Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımsın sabah sabah yüzümü güldürdün canım fıstığım

Günaydın canım kg az sonunculuğu bırak ama haftaya aç kalmadan bol sporlu sportie yi örnek alarak senden atılım bekliyorum, tabi kaptanımızında izniyle

Gıdım gıdım kaplumbağa gibi şu an yatakta yatıyorum kalkıp sporumu yapmaya üşeniyorum
Biliyosunki kaplumbağa tavşanı geçermis
Ben hiç yapamiyorum vallaaa kahvaltı hazırlayan olsada yapsam diye bekliyorum ama nerdeee hepsi uyuyo üşengec oldum artik bende spor nanay

kız çokkk güzel kilo vermissin bravooi bu kilodan daha ne bekliyosunuz beeee sinirlerimi bozmadan gidin şurdan

Bikiyosunki kaplumbağa tavşanı geçermis
Ben hiç yapamiyorum vallaaa kahvaltı hazırlayan olsada yapsam diye bekliyorum ama nerdeee hepsi uyuyo üşengec oldum artik bende spor nanay
Geçen hafta çok iyiydin, hala çok ilgilisinmezuniyet huyunu değiştirmesin, gel birlikte zayıflayalım 60 olmasan bile en az 63 ol, 2. Mezuniyetini kutlayalım

Geçen hafta çok iyiydin, hala çok ilgilisinmezuniyet huyunu değiştirmesin, gel birlikte zayıflayalım 60 olmasan bile en az 63 ol, 2. Mezuniyetini kutlayalım
mezun olmam biseyi değiştirmez de kaldim boyle sinirlerim zipliyo bak sinirden guluyorum yapicam canim kendime gelmem lazim

Sağol canım

Selençim acaba bulgur ve buğdayı tamamen kessen 53 gelir mi? Sıkı Karatay yani. Gerçi böyle de çıtır çıtırsın ama. Boy 1.67 kilo 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…