• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın pikniğe bari gitsem ip atlasam top oynasam 🤣 o değilde regl çoook yaklaştı göğsüm acıyor 🥴
Orti senin
Regl yaklaşti haftası:KK45:
Regl haftası:KK53:
Bide yumurta saftasi haftan var:KK8:
Geriye 1 hafta kalıyor :KK19::KK19::KK19::KK19:
Oda kaçamak haftasi:confused::confused::confused::confused:
Geriye hafta kaldı mı diyeti hangi ara yapiyon?:KK200:

Ben dinlenme leri atla yapıyorum
Uygulama dan yapıyorum
Sence doğrumu yapıyorum
Bacak kalça egzersizleri olduğu için dinlenme ihtiyacım olmayınca hiç dinlenmiyorum
Bence dinlenmeyi es geçme abla 10-15 sn yeterli oluyor daha sonra kaslarda fazla yorgunluk hissedersin eğer dinlenme yapmayacaksan en son soğumaya daha fazla zaman ayır mutlaka:KK49:

Dün ve bugün ki menüyü yazayım bende :KK76:
31/07
Sabah (11.00)
- 2 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 2 ceviz
Akşam (19.30)
- 1 tabak salata (peynir, zeytin, 2 dilim etimek katmıştım), yarım dilim karpuz
Su: 2 lt
Spor: 40 dk bölgesel
01/08
Sabah (10.30)
- 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara (14.00)
- 1 küçük bayram çikolatası
Akşam (19.30)
- 4kaşık kavurma, 1 avuç içi kadar yufka, 2 kaşık soğan salatası, ayran
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk bölgesel :KK49:

Tatli yemedim cok şükür ama normal yemeklerimi yiyorum kismadan, sanki bugun aksam yemegimi abarttim cunku baya baya siginamadim Allahtan saat 16 00 da yemisdim yani erken bir saatti. Midem kuculmus galiba🙄 yarın regl bitiuor 10. Gunum 🤦‍♀️ Yeniden bir duzene girmem lazim beni biri duzene girdirsin plase ayin 15 gibi giresuna gidecekmisiz galiba yanisi gidip gelemyi beklemeyim duzene girmek icin cunku baya gun var 🤔

Sebze yemekleri yogurt
Corba yanina salata yogurt
Et yemekeleri salata

Gibi duzenleyebilirsin canim

Ya mesela yarına ayran aşı+semizotu yemeği ve et sote türü bir şey düşündüm. Eşim çorba türünü ve et türünü çok sever. Sebzeyi de araya kaynattim. Hatta anlaştım mesela az önce. Semizotu yemeğini mutlaka bitireceksin dedim. Tamam dedi ama bakalim...

Bende alayım iyi fikir.
Ben bana olmayan 40 beden bir elbisem var onu koydum gardrobumun önüne astım onu giyene kadar motive olayım diye. Ona girdipim gün onu kaldırıp 38 Beden olan bir elbisem var Dı çok sevdiğim için vermedim kimseye girerim bir gün demiştim 😊 onu asacağım sonra😆
BENİMDE VAR ÖYLE PLANLARIM

Back
X