Oooohh süper senin günlerinde dolu dolu ve yorgun geçiyor bugün akşama kadar yatalım demeyi çok isterdimOhh afiyet olsun canim
Iyiyim bende canim yatak keyfi yapiyorum bugun bir isimiz yok aksama kadar :))
Sananeee sananeee oyle seylere birdaha karisma seni döverim kaptanda alamaz anladinmiÖzellikle cinsellik konularına yorum yapması düşündürücü değil mi
ohhhh yat allah ver allahhhOhh afiyet olsun canim
Iyiyim bende canim yatak keyfi yapiyorum bugun bir isimiz yok aksama kadar :))
canisi sen napmissin yeee dediysekte bukadarda değil11 temmuz
09.00
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
10.30
1dilim su böreğinin yarısı
2 adet tahinli kurabiye
15.00
Ekmeksiz iskender ve yoğurt
2 kaşık Acılı ezme
Salata
18.00
1 kase semizotu salatası
1 avuç kiraz
Su 3.5
Spor 15 dk kardiyo
20 dk karın. 210p
Zipzip- @hasbeenandgone @sportie
Kalkarim birazdan yattikca uyuyasim geliyorohhhh yat allah ver allahhh
amannn yat nolcak isyaptiklarina say benimkide uyudu simdi kahve yapayim dedim bakalim uyanmazsa ayaklarimi uzatıp burdayimKalkarim birazdan yattikca uyuyasim geliyor
Afiyet olsun canımamannn yat nolcak isyaptiklarina say benimkide uyudu simdi kahve yapayim dedim bakalim uyanmazsa ayaklarimi uzatıp burdayim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Su an ikimiz variz ve 13 misafirSağol canımgerçi kimse kalmadi ben gelene kadar pazar yaaa bugun hepsiciğiii napiyo acaba
Ozaman onlarida çagralim gelsinler sohbet edekSu an ikimiz variz ve 13 misafir
Ne kızıyon aplaSananeee sananeee oyle seylere birdaha karisma seni döverim kaptanda alamaz anladinmi
Evvab gelmisNe kızıyon apla
Kazen bize de bildirim gonderse iyi olacak uyemiz azaldiOzaman onlarida çagralim gelsinler sohbet edek
vallaaaa diyom bak Agzimdan vallaaa cikti herseye karismaNe kızıyon apla
kimseler yok buara dimeKazen bize de bildirim gonderse iyi olacak uyemiz azaldi
Anacığııımm oyy.. neye karıştım ben yahuvallaaaa diyom bak Agzimdan vallaaa cikti herseye karismasagda solda toplamicaz sizi geceden kalmışlar gibi
Bende onu baya dusundum bu hangi pazartesi kilosundan bahsediyor dedim baya hesap yaptim sormaya fırsat bulamadigimdan ötürü soramamisdimOnu yazmaya geldim biliyormusun kızım dedi bugün günlerden ne bende pazartesi dedim eşimde pazar dedi ben şokben o zaman niye bildirim yaptım dedim
Cogu kisi izne ayrildi canim yaz yogunlugu basladi:)kimseler yok buara dime
Ogun toparlayamamis 9.takim kaptanı takımını yanlis bildirim yapmis oyleymis oyuzden cokkk kisi gozukuyoduKazen bize de bildirim gonderse iyi olacak uyemiz azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?