Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haksizliga gelemiyorum iste huyuma tüküreyim pismanda olsam agzimdan cikar ama sonrada özür dilerim
Bazen musibet gördüğümüz şeylerdeki asıl hayrı göremiyoruz. Bende öyle ama bunu frenlemeye çalışıyorum. Bize göre haksızlık olan Hakk katında olması gereken hayırlı şey oluyor. Birde zan ve ön yargıdan kurtulmaya, olumlu düşünmeye çalışıyorum bu ara bunuda tesbihle başaracağıma inanıyorum biiznillah

Kazen abi şuan spor yapıyordur belkim 4kilo net vercek abimiz
İstanbula gidecekti bugün sabah oralardadır yokmu İstanbul'dan kimse Kazeni bulsunda rehin alsın bizim takıma bildirim ve tüm üyelerimizi pro yapana kadarda salıvermesin ama tek kişi olmaz 1.97lik adamı derdest edemez 3-4 kişi olmaları lazım

Simdikkk azcik agzimiza ban diye vurmasinda ozaman görcez prolugu

Kazen abi tum takimlara bildirim gidecek demistin gecen gun bildirimleri bekliyoruz

o konuda hata yaptım 9 takım kontrolden çıktı. "katılmak isteyenler" başlığına link vereyim mi ? yok ben hallederim diyorsanız buraya da yapabilirim.

tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…