- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Geldim benNerdesiniz kizlar cook sessiz takım
Kim.demis onu bak ben onu naparimCok konusuyormusum kaptanim filiz oyle dedii
Yaa cağnim arkasim, bana oyle dedi filiz onu dövvvvKim.demis onu bak ben onu naparim
Allah onun tepesinden bakmasinYaa cağnim arkasim bana oyle dedi, filiz onu dövvvv
Hosgeldin canımGeldim benarkadasa kahve icmeye gittim cagardi ama kek yapmis yedim aksama yogurt yiyim bari yeyeye zayiflamisin zaten dedi
Evt isde boyle boyle ağzina ağzina vurrAllah onun tepesinden bakmasin
3 haftadir kek diye meliyorum yuruyus arkadaslarimin kafasi sisti kek lafimdanHosgeldin canım
Afiyet olsun belki keki yedikten sonra eksileri gorursun
Bende tamda onu düşünüyorum eksi gelicek demekki kek yediysemHosgeldin canım
Afiyet olsun belki keki yedikten sonra eksileri gorursun
Cuma gunu odul olarak 1 dilim yiyebilirsin3 haftadir kek diye meliyorum yuruyus arkadaslarimin kafasi sisti kek lafimdan
Gercekmiiii ayyy inanmiyorum hakkatmiiiCuma gunu odul olarak 1 dilim yiyebilirsin
Bana bak lili senin varyaEvt isde boyle boyle ağzina ağzina vurrhahh icimin yaglari eridi 2 kilo daha verdim galiba
aboo....Ben 77 di ayrıldığımda başlangıç kilom beni de vuruyor yüzde 90....gerçi o zaman hedefi bide 70 koymuşum....yarım bıraktığım işi tamamlamaya geldim kaptan....O kural degisti canim
Mezun olabilmek icin hedef kilonun
80 kilo uzeri yuzde 80 ini
80 kilo altinda yuzde 90 ini vermek zorunda yoksa mezun olamaz
inşAllah ya....kız sen ne komik sin....MasaAllah masaAllah tabikide gecersin sen bu motiveyle ohooo bir daği kaldırıp diğer tarafa bile koyarsin
Filiz kendi kadar konuşan gorince şaşırmış tirCok konusuyormusum kaptanim filiz oyle dedii
Kaptanim Hani bunun cezası alt liste filan dinlememmm....geçen hafta bana hava atıyordu....ben 200 jumping jacks yapmıştım ceza.... Filiz dün dondurma bugün kek.....ceza vermezsen yarın da beni yer.....Geldim benarkadasa kahve icmeye gittim cagardi ama kek yapmis yedim aksama yogurt yiyim bari yeyeye zayiflamisin zaten dedi
İnan kalkio mutfaga gecmem lazim ama hala iki seksen uzaniyorum okadar yorulmusimki gunesde baya yorduNapıyosunuz gııızzzlarrr
Dinleniyorum yine cok yoruldum bugun :))Napıyosunuz gııızzzlarrr
Ne cezasi verelimE
aboo....Ben 77 di ayrıldığımda başlangıç kilom beni de vuruyor yüzde 90....gerçi o zaman hedefi bide 70 koymuşum....yarım bıraktığım işi tamamlamaya geldim kaptan....
inşAllah ya....kız sen ne komik sin....senin yanında insan hiç yaşlanmaz...
Filiz kendi kadar konuşan gorince şaşırmış tir
Kaptanim Hani bunun cezası alt liste filan dinlememmm....geçen hafta bana hava atıyordu....ben 200 jumping jacks yapmıştım ceza.... Filiz dün dondurma bugün kek.....ceza vermezsen yarın da beni yer.....
mezunumda mezunumE
aboo....Ben 77 di ayrıldığımda başlangıç kilom beni de vuruyor yüzde 90....gerçi o zaman hedefi bide 70 koymuşum....yarım bıraktığım işi tamamlamaya geldim kaptan....
inşAllah ya....kız sen ne komik sin....senin yanında insan hiç yaşlanmaz...
Filiz kendi kadar konuşan gorince şaşırmış tir
Kaptanim Hani bunun cezası alt liste filan dinlememmm....geçen hafta bana hava atıyordu....ben 200 jumping jacks yapmıştım ceza.... Filiz dün dondurma bugün kek.....ceza vermezsen yarın da beni yer.....
O kadar masrafa ev alirsin bence hic ucuncu kati yapmaya gerek yok :))arkadaşlar bi yardima ihtiyacm var.
ben ev konusunu yazacagim konu açmak yerine size danişmak istiyorum.
üçüncü kat ilgili yada oturduğum ev tadilat konusunda..
eşimle evlendiğimden beri 3. kat yapmak için birikime başlamiştik..
oysa kaynanamla alt üstllüyüm
zemin katta (bahçe katta oturuyorum)
balkon yok.. camaşirlari dolaşarak asiyorum. yatak odasina kapı açilmayi istiyordum.
mutfak dolaplari banyoyu degiştirmek istiyorum.
tadilat işi baya çok mastaf edecek..
üçüncü kata geçsek.
200 bin tutacak miktari..
kararsiz kaldim..:/
ev görümceme kalacak ya o yüzden ben güvenemedim sizlerden fikir almak istiyorum.
Sen Filiz e uyma sen akıllı sin.....bırak o yesin....sen onu geç ben gülümse yı.... nasıl...3 haftadir kek diye meliyorum yuruyus arkadaslarimin kafasi sisti kek lafimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?