Öyle olmaz etiket yapman lazım kaptanımKazen bize de bildirim gonderse iyi olacak uyemiz azaldi
Freeleri asıl listeye alsan bile yeteriz benceCogu kisi izne ayrildi canim yaz yogunlugu basladi:)
Su bildirimle cogu kiside 9 a gitti gelen cok olmaz artık da yine de 3-5 uye gelse iyi olacak :))
Bildirimden sonra demekki gittiler oraya bizden giden varmi yoksaOgun toparlayamamis 9.takim kaptanı takımını yanlis bildirim yapmis oyleymis oyuzden cokkk kisi gozukuyodu
Ama katilmak isteyenlere link bıraksa kimse takima gitmezdi :))Ogun toparlayamamis 9.takim kaptanı takımını yanlis bildirim yapmis oyleymis oyuzden cokkk kisi gozukuyodu
Free de kilo verecek kimse kalmadi ki canim :)))Freeleri asıl listeye alsan bile yeteriz bence
Vayyy anasini satimmmmAma katilmak isteyenlere link bıraksa kimse takima gitmezdi :))
14-15 kisi katilmis gibi gordum gecen gun
Ben sordum kiiiBende onu baya dusundum bu hangi pazartesi kilosundan bahsediyor dedim baya hesap yaptim sormaya fırsat bulamadigimdan ötürü soramamisdim
Selamlar efenimselam herkeslere
Selam ablacim nasilsin ❤selam herkeslere
O zaman katılmak isteyenler konusuna pusu kuracaz yazanı kapacazFree de kilo verecek kimse kalmadi ki canim :)))
Ve aleyküm selamselam herkeslere
Katilmak isteyende yok en son gelmis onuda 4takim almisO zaman katılmak isteyenler konusuna pusu kuracaz yazanı kapacaz
Gun gun bildirim gonderecem demisti tekrar sormayim dedimÖyle olmaz etiket yapman lazım kaptanım:korkma benim gibi yürek var yersen
Giden yok canim kimse bizi birakip gidemezBildirimden sonra demekki gittiler oraya bizden giden varmi yoksa
O zamannnnn bildirim istiycez bizde napalımKatilmak isteyende yok en son gelmis onuda 4takim almis
Çok güzel yememiş miyim amacanisi sen napmissin yeee dediysekte bukadarda değil
İyi maşallah mom gibi arkadan vurmamisGun gun bildirim gonderecem demisti tekrar sormayim dedim
Giden yok canim kimse bizi birakip gidemez
Kirmizi pabuc dun yazmis benim kalbim 6.takimla atar diye hatta etiketlemis beni orda
Özel msj at dilekçe gibiGun gun bildirim gonderecem demisti tekrar sormayim dedim
Giden yok canim kimse bizi birakip gidemez
Kirmizi pabuc dun yazmis benim kalbim 6.takimla atar diye hatta etiketlemis beni orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?