Ben malesef beyaz yiyorum yoksa kilo vermem durdu 1 ay öğle dolaştım yani sonra detoks suyu kilo aldırdı bana ki hiç yemek düzenini bozmadigim halde kabızlık yaptı sorunlar yaşadım.Ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmamiz gerekiyor demek ki
Sabah kahvaltisinda 1-2 dilim yenilebilir ama tabi ki beyaz ekmek olmasin
Günaydın kaptanGunaydin canim❤
Günaydın canisi benim icinde 1lokma yebari 2lokma olsun gittigine deysin beeee cumaya erir o borek baskasi olsa demezdimde sizin gibi Küçümen insanlara diyorumGünaydın kızlar
Birazdan komşularla su böreği yemeye gidip 1 lokma yiyip döncem inş Allahım çok amin
3 gün daha yiycem kaptanim vücudum sasirsin diye yedim ben ekmek.Ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmamiz gerekiyor demek ki
Sabah kahvaltisinda 1-2 dilim yenilebilir ama tabi ki beyaz ekmek olmasin
Bence spor cezaları gelsin yapamadığımız gün fazladan spor duvar şınavı ip atlamam leslie gibi cezalarsportie
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Birazdan komşularla su böreği yemeye gidip 1 lokma yiyip döncem inş Allahım çok amin
Arada olur tabi ki bende beyaz ekmegi cok seviyorumBen malesef beyaz yiyorum yoksa kilo vermem durdu 1 ay öğle dolaştım yani sonra detoks suyu kilo aldırdı bana ki hiç yemek düzenini bozmadigim halde kabızlık yaptı sorunlar yaşadım.
Şimdi geri veriyorum ufak ufak mutlu oluyorum tartida artik :)
Dun yol yormus olabilir canim sicakta gidip geldinizGünaydın kaptanyataktan nasil kalkabilirim diye düşünüyorum ilk defa
Gunaydin ablacim ❤Günaydın sevgili takımım
Güzel bir haftasonu oldun hepimiz için kalktım kocama kahvaltı hazırladım işe gönderdim sporumu yaptım, boncuğumu doyurdum, vücut bakım tamam ayak bakım tamam
Şimdi geldim burdayım ❤❤❤
AynenDuvar şnavı ne yaa kol omuz içinmi faydasını görüyosun ???
Kolay gelsinKızlar şimdi geçmiş spor tablosu falan işim çok ben kaçtım
Sanada afiyet olsun canım su içiyorum şimdide 700 ml olmak üzereHafta sonu öğün atlama ve 1300 lük listeyi aşma evvabım bende kahve içeceğim afiyet olsun
Telafi etmeye çalış canım hayal ettiğin beden için kendine iyilik yap ve hareket etİşteyim maalesef
Ben Allah günah yazmasın ama nefret ediyorum sevmiyorum ama mecburum su 3 gün daha yiyim sonra gene kesicemGünaydın canım ❤
Hafta sonu 2 lokma olsun bari
Arada olur tabi ki bende beyaz ekmegi cok seviyorum
Dun yol yormus olabilir canim sicakta gidip geldiniz
Birde kola carptiysa 3 aydan sonra
Gunaydin ablacim ❤
Çok teşekkür ederim. Bu hafta Spor da daha aktif olacağım. Zaten ayın 18inde yeniden 15 gun evde olacağım. O zaman daha verimli çalışırımTelafi etmeye çalış canım hayal ettiğin beden için kendine iyilik yap ve hareket etsen başarırsın inanıyorum sana ben
Hoş geldin temmuzda gelicem dedin temmuz bitiyor gelmiyormusunnassın
1.61 ama 100 kiloyken 80 gibi durdugumu söylüyorlar şimdi 73 olduğum halde 60+65 diyorlar inanmıyor kimseBoyun kaç senin canım
Türk filmlerindeki nuri alçoyu aratmiyorsunWuhuuuuuuu güzel
Afiyet olsun kuzum gayet güzel bir menü olmuşGünaydın herkese. Dün eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Bugün de düğünü var o yüzden pek girip bakamadım. Aklimdayken dünkü menüyü de paylaşayım.
09.00 bitki çayı
12.30 1 kase ezogelin çorba, 2 adet kadın budu köfte, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim.ekmek
14.00 türk kahvesi
15.00 şekersiz çay
18.30 1 kaseden az mercimek çorbası, 1 tabak börülce yemeği ve salata. Spor yapamadım. Bugün de yapamayacağım düğün sebebi ile
We Aleyna Aleyküm selam aminSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Bak buna katılıyorum dün misafir geldi sporum kaldı evdeki aktiftim sadece spora ağırlık vermem lazım iç bacak içinBence spor cezaları gelsin yapamadığımız gün fazladan spor duvar şınavı ip atlamam leslie gibi cezalarsportie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?