Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim köyüm değil burası oğlumu bırakıp ben yürüyüşe çıkıyorum diyemem o yavrumda akşama kadar aşşa yukarı yoruluyor zaten çok zayıf bide yürütsem çocuğu
Zaten koyde cok oturamazsin canım hareketli ol yeter❤
Yürümeyi çok severim o çok güzel olur
Spor yapman zor olmaz ailem memnun olur
internet olmayınca telefon çekmiyor dışardan video kaydetmiyor kaydedecek bir şey bulmalıyım
Youtubeden videolari indirebilsen guzel olurdu canim
Yürüyüş de guzel olur canim bana cok faydasi oluyor

Zaten koyde cok oturamazsin canım hareketli ol yeter❤

Youtubeden videolari indirebilsen guzel olurdu canim
Yürüyüş de guzel olur canim bana cok faydasi oluyor
Yok nerdeee bizim ekili dikilimiz yokki. Çok sıcakta çocukları aşağıya indirmiyoruz ben kalkıyımda kahve içiyim yaa

Günaydın tatlım, sportie seni mahvedecek spor yapamadım da neymiş
Yani ama şey iiiimmmmmm yapmak çok istedim fakat geç döndük eve. Zaten işten çıkıp eve gelmem 5 oluyor. Sonra yemekti hazirlikti derken çıktık gittik. sportie ablam beni affeder bence

Yani ama şey iiiimmmmmm yapmak çok istedim fakat geç döndük eve. Zaten işten çıkıp eve gelmem 5 oluyor. Sonra yemekti hazirlikti derken çıktık gittik. sportie ablam beni affeder bence
Hiç sanmıyorum ceza kessin sana
Kıyabilir mi bu tatlı suçluya bilmiyorum
hafta içi gün aşırı 2 katı mesala spor yapsan, daha 1. Olacağız balım

Gunaydin canim guzel eksi gormussun
Evet kaptanım durmayi kırdım kötü örnek olsun istemiyorum ama durmayı ekmekle kırdım ben hiç ekmek yemiyordum 4 gündür yiyirum kahvaltıda 2 dilim olmak şartıyla daha gene ekmek yemiyorum öğle kırıldı yani .
9 temmuzda 77.85 oldum şimdide 77.35 1 gün arayla iyi ekşi gidiyor şükür

Ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmamiz gerekiyor demek ki
Sabah kahvaltisinda 1-2 dilim yenilebilir ama tabi ki beyaz ekmek olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…