Benim niye haberim yok
Canım nasılsın eksiler geliyor süperGeçen cuma 67.4
Bugün 67
Fark -400
Oran %0.59
Reglimin 3. Günü sanırım o yüzden böyle. Salı günü 66.5 görmüştüm aslında. Kacamaksiz ve hafif besleniyorum. Her gün 1 ya da 2 saat yürüyüş yapıyorum.
Maşallah canım süpersinGünaydın kızlar
Çok çok mutluyum verdigim emekler boşa çıkmadı şükür
Ne kadar kaçamak yapsam da dengeli ölçülü yapmışım çok şükür bin şükür
sportie nin dediği gibi kendimize yatırım yapıyoruz...
Gelelim bildirime
Geçen hafta 80.7
Bu cuma 79.3
Fark 1 kilo 400 gram Maşallah kendime...
Yüzde: %1.73 %yuppi yuppi
Zipzip- geldiğimden beri her hafta kilo verdim çok şükür....sadece bir hafta bildirim yapmıyorum zannettim sen beni yakaladin o var....iyiki varsın....iyi ki beni bırakmadın....bak seni mahcup etmedim...
Olur canım simdiden afiyet olsunZipzip- patron sabit geldim ama bn öğleden sonra buranın en ünlü pastanesine gidicem ve san sebastian yemek istiyorum çook uzun zamandır tatlı bir. Şey yemedim
Yemek yemicem veya öğlen hafif atıştırıp muhtemelen saat 15 gibi orada olurum onu yiyip tekrar bir şey yemicem olur mu olmaz mı
evet canım araştır istersen.... üstelik katkı maddesi çok olduğundan alerjik bir besinde...çikolata kabiz mi yapıyor
ayyTebrikler bin masaAllah arkadasim
kız onlar benim motivasyon kaynaklarım....onlar olmasa ruh gibi dolanırim...diyeti de bırakırım....ama kaçamaklari m öyle zararlı şeyler değil yani....erik incir kayısı günlük limitimi asiyorum mesela...yada makarna mi yedim 3 kaşığı geçiyor....en son bir hafta önce yemiştim mesela... karbonhidrat ve yağ içeren yedigim hersey bana göre kaçamak tereyağ bile kaçamak yani ama mutlu oluyorum diye kahvaltıda yerim...esas listeye girene kadar yada vücudum direnene kadar böyleAma kacamak yapmasaydin daha cok verirdin demekki ben ilk haftalar 2 kilo veriyordum
Gel bir muddet bu zararli kacamaklardan uzak tut kendini
Kız Songül perşembe protein ye bol bol kesin daha az olur kilon...Geçen cuma 67.4
Bugün 67
Fark -400
Oran %0.59
Reglimin 3. Günü sanırım o yüzden böyle. Salı günü 66.5 görmüştüm aslında. Kacamaksiz ve hafif besleniyorum. Her gün 1 ya da 2 saat yürüyüş yapıyorum.
Himm tam oyle erikmis kaysisiymis onlardansa kacamagin no problemmevet canım araştır istersen.... üstelik katkı maddesi çok olduğundan alerjik bir besinde...
ayy
kız onlar benim motivasyon kaynaklarım....onlar olmasa ruh gibi dolanırim...diyeti de bırakırım....ama kaçamaklari m öyle zararlı şeyler değil yani....erik incir kayısı günlük limitimi asiyorum mesela...yada makarna mi yedim 3 kaşığı geçiyor....en son bir hafta önce yemiştim mesela... karbonhidrat ve yağ içeren yedigim hersey bana göre kaçamak tereyağ bile kaçamak yani ama mutlu oluyorum diye kahvaltıda yerim...esas listeye girene kadar yada vücudum direnene kadar böyle
Kız Songül perşembe protein ye bol bol kesin daha az olur kilon...
Senin için tartilayim mademŞu enterogermina gibi şeyler var migrostada pahalı ama etkili olduğunu düşündüğüm markasını şeyler var mutlaka onlardan kullan canım çok su içmeyide aza indirsen mesela 2,5 lt
Bende senin adın Elif sanıyorum kaptanımızla adaş diyorum
Ben memlekete gideceğim zaman oradaki tartıyla tartılsam sorun olur mu?
100-200 gramdan birşey olmaz bence
Aaa olur mu öyle şey zayıflamak 1. Amacımız, ben Bile merak ediyorum Kilonu
Baksana kaptan bile şaşırmış yazdigima sen bile unutmussun beniBenim niye haberim yok
65 i gormeden istemene sasirdimBaksana kaptan bile şaşırmış yazdigima sen bile unutmussun beni
Az da olsa eksiyle gelmişsin tebrik ederim canımGeçen hafta 67.0
Güncel 66.8
Fark -0.2
Sonuç beni mutlu etti bu hafta hiç dikkat edemedim,arti gelmekten korkuyordum
ayy teşekkür ederim canimGünaydın canım ❤
Arada tabiki kacamak yapacagiz önemli olan kacamaklari dengelemek
Eksin icin tebrik ediyorum cok guzek gidiyorsun iyi ki birakip gitmedin
Tebrikler canim,bende geldigimde her hafta kilo verdim simdi zurnanın sırt dediği yerdeyim
bende göremedimBen niye göremedim.
ayy Çok teşekkür ederim senden çok şey öğrendim.... bildiklerime yenisini ekledimMaşallah canım süpersin
Artık 7 lerdesin ne kadar güzel
Dukan yaptığım için önceden bütün karbonhidrat yağlı besinleri yiyince kendimi çok suçlu hissediyorum....ama yiyorum tabiki de ölçülü....,Himm tam oyle erikmis kaysisiymis onlardansa kacamagin no problemmoyle kacamaklara can kurban
Yeeee yeeee benide yeee sebastiyandan daha tatliyimdirZipzip- patron sabit geldim ama bn öğleden sonra buranın en ünlü pastanesine gidicem ve san sebastian yemek istiyorum çook uzun zamandır tatlı bir. Şey yemedim
Yemek yemicem veya öğlen hafif atıştırıp muhtemelen saat 15 gibi orada olurum onu yiyip tekrar bir şey yemicem olur mu olmaz mı
zaten yapip yollamiyoki oyollucam dese ben 65görcem erzurumdan gelene kadar ooooo65 i gormeden istemene sasirdim
Az da olsa eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım
Keşke olsan da beraber yesek belki şu çukurova bölgesindeki en iyisini yapıyorYeeee yeeee benide yeee sebastiyandan daha tatliyimdir
Zaten sen yesen nolcak allahimyaaa aglicam sinirden
Gelir belki hemenyaaa bende sinir oluyorum oyle oluncaElektirikler gitti 2 saatir yok insallah gelir aksama kadar
Eksik bildirimler gelsede listeyi tamamlasam
Zaten ogleden sonra bahçeye gidecegiz insallah gelir de az sarj ederimGelir belki hemenyaaa bende sinir oluyorum oyle olunca
Sanirim cuma olduğunu unuttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?