• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah saat 9 da kalkıp ılık limonlu suyumu içtim

KAHVALTI;

9.30

1 tane haşlanmış yumurta yumurtanın üzerine pulbiber, karabiber, kekik döktüm, 1dometes ,1 salatalık, maydonoz, dere otu,1 kibrit kutusu kadar peynir , 2 dilim kabaklı börek , maydonoz ve kiraz sapı kaynatıp içtim,

ARA ÖĞÜN ;

Yarım kase üzüm, 5 tane tatlı kaşığı ucu boyunda çikolata ,3 dilim baklava

GÜN İÇİNDE;

,1 fincan türk kahvesi

AKŞAM YEMEĞİ;

4 tane kızartılmış köfte ( köfteler çok küçük ve elde yaptım), 1 kase salata, 1 tane orta boy patates kızartma şeklinde dilimledim yanına 1 tane biber koydum ve fırın tepsisine yağlı kağıt üzerine serdim onun üstünede ;kekik ,pulbiber, karabier, sarımsak karıştırdım ve bunu patateslerin üstüne serptimbu şekilde tüketmeyi denedim tuz yok su yok ama okadar güzel oldu ki kızartmadan daha çok sevdim tavsiye ederim ,

SPOR ;

CARDİO: 15dk = 90

MEKİK ; 30 = 6

SqUAT 30 = 6

KLASİK PLANK: 240 saniye = 80

YAN PLANK ;sağ; 60 sol;60 =40

DÜZ PLANK 180saniye; = 60

TEK BACAK HAVADA PLANK 60 saniye; = 40

BÖLGESEL ; saat (1) = 360

İP ATLAMA 100 tane =33

TOPLAM PUAN 715

6 LİTRE SU İÇTİM

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bayram haftası var bide 🤣🤣🤣🤣
Onu unutmuşum....iyi hatırlattı n.:KK8:...ama senede iki 11 ay yolunu gozluycen şimdi :confused:
Bence dinlenmeyi es geçme abla 10-15 sn yeterli oluyor daha sonra kaslarda fazla yorgunluk hissedersin eğer dinlenme yapmayacaksan en son soğumaya daha fazla zaman ayır mutlaka:KK49:
tempolu yürüyüş ten sonra baya oldu bölgesel yapmayali...tamam sağol canım...
Tatli yemedim cok şükür ama normal yemeklerimi yiyorum kismadan, sanki bugun aksam yemegimi abarttim cunku baya baya siginamadim Allahtan saat 16 00 da yemisdim yani erken bir saatti. Midem kuculmus galiba🙄 yarın regl bitiuor 10. Gunum 🤦‍♀️ Yeniden bir duzene girmem lazim beni biri duzene girdirsin plase ayin 15 gibi giresuna gidecekmisiz galiba yanisi gidip gelemyi beklemeyim duzene girmek icin cunku baya gun var 🤔
aynisi geçen banada oldu:KK24:...tavuk yapmıştım yiyemedi m fazla geldi...yagi fazla geldi midem bulandı hatta....çok şaşırdım hem mide küçülmüş...hem de damak tadı değişmiş baya....çünkü tavuğa ekstra yağ bile koymadım...kendi yağında pisirdim:confused:

Lili kız evdekiler baklava börek sarma istemedi mi? :KK45::KK45:Yada gelen misafirler....kendin yemedin çok iradelisin çünkü....:KK37::KK37::KK37::KK37:..evde 5 Kisi daha var..hella olsun evdekilere eğer diyetine saygi duyup istemediler ise:KK9:...gerci benimkiler de illa bayram diye istemedi ama ben duramadim.:hamarat::kk77:....uzun zamandır eşim kıymalı börek istiyordu...bayram diye ona yaptım.... sütlü irmik helvası tatlısı arası bir tarifim var ona bayılır...ondan ya yaptım.... oğlumla kapış kapış yediler....sarma yerine de çiğ köfte yoğurdum....onu da çok seviyorlar....
Bende yapmadim ne tatlı ne sarma ne borek🙄
InsaAllah yarin menu bildirimine baslamayi düşünüyorum. Birleri beni gaza getirsin daha fazla salmayim kendimi🥺
Kiz Sen salsan ne olacak :nazar:
Maşallah sana
Iradeli kadin:KK9:
Örnek insan

Bitki çayı yaptım şimdi onu hupletiyorum:kahve:
Benim buzdolabi bozulmak ile bozulmamak arasında arafta kaldı:bicak:
Bir yandan dolaptaki leri tüketmeye çalışıyorum... buzluk takileri de tanıdık var bir tane onun buzluğa yolluycam
11 sene yine iyi dayandı maşallah:nazar:

Onu unutmuşum....iyi hatırlattı n.:KK8:...ama senede iki 11 ay yolunu gozluycen şimdi :confused:
tempolu yürüyüş ten sonra baya oldu bölgesel yapmayali...tamam sağol canım...
aynisi geçen banada oldu:KK24:...tavuk yapmıştım yiyemedi m fazla geldi...yagi fazla geldi midem bulandı hatta....çok şaşırdım hem mide küçülmüş...hem de damak tadı değişmiş baya....çünkü tavuğa ekstra yağ bile koymadım...kendi yağında pisirdim:confused:

Lili kız evdekiler baklava börek sarma istemedi mi? :KK45::KK45:Yada gelen misafirler....kendin yemedin çok iradelisin çünkü....:KK37::KK37::KK37::KK37:..evde 5 Kisi daha var..hella olsun evdekilere eğer diyetine saygi duyup istemediler ise:KK9:...gerci benimkiler de illa bayram diye istemedi ama ben duramadim.:hamarat::kk77:....uzun zamandır eşim kıymalı börek istiyordu...bayram diye ona yaptım.... sütlü irmik helvası tatlısı arası bir tarifim var ona bayılır...ondan ya yaptım.... oğlumla kapış kapış yediler....sarma yerine de çiğ köfte yoğurdum....onu da çok seviyorlar....

Kiz Sen salsan ne olacak :nazar:
Maşallah sana
Iradeli kadin:KK9:
Örnek insan
Karnım ağrıyooo geliyo işte napim :51:

Ben bugün pazartesi deyip tartıldım 🤦
66.9 çıktım. Sabah 6.30 gibi eşime kahvaltı hazırladım. Ben de yarım kase mercimek çorbası içmiştim. Onun etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Adetten dolayı desem cuma günü tartildigimda 66.4tüm yine. Bugün altıncı gunundeyim. Bitmesine az kaldı ama ödem daha da mı artıyor anlamadım ki. 3 hafta oldu ve ben 66-67 arasındayım hep. Sağlık ocağına gitmeye niyetlendim eşim virüsten dolayı razı olmadı. Biraz daha çabalarsan olur diyor. Yediklerim de buraya yazdıklarımdan ibaret. Niye böyle oluyor anlamıyorum 😔

66.9 çıktım. Sabah 6.30 gibi eşime kahvaltı hazırladım. Ben de yarım kase mercimek çorbası içmiştim. Onun etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Adetten dolayı desem cuma günü tartildigimda 66.4tüm yine. Bugün altıncı gunundeyim. Bitmesine az kaldı ama ödem daha da mı artıyor anlamadım ki. 3 hafta oldu ve ben 66-67 arasındayım hep. Sağlık ocağına gitmeye niyetlendim eşim virüsten dolayı razı olmadı. Biraz daha çabalarsan olur diyor. Yediklerim de buraya yazdıklarımdan ibaret. Niye böyle oluyor anlamıyorum 😔
Aynı ben 😁

Gunaydin canım ❤
Suyu dun az icmissin canim belki oda etkilemis olabilir en az 2 lt su icmelisin,sporunu artir biraz daha

canim bir araştır yaş meselesini
Iyi olmana sevindim... toparlarsin merak etme...

Bende mezura aldırdım iki gündür duruyor öylece sabah ölçü alayım diyorum
Oğlan erken kalkıyor
Açıkmistir diye kostur kostur kahvaltı ile uğrasiyorum
Eskiden erken kalkıp spor da yapıyordum kahvaltıdan önce
Şimdi kahvaltı ve akşam yemeği arasındaki zaman diliminde açken spor yapıyorum ancak
Allah kolaylık versin cnm.
Ben de sabah bölgesel yapmaya başladım 2 gündür. Umarım işe yarıyordur😊 77 ye indiğimden beri gr lar Bi inip Bi çıkıyor anlamadım 🤔 bugün yine 77.1 çıktım dün 77.3 tü ısınıyor herhalde benim yağlar geçeni gibi birden düşecek 🤭

Back
X