Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dukan birasini yıllardır yaparım digerini sürekli yapamadım ama instegramda gördüm hayalimdekiyemeklerin sahibin eşi yapıyor 122 kilodan 100 kiloya düşmüş diyet ve bu kürle canim denemeye değer
ha ha ...safiye o kadar çok yemek yapıp paylaşırsa adam mecbur yiyip yiyip almıştır....adam diyetteyse kim yiyor kadının yaptığını....bide bol bol yapıyor porsiyonlarıni....
Ooooo alıntı yapmışım ama ben yapmadım
ucusta bizim kız...
Nasrettin hocanın kazan doğurdu hesabı sen pili takip versin derken senin baskül ölmüş....bide Arzum
Simdi duşündümde yiyemediğim yemek yok galiba bir cigeri sevmem ama onunda tadina bakmisligim vardir calisirken bir kac sefer yedim
ay aynı ben lezzetli olan herşeyi yerim...ciğer de çok severim....bir tek midye filan balığa benzemeyen deniz canlilari yemem...bide yarasa
Karniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))
Ama ilginctir kofteyi severim
Yemek konusunda cok tuhafım
kiz yemek secenler sevmeyenler genelde kilo problemi yaşamaz...hatta aksi kilo almaya çalışır....sen değişik
Bakalim
Bakalim
Kimin dediği tutucak
tahmin ediyorum 65.9
Yarin tarti sonrasi guzel bir kahvalti yaparsin canim
ayy. Benim de yarın için hayallerim var.....günlerdir karpuz yemiorum yarın yiucem diye...çiğ köfte iki haftadır yapmıyor um....yarın benim günüm olacak
Sen istedin yazmam bak kilomu gerci ben mezunumda mezunum

Ben genelde sebzeleri etsiz yaparım daha seviyorum , bende bamya yaparım önümüzdeki hafta, birde kabak yemeği var planımda
Benim evde kabak dolu ben aldım bide habersiz eşim almış...kabak çorbası için alevlendi m ...ama hala çorbaya alışamadım....en son yaptığımi çöp içti...ama denemeye devam edicem...kabaklı yemek çeşitlerinden bol bol yaparım artık ...dereotu almayı unutmuş....yemeği güzel oluyor hafif sulu dereotlu...
Ayy keşkek olup da 3 kaşıkla durmussun ya helal olsun....bir tabak yemeden bırakamam hayatta....çok güzel yaparım bu arada

Küveti doldurucam dedim saçımdan kan akıyor buneee cinayet işlemiş gibiyim
Bir sactna bu kadar boya alarmı Allah askina
Sana dedim bu 1 oldu 2. Yıkamada saçın açık turuncu olacak sende zevkini almış olucaksın doğruca küllü grişi platine

Çocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuştur aslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya
Güzel bir tariften konservesini denemeni tavsiye ederim canım biz dondurulmuş kullanıyoruz bamya Kızartması da efsanedir diyetin bitince mutlaka dene canım

Kahvaltı dışında öğün yok sende sonra metabolizman durmasın
Karniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))
Ama ilginctir kofteyi severim
Yemek konusunda cok tuhafım
Karnıyarık ohhh mis seçilecek değil seçilmiş bir yemek bence kaptanım
Bakalim
Bakalim
Kimin dediği tutucak
Var mi eksilten 65,300 falan bekliyorum ben seni
Bu hafta leydi18 girebiliyor sadece
Felicio nun deneme suresi haftaya bitiyor
Başka da yeni uyemiz yok galiba
Zaten aktif olmayanlari almam canim sonrasinda problem oluyor
Hemen listelere girip alt üst edesin varhaftaya umarım listede olurum
Formülünü çözersen bizimlede paylaş canım
Bende bende
İznini almaları kötü olmuş patateste haklısın bol sızma zeytinyağlıydı doymayınca kalori miktarımı aşmadan yedim
Bugün yaptığın spora bayıldım
Yagimizda incirimizde cokkk guzeldir buranın siyah incisi diye gecer yurtdışı ihracat olur bizde,zeytinyagmizda soğuk sıkım mis gibi kokar acısı bilem yok
çok severim
güzelliğin bedeli diyelim biz ona

ya lili çözmüssun....ama işte insan diyetten bikiyor.... zayıfladıkça övgüleri alıyor mutlu oluyor...sonra yemeye bir başlıyor...ok yaydan çıkıyor...sen yiyorum diyosunya ona rağmen kilon iyi duruyor... bölgesel sporla incelsen bile olur...yavaş yavaş kilo da verirsin..
evet canim zeytinlikler var zeytinci koye gelin geldim bide incirler var
iyi yere kapağı atmışsın...doğal beslenme süper...
kız sen tek yaşamıyor musun....üçgen dilim karpuz yiyerek o karpuz nasıl bitiyor... bozulmuyor mü?
Olmadım daha pedle dolaşıyorum hafif lekelendi ama daha olmadım
Artıdayımda çok korkunç değil +300 dü bugün sabah ola hayrola
her hafta öyle diyon....sonra sabah sürpriz....sınava çalışan çalışkan öğrenciler olur ya ....sınava hiç çalışmadım der halbuki sabahlamis her şeyi yalamis yutmuştur...sınavdan en yüksek puanı alır...sen her gün istikrarlı biçimde yemene ve sporuna dikkat ediyorsun...mutlaka eksi geleceksin....
canim markası ne?
Sarinin üstüne diye mi bu kadar aktı
Ben beş yıl kizil kullandım.
Ana renk saçın ustune boyamstim
Aşırı akmazdi...tabi küvette denemedim..

Durmasın inşallah durmasın

Bamya kızartması listeme ekleyim...eminim güzeldir...

Listeye girip ilk 10 a da girersin sen bu gazla
Ama verecek kilon az olmalı zaten 60 kusürlerdesin....70 den aşağısı bana kilolu gibi gelmiyor....boyu çok minnoş değilse

Diyet bitince baya yapacak şey olacak..

Yemek zevkin tam beni anlatıyor orta boyluyum ama kilolar bir yerde birikiyor ilk 10 gireyim ne isterimKilolarımdan birlikte kurtulmak en büyük hedefim

Palette deluxe aldım şarap kızılı.
Alt rengim platindi canım ondan aktı sanırım.

Palette deluxe aldım şarap kızılı.
Alt rengim platindi canım ondan aktı sanırım.
Palette Çok akar...
Rengi ne olursa olsun akıtır palette
Bak 13 -8 sene öncesine kadar Koleston aşk Alevi idi diye hatırlıyorum....baya böyle Işıl Işıl canlı bir kizlldi benim....Koleston 2-3 yıkama akar ama aZ....havludan filan da çıkar öyle kalmaz boyası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…