Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın herkese. Dün eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Bugün de düğünü var o yüzden pek girip bakamadım. Aklimdayken dünkü menüyü de paylaşayım.
09.00 bitki çayı
12.30 1 kase ezogelin çorba, 2 adet kadın budu köfte, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim.ekmek
14.00 türk kahvesi
15.00 şekersiz çay
18.30 1 kaseden az mercimek çorbası, 1 tabak börülce yemeği ve salata. Spor yapamadım. Bugün de yapamayacağım düğün sebebi ile

Düğünde bol halay bol çiftetelli varsa sporu hallettin say ona göre hoplaya zıplaya eğlen

Nasıl anlamadım
Peşindeyim seni bırakmam diyor
İyi oldu hadi uyu
Bizi yalnız bırak mı demek istedin
Evet devam ediyorum ama şu an hiç uygulayamıyorum bu dişten dolayı
Rabbim şifa versin
Devretme olayini kacirdim galiba gormedim ama yardimci oldugunuzu biliyorum bacim ama spor kaptani gibi düşünüyorum ben sportiyi hep yardımcı değilken bile oyle hissetiriuordu bana. Zipzipim bidenem zaten o bastacimiz
Benim içinde öyle sportie yaşam koçu gibi her yerden o kadar yardımcı oldu ki Allah razı olsun ondan ve bütün arkadaşlardan birde neticede spor kaptanıda kaptan. Askeriye de üst teğmenede komutan diyorlar bölük komutanınada komutan diyorlar aynı mantık

Günaydın tatlım, sportie seni mahvedecek spor yapamadım da neymiş

Nasılsın Elif kaptanım? Bu gün çok yoğunluk yoktur umarım, köyde çok kg verebildiniz mi? Ben de Neredeyse 2 hafta sonra gideceğim sporları nasıl yapacağım düşünüyorum
Iyiyim canim sen nasilsin❤
Tam 13 gundur tartilamiyorum
Ama annem kuculdugumu söylüyor cok hareket ediyoruz kilo verdim mi supriz olacak
Bugun cok yogunluk yook canim sadece aksam uzeri sulama isleri olacak
Yurume imkanin varsa yürüyebilirsin canim onun disinda ailenin yanında spor zor olur gibi

Nasılsın Elif kaptanım? Bu gün çok yoğunluk yoktur umarım, köyde çok kg verebildiniz mi? Ben de Neredeyse 2 hafta sonra gideceğim sporları nasıl yapacağım düşünüyorum
Ben yatak odasına giriyorum yarım saat boostedımı yapıyorum ama oğlumu kime emanet edicem bilmiyorum bugün babası işe gidecek

Benim köyüm değil burası oğlumu bırakıp ben yürüyüşe çıkıyorum diyemem o yavrumda akşama kadar aşşa yukarı yoruluyor zaten çok zayıf bide yürütsem çocuğu

istersen elimde 8 haftalık liste var nurdan balakçı nın ciddi güzel de haftada 1--2 kilo arası verirsin tam uygularsan
Spor listesine bakarken buldum eli
Yürümeyi çok severim o çok güzel olur
Spor yapman zor olmaz ailem memnun olur
internet olmayınca telefon çekmiyor dışardan video kaydetmiyor kaydedecek bir şey bulmalıyım

Ne zaman döneceksiniz tartı sonucunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…