- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Yok be cok bosladim toparlanmam lazim sayende yapayim yarinn isde banada iyilik olurkiyamam gönlüm olmasin üzülürüm ben şaka demiştim ama neyse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be cok bosladim toparlanmam lazim sayende yapayim yarinn isde banada iyilik olurkiyamam gönlüm olmasin üzülürüm ben şaka demiştim ama neyse![]()
Vallaaa bende anlamiyom yiyom eksik yemiyom arti hicccc bilgim yok vücudum konusundaBirazcık banada bulaştırsana abla![]()

Ayak bilegim kotu dedi ne yapayim kiyamadim kiKaptana bak hele![]()
bende saldim sormaYok be bana iyilik cok bosladim toparlanmam lazim sayende yapayim yarinn isde banada iyilik olur![]()
vicdanina seninAyak bilegim kotu dedi ne yapayim kiyamadim ki![]()
KactinkiSabah tartildim 63 500 du![]()
Cok degil bence 62.8 ile mezun olmustun zaten canimSabah tartildim 63 500 du![]()
Eeee nolmuski cok degil iste neye üzülüyor bu ben kac haftadir 1kiloyu veremedim mezun un ustuydumCok degil bence 62.8 ile mezun olmustun zaten canim![]()
Bence de uzulecek birsey yok bir iki gune yine 62 leri gorur yediklerine dikkat ediyor zatenEeee nolmuski cok degil iste neye üzülüyor bu ben kac haftadir 1kiloyu veremedim mezun un ustuydum
Uzulcek Olan benim o geldi gitti 63lere ben halaa gene sayiyom yerimdeBence de uzulecek birsey yok bir iki gune yine 62 leri gorur yediklerine dikkat ediyor zaten![]()
Oyle düşünme burayi birakip gitseydin belki yine 7 li kilolarda olacaktin zaten fazla bir kilon kalmadi 3-4 kilo ver yeterUzulcek Olan benim o geldi gitti 63lere ben halaa gene sayiyom yerimde
Evet canim haklisin cok kalmadi ama iste veriyimde koriyimOyle düşünme burayi birakip gitseydin belki yine 7 li kilolarda olacaktin zaten fazla bir kilon kalmadi 3-4 kilo ver yeter![]()
Aynen katiliuorum eger asiri kacamaktan cekiniyorsam bura sayesindeOyle düşünme burayi birakip gitseydin belki yine 7 li kilolarda olacaktin zaten fazla bir kilon kalmadi 3-4 kilo ver yeter![]()
Yok bacisi o sabah ben 63 300 dum sirf mezun olayim diye hatirliyorsan ohleye kadar yiyip icmedim ve spor yaptim yani 62 800 u o sayede gordum. O yuzden ben 63 300 baz aliuorum ama merak etme 62 yine hedefimde vericem yani Allah in izni ile su kosturmacalar bir bitsinCok degil bence 62.8 ile mezun olmustun zaten canim![]()
Korursun canim nasilsa burdasin kilo almazsin alinca sopayi elime alirimEvet canim haklisin cok kalmadi ama iste veriyimde koriyim![]()
![]()
Aynen katiliuorum eger asiri kacamktan cekiniyorsam bura sayesinde![]()
Verirsin canim sen masallah sporda yapiyorsun yediklerine dikkat ediyorsunYok bacisi o sabah ben 63 300 dum sirf mezun ayim diye hatirliyorsan ohleye kadarvyoyipnicmedim ve spor yaptim yani 62 800 u o sayede gordum. O yuzden ben 63 300 baz aliuorum ama merak etme 62 yine hedefimde vericem yani Allah in izni ile su kosturmacalar bir bitsin
Ben beğendim canım menülerini su mümkünse 2 lt gibi olsunDün ve bugün ki menüyü yazayım bende
31/07
Sabah (11.00)
- 2 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 2 ceviz
Akşam (19.30)
- 1 tabak salata (peynir, zeytin, 2 dilim etimek katmıştım), yarım dilim karpuz
Su: 2 lt
Spor: 40 dk bölgesel
01/08
Sabah (10.30)
- 1 yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara (14.00)
- 1 küçük bayram çikolatası
Akşam (19.30)
- 4kaşık kavurma, 1 avuç içi kadar yufka, 2 kaşık soğan salatası, ayran
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk bölgesel![]()
Spor mükemmel su fazla fazla bile olmuş. Menünün takdirini sana bırakıyorumSabah saat 9 da kalkıp ılık limonlu suyumu içtim
KAHVALTI;
9.30
1 tane haşlanmış yumurta yumurtanın üzerine pulbiber, karabiber, kekik döktüm, 1dometes ,1 salatalık, maydonoz, dere otu,1 kibrit kutusu kadar peynir , 2 dilim kabaklı börek , maydonoz ve kiraz sapı kaynatıp içtim,
ARA ÖĞÜN ;
Yarım kase üzüm, 5 tane tatlı kaşığı ucu boyunda çikolata ,3 dilim baklava
GÜN İÇİNDE;
,1 fincan türk kahvesi
AKŞAM YEMEĞİ;
4 tane kızartılmış köfte ( köfteler çok küçük ve elde yaptım), 1 kase salata, 1 tane orta boy patates kızartma şeklinde dilimledim yanına 1 tane biber koydum ve fırın tepsisine yağlı kağıt üzerine serdim onun üstünede ;kekik ,pulbiber, karabier, sarımsak karıştırdım ve bunu patateslerin üstüne serptimbu şekilde tüketmeyi denedim tuz yok su yok ama okadar güzel oldu ki kızartmadan daha çok sevdim tavsiye ederim ,
SPOR ;
CARDİO: 15dk = 90
MEKİK ; 30 = 6
SqUAT 30 = 6
KLASİK PLANK: 240 saniye = 80
YAN PLANK ;sağ; 60 sol;60 =40
DÜZ PLANK 180saniye; = 60
TEK BACAK HAVADA PLANK 60 saniye; = 40
BÖLGESEL ; saat (1) = 360
İP ATLAMA 100 tane =33
TOPLAM PUAN 715
6 LİTRE SU İÇTİM