- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
müthissin canim afiyet olsun o midene nasil sigdi onlar meraktayimÇok güzel yememiş miyim ama
Vardır bir hayırİyi maşallah mom gibi arkadan vurmamis
Bakma bende agzimda durmuyo laflar patpat saydiriyorum kizdigim icinVardır bir hayır
FarkettimBakma bende agzimda durmuyo laflar patpat saydiriyorum kizdigim icin
Haksizliga gelemiyorum iste huyuma tüküreyim pismanda olsam agzimdan cikar ama sonrada özür dilerimFarkettimyapı meselesi buda
Bazen musibet gördüğümüz şeylerdeki asıl hayrı göremiyoruz. Bende öyle ama bunu frenlemeye çalışıyorum. Bize göre haksızlık olan Hakk katında olması gereken hayırlı şey oluyor. Birde zan ve ön yargıdan kurtulmaya, olumlu düşünmeye çalışıyorum bu ara bunuda tesbihle başaracağıma inanıyorum biiznillahHaksizliga gelemiyorum iste huyuma tüküreyim pismanda olsam agzimdan cikar ama sonrada özür dilerim
İste bakiimBurdan isteriz yaa
İnşaAllah gider
Insallah bakalim bekleyelim artik :)))İnşaAllah gider
Bilemiyorum canısı haftalardır kendimi ödüllendirmemiştim iyi oldumüthissin canim afiyet olsun o midene nasil sigdi onlar meraktayim
Kazen abi şuan spor yapıyordur belkim 4kilo net vercek abimiz
Spor yapmadan da verir 4 kiloyuKazen abi şuan spor yapıyordur belkim 4kilo net vercek abimiz
Verir vallaaa teknede balik tutarkenSpor yapmadan da verir 4 kiloyu
İstanbula gidecekti bugün sabah oralardadırKazen abi şuan spor yapıyordur belkim 4kilo net vercek abimiz
Simdikkk azcik agzimiza ban diye vurmasinda ozaman görcez proluguİstanbula gidecekti bugün sabah oralardadıryokmu İstanbul'dan kimse Kazeni bulsunda rehin alsın bizim takıma bildirim ve tüm üyelerimizi pro yapana kadarda salıvermesin ama tek kişi olmaz 1.97lik adamı derdest edemez 3-4 kişi olmaları lazım
Cuma Yarışmasında 10 kg üzeri verip mezun olan arkadaşlara
Buraya yapabilirsiniz bildirimio konuda hata yaptım 9 takım kontrolden çıktı. "katılmak isteyenler" başlığına link vereyim mi ? yok ben hallederim diyorsanız buraya da yapabilirim.
tercih sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?