- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menulere bakalim ceza verelim ,özellikle yarin arti gelenlere ayri bir ceza düşünüyorumYarin dolunaymi varmis![]()
![]()
Gecen seferde dolunay var deyip yemistik
Acaba nasil cezalarMenulere bakalim ceza verelim ,özellikle yarin arti gelenlere ayri bir ceza düşünüyorum![]()

Düzensiz oluyor tutturamıyorum günüRegl donemin mi yaklasiyor canim
Birde dolunay varmis bu hafta oda artıya sebep olabilirmis![]()
Benim menülerim güzeldi valla artının sebebini bende bilmiyorum beni es geçelim miMenulere bakalim ceza verelim ,özellikle yarin arti gelenlere ayri bir ceza düşünüyorum![]()
Cumaya kadar eksileri gorursun canimBenim menülerim güzeldi valla artının sebebini bende bilmiyorum beni es geçelim mi![]()
Şişttt herkese mahsus degil oDüzensiz oluyor tutturamıyorum günüHayır dolunayda tam vaktini buldu yiyeceğim zaman gelseydi
E Elif_Eylul abla gibi tatlıları falan mı yesem eksi gelir belkim
![]()

Ben squat yapıyorum 2 gündür sabah 10 akşam 10 tane☺ dizilerimi alışturmaya çalışıyorum. Eğilirken çıtır çıtır ses geliyor dizlerimde sanki dal kırılıyor![]()
@evvab dolunay varmış bu hafta da dolunay haftası onu da ekleBayram herkesi etkiledi galiba ben bir tane tatlı yemedim
Regl donemin mi yaklasiyor canim
Birde dolunay varmis bu hafta oda artıya sebep olabilirmis![]()
o ne canım?0.300 un altinda kaldik diye hatirliyorum canim![]()
ayy canim dikkat etBen squat yapıyorum 2 gündür sabah 10 akşam 10 tane☺ dizilerimi alışturmaya çalışıyorum. Eğilirken çıtır çıtır ses geliyor dizlerimde sanki dal kırılıyor![]()
tadı baharatı yağı salçası yerinde olacak....ben her sarmayi sevmem.... Reyhanlı filan olucak..Evde olsa bende yerdim![]()
Dene istersen ama bence yarın eksi geleceksinDüzensiz oluyor tutturamıyorum günüHayır dolunayda tam vaktini buldu yiyeceğim zaman gelseydi
E Elif_Eylul abla gibi tatlıları falan mı yesem eksi gelir belkim
![]()
Takim ortalamasi 0.300 un altinda olunca takim nota aliyor genelde bayram haftasinda 0.300 un altına iniyoruz canimo ne canım?
Afiyet olsun canimMisafirime kek yaptim cay demledim parka indik akilli uslu yiyoruzBuara kek e raktim kek manyagindum ben yaa
![]()
Eeee nota olunca Nolur?Takim ortalamasi 0.300 un altinda olunca takim nota aliyor genelde bayram haftasinda 0.300 un altına iniyoruz canim
Afiyet olsun canim![]()
8 haftalik bir surec var canimEeee nota olunca Nolur?
Bütün takımlar nota alırsa peki?
Guzel menu spor afiyet olsun canimHayırlı akşamlar
Bugunku menüm:
Kahlvalti:06.30 yarım kase mercimek çorbası
11 gibi bir tane kayisi+2-3 tane üzüm
Öğlen13.30 civari: maydanozlu menemen
2 yeşil soğan
1 acı biber
1 dilim peynir
1dilim ekmek
1kupa şekersiz çay
3-4 tane tuzsuz zeytin
Toplamda 12-13 tane karışık çerez (kavrulmamis)
Akşam 18.30-19.00arasi: et sote (6-7 tane)
6-7 kaşık semizotu yemeği (bulgur ve pirinç yoktu)
1,5 kase ayran aşı (nohutlu ve buğdaylı)
Yarım dilim ekmek (ekmeği sırf eti sade yiyemiyorum diye yedim)
30 dakika yüksek tempolu kardiyo
4 bardak Dukan içeceği
2,5 litre su