorum
H hasbeenandgone kilo almamana hatta veemene çok sevindim cnmama sebze meyve protein dengesini kur artık ❤bu yeme şeklinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Selençim acaba bulgur ve buğdayı tamamen kessen 53 gelir mi? Sıkı Karatay yani. Gerçi böyle de çıtır çıtırsın ama. Boy 1.67 kilo 54Zipzip- günaydın canım kaptanım
KKilom 54 biraz tuvalete çıkma problemi yaşıyorum ya da bnm idealim bu bilemiyorum
H hasbeenandgone kilo almamana hatta veemene çok sevindim cnmama sebze meyve protein dengesini kur artık ❤bu yeme şeklinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?