Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bugun soyledigin iyi oldu yarın ki menunu merakla bekliyor olacağımŞeyy.. bende biraz verilen yüzün astarınıda isteme huyu vardır daaa![]()
1.gun diye yedim 2.gune yemem demistim zaten yarin sporla tamamlicam dahada guzel olucakBence
çok güzel canım. Baklavasız geçmiş günün
iyigeceler canimIyi geceler kizlar![]()
Yarın pikniğe bari gitsem ip atlasam top oynasamBunu bugun soyledigin iyi oldu yarın ki menunu merakla bekliyor olacağım
Cezalarıma hazir ol![]()
Ama gündüz uyudum onu napicaz
Orti seninYarın pikniğe bari gitsem ip atlasam top oynasamo değilde regl çoook yaklaştı göğsüm acıyor
![]()
Orti senin
Regl yaklaşti haftası
Regl haftası
Bide yumurta saftasi haftan var
Geriye 1 hafta kalıyor
Oda kaçamak haftasi
Geriye hafta kaldı mı diyeti hangi ara yapiyon?![]()
Bence dinlenmeyi es geçme abla 10-15 sn yeterli oluyor daha sonra kaslarda fazla yorgunluk hissedersin eğer dinlenme yapmayacaksan en son soğumaya daha fazla zaman ayır mutlakaBen dinlenme leri atla yapıyorum
Uygulama dan yapıyorum
Sence doğrumu yapıyorum
Bacak kalça egzersizleri olduğu için dinlenme ihtiyacım olmayınca hiç dinlenmiyorum
Bende yapmadim ne tatlı ne sarma ne borekBi misafir geldi evde ne tatlı Ne sarma var ayıp olmasın diye evde ne varsa sürekli bişiler koydum tatlı sarma olsa Bu kadar ikram olmazdı![]()
Sebze yemekleri yogurt
Corba yanina salata yogurt
Et yemekeleri salata
Gibi duzenleyebilirsin canim
Yok kuzum biz de tatlı ikram etmek gibi bir adet yokSenve lavaslar ohhhh mis
Benim gibi tatli yedinmi tatli![]()
BENİMDE VAR ÖYLE PLANLARIMBende alayım iyi fikir.
Ben bana olmayan 40 beden bir elbisem var onu koydum gardrobumun önüne astım onu giyene kadar motive olayım diye. Ona girdipim gün onu kaldırıp 38 Beden olan bir elbisem var Dı çok sevdiğim için vermedim kimseye girerim bir gün demiştimonu asacağım sonra
![]()
aynı durumdayız ama ben ölçünce morel motivasyon kalmadı gittim spor yaptım bi hiçimla bukadar geniş olduğumu tahmin etmemiştim deBENİMDE VAR ÖYLE PLANLARIM