Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende anne yemegi lezzetinden degilde anne çenesinden ötürü yiyorum
Bence Gulumse24 ben gibi çeneden dolayi yiyenlerden
Evet sonunda beni anlayan biri çıktı anam dedi yüzün kaşık kadar olmuş abim dedi boynun horoz kadar kalmış babam dedi hasta olacaksın bende yedim böyle oldu

O kadar masrafa ev alirsin bence hic ucuncu kati yapmaya gerek yok :))
eşim yaptırmaya niyeti yok üçüncü kata. baya masraf olacak..200 bin liralık paramiz yok o kadar tutacagi tahmin ediyorum evimiz müstakil.. belediyenin izin vermeme durumu da var. bilemedim.
tadilat da pahalı ne yapacagimi bilemedik.
mutfagimi degiştirmek istiyorum artık.

Evet sonunda beni anlayan biri çıktı anam dedi yüzün kaşık kadar olmuş abim dedi boynun horoz kadar kalmış babam dedi hasta olacaksın bende yedim böyle oldu
Çünkü sürekli aynı şeyleri duyuyorum bende birde hastalanmaya musait olunca vucudum korkuyorlar

mezunumda mezunum
He he bende yedim....sen ye devam bana sende yaklaş...gülümse de bir baklava ile başladı...yaş pasta derken kendini kaybetti....

Bı kere daha hedefin yüzde 80 ulaştı n nerde kalan yüzde 20.....kekimi ye beni yeme....

He he bende yedim....sen ye devam bana sende yaklaş...gülümse de bir baklava ile başladı...yaş pasta derken kendini kaybetti....

Bı kere daha hedefin yüzde 80 ulaştı n nerde kalan yüzde 20.....kekimi ye beni yeme....
Sende gel benim kiloma ozaman bende sana sorcam duraklada bir kal orda bende senin gibi her hafta veriyodum yavrummm şimdilik kek yedim zaten istesemde yemem bidaha kaç aydir onuda yemiyorum

Gercekten yiyebilirsin
Guzel kilo verenler kucuk bir odul yapabilir sonrasında yeni haftaya guzel ve motive başlarız
Imm sey benim mikserim bozulmustu yeniledim robot aldim ama bu diyet donemi icinde yeniledim ve maydonoz ve limon cekip detoks seysi yapmak nasip oldu keke sira gelmedi henuz

Ne cezasi verelim
200 jumping jack dunki dondurma için....200 plank da bugünkü kek için...
bizde bu lafları yedik.....
Gercekten yiyebilirsin
Guzel kilo verenler kucuk bir odul yapabilir sonrasında yeni haftaya guzel ve motive başlarız
ya bi bide motive olursa düşünemiyorum....haftaya garanti mezun....kız zaten içten yanmalı motor gibi....bütün gün çalışior...
Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermis
O gelinin adı Filiz miş

Sende gel benim kiloma ozaman bende sana sorcam duraklada bir kal orda bende senin gibi her hafta veriyodum yavrummm şimdilik kek yedim zaten istesemde yemem bidaha kaç aydir onuda yemiyorum
Geçmiş geçmişte kalmıştır....

Gün bir gündür o da bugündür....

Benim hedefim senin kilon değil ki canım...boyuma eşit kilo olsam yeter ....ama senin kilonun altına düşmüşlugumde vardı ya...ama mazide kaldı.... bugün e bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…