Çok uç köşelerdeyiz hatayKırşehir abla sen
ha ha ...safiye o kadar çok yemek yapıp paylaşırsa adam mecbur yiyip yiyip almıştır....adam diyetteyse kim yiyor kadının yaptığını....bide bol bol yapıyor porsiyonlarıni....Dukan birasini yıllardır yaparım digerini sürekli yapamadım ama instegramda gördüm hayalimdekiyemeklerin sahibin eşi yapıyor 122 kilodan 100 kiloya düşmüş diyet ve bu kürle canim denemeye değer
ucusta bizim kız...Ooooo alıntı yapmışım ama ben yapmadım
Nasrettin hocanın kazan doğurdu hesabı sen pili takip versin derken senin baskül ölmüş....bide Arzum
ay aynı ben lezzetli olan herşeyi yerim...ciğer de çok severim....bir tek midye filan balığa benzemeyen deniz canlilari yemem...bide yarasaSimdi duşündümde yiyemediğim yemek yok galiba bir cigeri sevmem ama onunda tadina bakmisligim vardir calisirken bir kac sefer yedim
kiz yemek secenler sevmeyenler genelde kilo problemi yaşamaz...hatta aksi kilo almaya çalışır....sen değişikKarniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))
Ama ilginctir kofteyi severim
Yemek konusunda cok tuhafım
tahmin ediyorum 65.9Bakalim
Bakalim
Kimin dediği tutucak
ayy. Benim de yarın için hayallerim var.....günlerdir karpuz yemiorum yarın yiucem diye...çiğ köfte iki haftadır yapmıyor um....yarın benim günüm olacakYarin tarti sonrasi guzel bir kahvalti yaparsin canim
Sen istedin yazmam bak kilomu gerci ben mezunumda mezunum
Benim evde kabak dolu ben aldım bide habersiz eşim almış...kabak çorbası için alevlendi m ...ama hala çorbaya alışamadım....en son yaptığımi çöp içti...ama denemeye devam edicem...kabaklı yemek çeşitlerinden bol bol yaparım artık ...dereotu almayı unutmuş....yemeği güzel oluyor hafif sulu dereotlu...Ben genelde sebzeleri etsiz yaparım daha seviyorum , bende bamya yaparım önümüzdeki hafta, birde kabak yemeği var planımda
Ayy keşkek olup da 3 kaşıkla durmussun ya helal olsun....bir tabak yemeden bırakamam hayatta....çok güzel yaparım bu arada2 temmuz
09.00
1 yumurta
Peynir
Siyah zeytin
Salatalık
2 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
15.00
3 kaşık keşkek
3 adet çiğ köfte
1 lokma börek tattım
18.00
1 bardak kefir
Su 4
Spor 16 dk kardiyo 96p
Zipzip- @hasbeenandgone sportie
Sana dedim bu 1 oldu 2. Yıkamada saçın açık turuncu olacak sende zevkini almış olucaksın doğruca küllü grişi platineKüveti doldurucam dedim saçımdan kan akıyor buneee cinayet işlemiş gibiyim
Bir sactna bu kadar boya alarmı Allah askina
Güzel bir tariften konservesini denemeni tavsiye ederim canım biz dondurulmuş kullanıyoruz bamya Kızartması da efsanedir diyetin bitince mutlaka dene canımÇocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuşturaslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya
Kahvaltı dışında öğün yok sendeİyi akşamlar arkadaşlar inşallah yarın herkes bol eksiyle güne başlar. Bugün yarın için fazla birşey yemedim. Herşey Cuma sonuçları için
Kahvaltı
1,5 omlet(buçuğun diğer yarısı kızıma :))
Az seytin ezmesi
Az peynir
1, 5dilim çavdarlı ekmek
Çay
Arada birkaç ceviz
Akşam 1 kase yoğurt, üzerine biraz pul biber ekledim
2 lt civarı su içtim
Günü kapattım oldu da bitti
Karnıyarık ohhh mis seçilecek değil seçilmiş bir yemek bence kaptanımKarniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))
Ama ilginctir kofteyi severim
Yemek konusunda cok tuhafım
Var mi eksilten 65,300 falan bekliyorum ben seniBakalim
Bakalim
Kimin dediği tutucak
Hemen listelere girip alt üst edesin varBu hafta leydi18 girebiliyor sadece
Felicio nun deneme suresi haftaya bitiyor
Başka da yeni uyemiz yok galiba
Zaten aktif olmayanlari almam canim sonrasinda problem oluyor
Formülünü çözersen bizimlede paylaş canımYa aslında bacım ben şuna karar verdim artık bundan sonra asla ipin ucunu kaçırmayı düşünmüyorum yani her zaman dozunda yemeği arada bir Kendimi sevindirmeyi düşünüyorum da işde bunu yasam tarzı şekline getirmeliyiz o zaman diyetede hiç gerek kalmayacak sağlıklı yaşam olacak Bunun adı işte bunu nasıl başaracağız o önemli
Bende bendeBen bütün yemekleri zeytinyağıyla yapıyorum, pirinç pilavını tereyağla
Bulguru da zyağlı, çok severim egeden yöresel üreticilerden alırım genelde, sabahlarıda içmeye başladım 1 kaşık, çok severim
İznini almaları kötü olmuşŞu dönemden dolayı fırsattan istifade hep iptal ettiler seneye içinde belli değil
Patates salatası akşam için olmamış geldi bi tek
Bugün için çok güzel olmuş afiyet olsun
Akşam kısır olmasa daha iyiydi sanki
Çok güzelfıstık ezmesini kendim yapardım çok severdim sonra çok yiyince bıraktım bi aklıma geldi
Bamyayı bende hiç sevemedim
Sadece öğlen ekmek yerine salata daha iyi olurdu bana göre sabah dışında ekmek fazla geliyor da
Bizimkilerde her şeye et katar
Çok az olmuş güzel sonuçlar gelir bence
Aslında en doğrusu Bu Ama bizim yemek kültüründen bunlar pek mümkün olmuyor bence
çok severimYagimizda incirimizde cokkk guzeldir buranın siyah incisi diye gecer yurtdışı ihracat olur bizde,zeytinyagmizda soğuk sıkım mis gibi kokar acısı bilem yok
Küveti doldurucam dedim saçımdan kan akıyor buneee cinayet işlemiş gibiyim
ya lili çözmüssun....ama işte insan diyetten bikiyor.... zayıfladıkça övgüleri alıyor mutlu oluyor...sonra yemeye bir başlıyor...ok yaydan çıkıyor...sen yiyorum diyosunya ona rağmen kilon iyi duruyor... bölgesel sporla incelsen bile olur...yavaş yavaş kilo da verirsin..Ya aslında bacım ben şuna karar verdim artık bundan sonra asla ipin ucunu kaçırmayı düşünmüyorum yani her zaman dozunda yemeği arada bir Kendimi sevindirmeyi düşünüyorum da işde bunu yasam tarzı şekline getirmeliyiz o zaman diyetede hiç gerek kalmayacak sağlıklı yaşam olacak Bunun adı işte bunu nasıl başaracağız o önemli
iyi yere kapağı atmışsın...doğal beslenme süper...evet canim zeytinlikler var zeytinci koye gelin geldim bide incirler var
kız sen tek yaşamıyor musun....üçgen dilim karpuz yiyerek o karpuz nasıl bitiyor... bozulmuyor mü?Benim menülerim hep iki gün aynı gidiyorevdeki yemekleri bitirmek için mecbur
Sabah (10.00)
- 1 haşlanmış yumurtadan salata, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (16.00)
- 2 kaşık soğukluklu yoğurt, 1 kayısı, 1 erik, yarım kf leblebi, filtre kahve
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe haşlama, 1 kase salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat vardı, 6000 adım
Toplam: 490psportie
Yarın hiç eksi geleceğimi sanmıyorum hatta bi artı olacak gibi Ama hayırlısıumarım güzel eksiler olur herkeste
her hafta öyle diyon....sonra sabah sürpriz....sınava çalışan çalışkan öğrenciler olur ya ....sınava hiç çalışmadım der halbuki sabahlamis her şeyi yalamis yutmuştur...sınavdan en yüksek puanı alır...sen her gün istikrarlı biçimde yemene ve sporuna dikkat ediyorsun...mutlaka eksi geleceksin....Olmadım daha pedle dolaşıyorum hafif lekelendi ama daha olmadım
Artıdayımda çok korkunç değil +300 dü bugün sabah ola hayrola
canim markası ne?Küveti doldurucam dedim saçımdan kan akıyor buneee cinayet işlemiş gibiyim
Durmasın inşallah durmasınGüzel bir tariften konservesini denemeni tavsiye ederim canım biz dondurulmuş kullanıyoruz bamya Kızartması da efsanedir diyetin bitince mutlaka dene canım
Kahvaltı dışında öğün yok sendesonra metabolizman durmasın
Karnıyarık ohhh mis seçilecek değil seçilmiş bir yemek bence kaptanım
Var mi eksilten 65,300 falan bekliyorum ben seni
Hemen listelere girip alt üst edesin varhaftaya umarım listede olurum
Formülünü çözersen bizimlede paylaş canım
Bende bende
İznini almaları kötü olmuşpatateste haklısın bol sızma zeytinyağlıydı doymayınca kalori miktarımı aşmadan yedim
Bugün yaptığın spora bayıldım
çok severim
güzelliğin bedeli diyelim biz ona
İnşallah canım ben çok bilmiyorum ama az yediğinde metabolizma yavaşlıyormuş günlük 1200 kalorinin altına düşmeyin diyorlarDurmasın inşallah durmasın
Bamya kızartması listeme ekleyim...eminim güzeldir...Güzel bir tariften konservesini denemeni tavsiye ederim canım biz dondurulmuş kullanıyoruz bamya Kızartması da efsanedir diyetin bitince mutlaka dene canım
Kahvaltı dışında öğün yok sendesonra metabolizman durmasın
Karnıyarık ohhh mis seçilecek değil seçilmiş bir yemek bence kaptanım
Var mi eksilten 65,300 falan bekliyorum ben seni
Hemen listelere girip alt üst edesin varhaftaya umarım listede olurum
Formülünü çözersen bizimlede paylaş canım
Bende bende
İznini almaları kötü olmuşpatateste haklısın bol sızma zeytinyağlıydı doymayınca kalori miktarımı aşmadan yedim
Bugün yaptığın spora bayıldım
çok severim
güzelliğin bedeli diyelim biz ona
Yemek zevkin tam beni anlatıyorBamya kızartması listeme ekleyim...eminim güzeldir...
Listeye girip ilk 10 a da girersin sen bu gazla
Ama verecek kilon az olmalı zaten 60 kusürlerdesin....70 den aşağısı bana kilolu gibi gelmiyor....boyu çok minnoş değilse
Diyet bitince baya yapacak şey olacak..
İyi gecelerBen yatar
güya 00 da yatacaktim....1 saate yakındır burda çene çalıyorum.
Yarına bol eksi li bir cuma olsun..
Cumamız muhteşem olsun
Sonra gelsin ödül yemeği
Palette deluxe aldım şarap kızılı.ya lili çözmüssun....ama işte insan diyetten bikiyor.... zayıfladıkça övgüleri alıyor mutlu oluyor...sonra yemeye bir başlıyor...ok yaydan çıkıyor...sen yiyorum diyosunya ona rağmen kilon iyi duruyor... bölgesel sporla incelsen bile olur...yavaş yavaş kilo da verirsin..
iyi yere kapağı atmışsın...doğal beslenme süper...
kız sen tek yaşamıyor musun....üçgen dilim karpuz yiyerek o karpuz nasıl bitiyor... bozulmuyor mü?
her hafta öyle diyon....sonra sabah sürpriz....sınava çalışan çalışkan öğrenciler olur ya ....sınava hiç çalışmadım der halbuki sabahlamis her şeyi yalamis yutmuştur...sınavdan en yüksek puanı alır...sen her gün istikrarlı biçimde yemene ve sporuna dikkat ediyorsun...mutlaka eksi geleceksin....
canim markası ne?
Sarinin üstüne diye mi bu kadar aktı
Ben beş yıl kizil kullandım.
Ana renk saçın ustune boyamstim
Aşırı akmazdi...tabi küvette denemedim..
Uçlarım çok açıldı abla zaten şuan yarın çekerim resmini çok kötü dururmu akinca acabaSana dedim bu 1 oldu 2. Yıkamada saçın açık turuncu olacak sende zevkini almış olucaksın doğruca küllü grişi platine
Cumaya özel olsun dedim canım yoksa tabiki normal insan öğünü değilİnşallah canım ben çok bilmiyorum ama az yediğinde metabolizma yavaşlıyormuş günlük 1200 kalorinin altına düşmeyin diyorlar
Palette Çok akar...Palette deluxe aldım şarap kızılı.
Alt rengim platindi canım ondan aktı sanırım.
Dogum gunun kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsunBugün benim doğum günüm
İlk kk kutladı
Nice mutlu senelere canim iykiiii doğdunBugün benim doğum günüm
İlk kk kutladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?