• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gittigim yerlerde yemek yemegi pek sevmiyorum gitsemde yemeden gelirdim :-)
Son 2 gun bende cok merak ediyorum kilomu :)))))
Cinssin yani kimi insan yemek yemeyi sevmez dogru😎
Ama kilonu bende merak ediyorum ikimizde listeye giricez anlasildi :KK70: :KK70:

Evet hem wc hemde ödem olmus yediklerim bugun sporla desteklicem sende yazdigin kilodamisin
Bayram dönüşü 68.5 kiloyum canım. Anne ve kv evi yemeklerine rağmen iyi döndüm, 68 ile gitmiştim. Tam olarak gelecek hafta basliycam ama şimdi de dikkatli yemeye çalışıyorum

Cokmu aldin ben hep korumaya calistim ayrilali nekadar oldu bilmiyorum ama almadim
Canım ben asıl kiloyu karantinaya girince aldım. Birkaç ay evden hiç çıkmadım, markete bile gitmedim. Hem yiyip hem hareketsiz olunca kilo aldım. Evde çok spor yapmadım, dışarda yürüyüş benim kilo vermeme en çok yardımcı olan şey. Çarşamba sabah 69.1 idim bu sabah 68.5 çıktım. İnşallah ilk birkaç kilo da hızlıca gider motive olurum. 55e düşene kadar bırakmak yok. Sadece 10 güne daha ihtiyacım var.

Bayram dönüşü 68.5 kiloyum canım. Anne ve kv evi yemeklerine rağmen iyi döndüm, 68 ile gitmiştim. Tam olarak gelecek hafta basliycam ama şimdi de dikkatli yemeye çalışıyorum
İyi gene cok almamissin
Canım ben asıl kiloyu karantinaya girince aldım. Birkaç ay evden hiç çıkmadım, markete bile gitmedim. Hem yiyip hem hareketsiz olunca kilo aldım. Evde çok spor yapmadım, dışarda yürüyüş benim kilo vermeme en çok yardımcı olan şey. Çarşamba sabah 69.1 idim bu sabah 68.5 çıktım. İnşallah ilk birkaç kilo da hızlıca gider motive olurum. 55e düşene kadar bırakmak yok. Sadece 10 güne daha ihtiyacım var.
Karantina herkesi perişan etti inşallah hedefe ulasicaz merak etme canim😊

Bende ip atlamak isterdim ama yapamıyorum. Yapabiliyorsan yap süper bişii hemde zevkli

Daha önce iki kez ip atlamaya kalkistim ikisinde de sağ alt bacağım ağrımaya basladi. Bu üçüncü oldu. Yine aynı yer ağrıyor. Ama ona rağmen bugün yarım saat hopladim, zipladim, olduğum yerde koşar gibi yaptım, birkaç karın ve kalça hareketini onar kez tekrar ettim. 200dennfazla atladim ipi. Bacağım daha iyi olurda devam edeyim diyorum. Çünkü bayağı efor sarf ediyor insan :)

Gunaydin ablacım ❤

Bende ilk zipzip yapmaya basladigimda 100 taneyi cok zor yapiyordum sonra yavas yavas alistim hatta 2000 lere kadar yapiyordum

Sasirdim cuma kilona ama baklava sarmalar ise yaramış 🤣🤣

Yarım saat boyunca evde debelendim durdum kaptanım 😂
İpi 200den fazla atladım. Aralarda başka hareketler yaptım. Ya adım attım, ya olduğum yerde kostum.yarim saat az mı bilmiyorum ama bacağımın ağrısına anca o kadar dayanabildim 😅

Back
X