Az da olsa eksi görmek gayet iyi
En güzeli ya ben hiç ortasını bulamadımMasaallah diyelimAc kalarak sağlikli kilo verilmez yemezsem kilo veremem bagirsaklarim calismaz ben yiyerek kilo verme taraftariyim
Tebriklerrr
Maşallah maşallahGüüünaaaaydıııııın
Geçtiğimiz Cuma =59.3
Vee bugün =57.9
Fark =-1.400 gr
Yüzde= 2,4
Eki Görüntüle 2657360
Göz altı morluğu hep Olacak bişi sadece kilo alınca gitmiyor malesef aşırı fazla ise bir dermataloğa, güzellik merkezlerine gitmek daha iyi olurYa kizlae birsey danisicam size simdi ben kilo almisdim ya hani yuzum parlamisdi goz alti morlugum var genetik az biraz hafiflemisdi simdi zayifladim ve annemlerden cevremden tepki aliyorum az bi insana donmusdun simdi niye çabaliyormusum kilo vermeye ve dun den beri goz altim yine mor gibi geliyor simdi ben bu durumda neyapayim
E çok güzel bir sonuç BuGünaydın kızlar
Çok çok mutluyum verdigim emekler boşa çıkmadı şükür
Ne kadar kaçamak yapsam da dengeli ölçülü yapmışım çok şükür bin şükür
@sportie nin dediği gibi kendimize yatırım yapıyoruz...
Gelelim bildirime
Geçen hafta 80.7
Bu cuma 79.3
Fark 1 kilo 400 gram Maşallah kendime...
Yüzde: %1.73 %yuppi yuppi
Zipzip- geldiğimden beri her hafta kilo verdim çok şükür....sadece bir hafta bildirim yapmıyorum zannettim sen beni yakaladin o var....iyiki varsın....iyi ki beni bırakmadın....bak seni mahcup etmedim...
Regl ye rağmen gayet iyiGeçen cuma 67.4
Bugün 67
Fark -400
Oran %0.59
Reglimin 3. Günü sanırım o yüzden böyle. Salı günü 66.5 görmüştüm aslında. Kacamaksiz ve hafif besleniyorum. Her gün 1 ya da 2 saat yürüyüş yapıyorum.
Küçükte olsa biraz eksi güzeldirGeçen hafta 67.0
Güncel 66.8
Fark -0.2
Sonuç beni mutlu etti bu hafta hiç dikkat edemedim,arti gelmekten korkuyordum
Burdakiler sabah tartilmiyolarmi kahvaltı etmeden yazsalarya nebekliyolar listedekiler onemli olanZaten ogleden sonra bahçeye gidecegiz insallah gelir de az sarj ederim
Neyseki 8 e kadar vakit var
Listede 4 eksik bildirim var 2 si burdaydi 1 i banli 1ini hic gormedim :))
Ne diyeyim ki canım herkes biliyor cuma olduğunuBurdakiler sabah tartilmiyolarmi kahvaltı etmeden yazsalarya nebekliyolar listedekiler onemli olan
Ayy tartıldım unuttum ya..
Eksi gelmen guzel haftaya daha guzel olur canımAnca girebildim kızlar.
Geçen cuma. 70.1
Bu cuma. 69.8
Fark. 0.3
Yüzde.. 0.43
Tuvalete cıkamadım ve 2 gündür ayaktayım şişim sanırım
Edebilrisin tabi ki canimListeye girmeden devam edebilirmiyim
Aa geldin mi istanbula canim annenle bol.guzel vakit gecirAyy tartıldım unuttum ya..
Geçen hafta 72.8
Güncel 72.3
Fark -500
Canım yol ödemi de etkiledi bence..
İzne çıkmak istiyor
Yazdim seker kaptanim
Hadi hayırlı olsun canimkizlar güzel bir haberim var kızım üniversiteye kabul edildi şükürler olsun
Hayırlı olsunkizlar güzel bir haberim var kızım üniversiteye kabul edildi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?