Evet sonunda beni anlayan biri çıktıBende anne yemegi lezzetinden degilde anne çenesinden ötürü yiyorum
BenceGulumse24 ben gibi çeneden dolayi yiyenlerden
Gulumse ve sudem derbisini izlemek buyuk zevk vericek yaaSen Filiz e uyma sen akıllı sin.....bırak o yesin....sen onu geç ben gülümse yı.... nasıl...
eşim yaptırmaya niyeti yok üçüncü kata. baya masraf olacak..200 bin liralık paramiz yok o kadar tutacagi tahmin ediyorum evimiz müstakil.. belediyenin izin vermeme durumu da var. bilemedim.O kadar masrafa ev alirsin bence hic ucuncu kati yapmaya gerek yok :))
Gercekten yiyebilirsinGercekmiiii ayyy inanmiyorum hakkatmiii
Çünkü sürekli aynı şeyleri duyuyorum bende birde hastalanmaya musait olunca vucudum korkuyorlarEvet sonunda beni anlayan biri çıktıanam dedi yüzün kaşık kadar olmuş abim dedi boynun horoz kadar kalmış babam dedi hasta olacaksın bende yedim böyle oldu
Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermisSen Filiz e uyma sen akıllı sin.....bırak o yesin....sen onu geç ben gülümse yı.... nasıl...
Mutfak tadilati ne kadar kieşim yaptırmaya niyeti yok üçüncü kata. baya masraf olacak..
tadilat da pahalı ne yapacagimi bilemedik.
mutfagimi degiştirmek istiyorum artık.
Ahhhh cagnımmmm gülümse diye diye iflah olacakSen Filiz e uyma sen akıllı sin.....bırak o yesin....sen onu geç ben gülümse yı.... nasıl...
He he bende yedim....sen ye devam bana sende yaklaş...gülümse de bir baklava ile başladı...yaş pasta derken kendini kaybetti....mezunumda mezunum
en az 15 bin sadece dolaplari degiştirmek istiyorumMutfak tadilati ne kadar ki
Son gulen iyi güler...rakibem.....Ahhhh cagnımmmm gülümse diye diye iflah olacak
Sende gel benim kiloma ozaman bende sana sorcam duraklada bir kal orda bende senin gibi her hafta veriyodum yavrummm şimdilik kek yedim zaten istesemde yemem bidaha kaç aydir onuda yemiyorumHe he bende yedim....sen ye devam bana sende yaklaş...gülümse de bir baklava ile başladı...yaş pasta derken kendini kaybetti....
Bı kere daha hedefin yüzde 80 ulaştı n nerde kalan yüzde 20.....kekimi ye beni yeme....
Imm sey benim mikserim bozulmustu yeniledim robot aldim ama bu diyet donemi icinde yeniledim ve maydonoz ve limon cekip detoks seysi yapmak nasip oldu keke sira gelmedi henuzGercekten yiyebilirsin
Guzel kilo verenler kucuk bir odul yapabilir sonrasında yeni haftaya guzel ve motive başlarız
Anladim ucuncu kattan yine daha karli ama alt katta oturmanin da zorluklari vardir canim yine en iyisini sen bilirsinen az 15 bin sadece dolaplari degiştirmek istiyorum
200 jumping jack dunki dondurma için....200 plank da bugünkü kek için...Ne cezasi verelim
bizde bu lafları yedik.....Evet sonunda beni anlayan biri çıktıanam dedi yüzün kaşık kadar olmuş abim dedi boynun horoz kadar kalmış babam dedi hasta olacaksın bende yedim böyle oldu
ya bi bide motive olursa düşünemiyorum....haftaya garanti mezun....kız zaten içten yanmalı motor gibi....bütün gün çalışior...Gercekten yiyebilirsin
Guzel kilo verenler kucuk bir odul yapabilir sonrasında yeni haftaya guzel ve motive başlarız
O gelinin adı Filiz mişOynamak istemeyen gelin yerim dar dermis
Tamam o zaman yeni mikserle bizede kek yapImm sey benim mikserim bozulmustu yeniledim robot aldim ama bu diyet donemi icinde yeniledim ve maydonoz ve limon cekip detoks seysi yapmak nasipnoldu keke sira gelmedi henuz
Her msj da kulaklarımı çınlatmak zorundamisinLili
Nidsalli
Selensu tebrikler kızlar.... gülümse yı geçeyim...size de sıra gelecek....
Allah kolaylık versin abla en iyisi akşam yürümekİnan kalkio mutfaga gecmem lazim ama hala iki seksen uzaniyorum okadar yorulmusimki gunesde baya yordu
Cumayi iple cekiyorummm meyveli keke bayilirimmTamam o zaman yeni mikserle bizede kek yap
Geçmiş geçmişte kalmıştır....Sende gel benim kiloma ozaman bende sana sorcam duraklada bir kal orda bende senin gibi her hafta veriyodum yavrummm şimdilik kek yedim zaten istesemde yemem bidaha kaç aydir onuda yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?