- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun
Cok tesekkur ederimHadi hayırlı olsun canim
Gunaydin ablacim guzel eksi tebrik ederimGunaydin herkese
Gecen hafta :69,3
Bu hafta :68,8
Fark:500 gram
Gozun aydin ablacimkizlar güzel bir haberim var kızım üniversiteye kabul edildi şükürler olsun
Guzel eksiler var bu hafta cogu takimda canim ama sonuclar 8 de belli olurZipzip- kaptanim yarismalardan ne haber durum nedir az cok
Geçmiş olsun canim kendin icin mi gittinBugün çok dengesiz oldu hastanede olduğum için zaten midem bi kötü bunları görünce alışık değilbugün beni menüden azat edebilir miyiz Zipzip-
Edebilrisin tabi ki canim
Tamam canim liste disi hedefine ulasiriz listeye girmek istersen de ilerleyen haftalarda alirizTamam o zaman bin şimdilik böyle kalayım bebeğim daha çok küçük olduğundan sağıma soluma belli olmuyo ani krizlerim ğelebiliyo
Niye balanmiş ya bdv yuzundenmimedusares burayi okuyorsan bildirimi yoneticilere yap iletirler bize
Konunun nerde olduğuna bakmadim canim yaa sadece tartisma vardiNiye balanmiş ya bdv yuzundenmi
Kolay gelsin canımAkşama annemler geliyor memleketten bugün temizlik yemek çok işim var akşama uğrarım
Dün akşam geldik cnm.. sormabir adrenalin yaşadık sormaAa geldin mi istanbula canim annenle bol.guzel vakit gecir
Eksi olmanda guzel tebrik ediyorum
Çok teşekkür ederim cnmMutlu yıllar dogum gunun kutlu olsunretro_hippo
Ucakla mi geldinizDün akşam geldik cnm.. sormabir adrenalin yaşadık sorma
Günaydın kızlar
Çok çok mutluyum verdigim emekler boşa çıkmadı şükür
Ne kadar kaçamak yapsam da dengeli ölçülü yapmışım çok şükür bin şükür
@sportie nin dediği gibi kendimize yatırım yapıyoruz...
Gelelim bildirime
Geçen hafta 80.7
Bu cuma 79.3
Fark 1 kilo 400 gram Maşallah kendime...
Yüzde: %1.73 %yuppi yuppi
Zipzip- geldiğimden beri her hafta kilo verdim çok şükür....sadece bir hafta bildirim yapmıyorum zannettim sen beni yakaladin o var....iyiki varsın....iyi ki beni bırakmadın....bak seni mahcup etmedim...
Geçen cuma 67.4
Bugün 67
Fark -400
Oran %0.59
Reglimin 3. Günü sanırım o yüzden böyle. Salı günü 66.5 görmüştüm aslında. Kacamaksiz ve hafif besleniyorum. Her gün 1 ya da 2 saat yürüyüş yapıyorum.
Geçen hafta 67.0
Güncel 66.8
Fark -0.2
Sonuç beni mutlu etti bu hafta hiç dikkat edemedim,arti gelmekten korkuyordum
Anca girebildim kızlar.
Geçen cuma. 70.1
Bu cuma. 69.8
Fark. 0.3
Yüzde.. 0.43
Tuvalete cıkamadım ve 2 gündür ayaktayım şişim sanırım
Ayy tartıldım unuttum ya..
Geçen hafta 72.8
Güncel 72.3
Fark -500
Canım yol ödemi de etkiledi bence..
İzne çıkmak istiyor
Gunaydin herkese
Gecen hafta :69,3
Bu hafta :68,8
Fark:500 gram
hadi yaa nerede yazmiş hemşerim:/Konunun nerde olduğuna bakmadim canim yaa sadece tartisma vardi
Kolay gelsin canım
Evet cnmUcakla mi geldiniz
Siteye giris yapti sabah canım gorunuyor aktif olduğu ama yazamıyorbanladığı görünmüyo banlasa geçici olarak üzgündür yazardi bu temelli gitmiş olmasınZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?