Sabah saat 9 da kalkıp ılık limonlu suyumu içtim
KAHVALTI;
9.30
1 tane haşlanmış yumurta yumurtanın üzerine pulbiber, karabiber, kekik döktüm, 1dometes ,1 salatalık, maydonoz, dere otu,1 kibrit kutusu kadar peynir , 2 dilim kabaklı börek , maydonoz ve kiraz sapı kaynatıp içtim,
ARA ÖĞÜN ;
Yarım kase üzüm, 5 tane tatlı kaşığı ucu boyunda çikolata ,3 dilim baklava
GÜN İÇİNDE;
,1 fincan türk kahvesi
AKŞAM YEMEĞİ;
4 tane kızartılmış köfte ( köfteler çok küçük ve elde yaptım), 1 kase salata, 1 tane orta boy patates kızartma şeklinde dilimledim yanına 1 tane biber koydum ve fırın tepsisine yağlı kağıt üzerine serdim onun üstünede ;kekik ,pulbiber, karabier, sarımsak karıştırdım ve bunu patateslerin üstüne serptimbu şekilde tüketmeyi denedim tuz yok su yok ama okadar güzel oldu ki kızartmadan daha çok sevdim tavsiye ederim ,
SPOR ;
CARDİO: 15dk = 90
MEKİK ; 30 = 6
SqUAT 30 = 6
KLASİK PLANK: 240 saniye = 80
YAN PLANK ;sağ; 60 sol;60 =40
DÜZ PLANK 180saniye; = 60
TEK BACAK HAVADA PLANK 60 saniye; = 40
BÖLGESEL ; saat (1) = 360
İP ATLAMA 100 tane =33
TOPLAM PUAN 715
6 LİTRE SU İÇTİM
KAHVALTI;
9.30
1 tane haşlanmış yumurta yumurtanın üzerine pulbiber, karabiber, kekik döktüm, 1dometes ,1 salatalık, maydonoz, dere otu,1 kibrit kutusu kadar peynir , 2 dilim kabaklı börek , maydonoz ve kiraz sapı kaynatıp içtim,
ARA ÖĞÜN ;
Yarım kase üzüm, 5 tane tatlı kaşığı ucu boyunda çikolata ,3 dilim baklava
GÜN İÇİNDE;
,1 fincan türk kahvesi
AKŞAM YEMEĞİ;
4 tane kızartılmış köfte ( köfteler çok küçük ve elde yaptım), 1 kase salata, 1 tane orta boy patates kızartma şeklinde dilimledim yanına 1 tane biber koydum ve fırın tepsisine yağlı kağıt üzerine serdim onun üstünede ;kekik ,pulbiber, karabier, sarımsak karıştırdım ve bunu patateslerin üstüne serptimbu şekilde tüketmeyi denedim tuz yok su yok ama okadar güzel oldu ki kızartmadan daha çok sevdim tavsiye ederim ,
SPOR ;
CARDİO: 15dk = 90
MEKİK ; 30 = 6
SqUAT 30 = 6
KLASİK PLANK: 240 saniye = 80
YAN PLANK ;sağ; 60 sol;60 =40
DÜZ PLANK 180saniye; = 60
TEK BACAK HAVADA PLANK 60 saniye; = 40
BÖLGESEL ; saat (1) = 360
İP ATLAMA 100 tane =33
TOPLAM PUAN 715
6 LİTRE SU İÇTİM