Canim Ben boosted sabah sporunda yaptımBen 1 saat boosted yapiyorum
Ben grubun sporunu yapmadim cunku tv ye baglayamadim oyuzden boosted ile devam ediyorumCanim Ben boosted sabah sporunda yaptım
Öğlen sporuna daFelicio nun gönderdiği 1 saatlik olanı yaptım....bir MaşAllah bana....spor yapmaya yeni alışıyorum.....
Boosted yaparken kalbim yine çarpıntı yaptı...
Boosted bir süre yapmaya bilirim...
Canım net bir bilgim yok , yanlış yönlendirmiyimsportie spordan sonra proteini ne kadar süre sonra alabiliriz...en doğru saat???
Gecmis olsun canimYeni çıktım, kızlar tükürük bezi biyopsisi istedi O da kulak burun boğazda alınıyormuş ona da telefonla randevu alacağım ona göre gün alacağım
Bence köfte olur canimKizlar ton baligi yiyemem suan balikta almak istemiyorum istiridye mantarim var aksama onu yapsam olurmu yoldayim zaten daha eve gidecem
Felicio yada buzlukta koftem var
Tmm canim onu onceden yapip hazirladiydim darda kalinca kullanirim diyeBence köfte olur canim
Canım mantarın kalorisi az zaten tam diyet yemeği...ama protein miktarı kaç bir arastir...amaç bence akşam protein vermek vücuda.... Balık yoksa tavuk veya köfte de yahut haşlanmış yumurta da yiyebilirsin....salataya haşlanmış yumurta koy ....spor yaptığımız için protein ve karbonhidrat var menüde dikkat ettiysen...basit karbonhidrat ama hepsi...Kizlar ton baligi yiyemem suan balikta almak istemiyorum istiridye mantarim var aksama onu yapsam olurmu yoldayim zaten daha eve gidecem
Felicio yada buzlukta koftem var
Sen mezun oluyon mu bu hafta hedefin yüzde 80 oldu mu?Tmm canim onu onceden yapip hazirladiydim darda kalinca kullanirim diye
Hesaplamasi lazim zipzipim ama yuzde 80 olmaz daha neyttinSen mezun oluyon mu bu hafta hedefin yüzde 80 oldu mu?
O kural degisti canimSen mezun oluyon mu bu hafta hedefin yüzde 80 oldu mu?
MasaAllah masaAllah tabikide gecersin sen bu motiveyle ohooo bir daği kaldırıp diğer tarafa bile koyarsin
Cok konusuyormusum kaptanim filiz oyle dediiNerdesiniz kizlar cook sessiz takım
Seni sevdiginden sana takiliyor canimCok konusuyormusum kaptanim filiz oyle dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?