Günaydın kaptancigiiimmGunaydin mutlu hafta sonlari
Gunaydin canim ❤Günaydın kaptancigiiimm
Düğünde bol halay bol çiftetelli varsa sporu hallettin say ona göre hoplaya zıplaya eğlenGünaydın herkese. Dün eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Bugün de düğünü var o yüzden pek girip bakamadım. Aklimdayken dünkü menüyü de paylaşayım.
09.00 bitki çayı
12.30 1 kase ezogelin çorba, 2 adet kadın budu köfte, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim.ekmek
14.00 türk kahvesi
15.00 şekersiz çay
18.30 1 kaseden az mercimek çorbası, 1 tabak börülce yemeği ve salata. Spor yapamadım. Bugün de yapamayacağım düğün sebebi ile
Aleykum selam ❤Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Yoook oynamicam. Maskemi takip oturcamDüğünde bol halay bol çiftetelli varsa sporu hallettin say ona göre hoplaya zıplaya eğlen
Peşindeyim seni bırakmam diyorNasıl anlamadım
Bizi yalnız bırak mı demek istedinİyi oldu hadi uyu
Rabbim şifa versinEvet devam ediyorum ama şu an hiç uygulayamıyorum bu dişten dolayı
Benim içinde öyle sportie yaşam koçu gibi her yerden o kadar yardımcı oldu ki Allah razı olsun ondan ve bütün arkadaşlardanDevretme olayini kacirdim galiba gormedim ama yardimci oldugunuzu biliyorum bacim ama spor kaptani gibi düşünüyorum ben sportiyi hep yardımcı değilken bile oyle hissetiriuordu bana. Zipzipim bidenem zaten o bastacimiz
Günaydın tatlım, sportie seni mahvedecek spor yapamadım da neymişGünaydın herkese. Dün eşimin kuzeninin kına gecesi vardı. Bugün de düğünü var o yüzden pek girip bakamadım. Aklimdayken dünkü menüyü de paylaşayım.
09.00 bitki çayı
12.30 1 kase ezogelin çorba, 2 adet kadın budu köfte, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim.ekmek
14.00 türk kahvesi
15.00 şekersiz çay
18.30 1 kaseden az mercimek çorbası, 1 tabak börülce yemeği ve salata. Spor yapamadım. Bugün de yapamayacağım düğün sebebi ile
22.30da burdaydık sanırım erkenci değilim balım ben hep 7 7.30 gibi kalkarım hayız dönemde, değilken 5Aleykum selam ❤
Erkencisin komsum koye geç gitmissin aksam
Bence spor cezaları gelsin yapamadığımız gün fazladan spor duvar şınavı ip atlamam leslie gibi cezalarGünaydın tatlım, sportie seni mahvedecek spor yapamadım da neymiş
OlabilemezYoook oynamicam. Maskemi takip oturcam
Gunaydin canim ❤Günaydın
Güzel bir gün dilerim
Iyiyim canim sen nasilsin❤Nasılsın Elif kaptanım? Bu gün çok yoğunluk yoktur umarım, köyde çok kg verebildiniz mi? Ben de Neredeyse 2 hafta sonra gideceğim sporları nasıl yapacağım düşünüyorum
Ben yatak odasına giriyorum yarım saat boostedımı yapıyorum ama oğlumu kime emanet edicem bilmiyorum bugün babası işe gidecekNasılsın Elif kaptanım? Bu gün çok yoğunluk yoktur umarım, köyde çok kg verebildiniz mi? Ben de Neredeyse 2 hafta sonra gideceğim sporları nasıl yapacağım düşünüyorum
Benim köyüm değil burası oğlumu bırakıp ben yürüyüşe çıkıyorum diyemem o yavrumda akşama kadar aşşa yukarı yoruluyor zaten çok zayıf bide yürütsem çocuğuIyiyim canim sen nasilsin❤
Tam 13 gundur tartilamiyorum
Ama annem kuculdugumu söylüyor cok hareket ediyoruz kilo verdim mi supriz olacak
Bugun cok yogunluk yook canim sadece aksam uzeri sulama isleri olacak
Yurume imkanin varsa yürüyebilirsin canim onun disinda ailenin yanında spor zor olur gibi
Spor listesine bakarken buldum eliistersen elimde 8 haftalık liste var nurdan balakçı nın ciddi güzel de haftada 1--2 kilo arası verirsin tam uygularsan
Yürümeyi çok severim o çok güzel olurIyiyim canim sen nasilsin❤
Ama annem kuculdugumu söylüyor cok hareket ediyoruz kilo verdim mi supriz olacak
Yurume imkanin varsa yürüyebilirsin canim onun disinda ailenin yanında spor zor olur gibi
Ne zaman döneceksiniz tartı sonucunu merak ediyorumIyiyim canim sen nasilsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?