• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kadının derdi umudunu yok etmek...buna izin mi vereceksin. Kendi günahını artırıyor bırak ne hali varsa görsün. Canını hiç sıkma kuzum. Kervan yürüyecek sen elinden gelen ne varsa yap. Tedavine devam et.
Abla profil resmine aşık oldum harikasin şuraya bir maşallah deyip nazar boncuğu mu aşmaya geldim :nazar::KK23:

Dişim çok ağrıyordu dün bugün sağlık ocağına antibiyotik yazdırdım içtim 1 saat sonra istifrah ettim bir bulantı bir bulantı bak sabah 12 de içtim 1 de çıktı akşamın bu saatine kadar mide bulantısı ve 2 defa yine çıkarttım safra yok diye ağır mi geldi ne korkuyorum daha icmicem onu :KK43: mide aşırı boş bişi yiyemedim eşim de çok seviyorum diye kiraz almış al bari azıcık ye diye yalvarıyor yatiom öğle malak gibi :110:
Geçmiş olsun canım:(:(
Acken ictiysen ilaci kotu etkilemis olabilir
Kiraz yiyebilirsin kotu etmeyecekse canim 1 avuc kadar

Dişim çok ağrıyordu dün bugün sağlık ocağına antibiyotik yazdırdım içtim 1 saat sonra istifrah ettim bir bulantı bir bulantı bak sabah 12 de içtim 1 de çıktı akşamın bu saatine kadar mide bulantısı ve 2 defa yine çıkarttım safra yok diye ağır mi geldi ne korkuyorum daha icmicem onu :KK43: mide aşırı boş bişi yiyemedim eşim de çok seviyorum diye kiraz almış al bari azıcık ye diye yalvarıyor yatiom öğle malak gibi :110:
Geçmiş olsun canim dişciye gitsendaha iyi olmazmi

Kuzum çok geçmiş olsun. Üzüldüm durumuna ağır gelmiş demek ki... yarısını içsen belki düzelir durumun. Dişinde enfeksiyon vardır başka türlü çok sıkıntı olacak. Geçmez çünkü...çorba iç en azından halsiz kalırsın bak...
Abla profil resmine aşık oldum harikasin şuraya bir maşallah deyip nazar boncuğu mu aşmaya geldim :nazar::KK23:
Çok teşekkür ederim tatlım. :KK60: :KK200:
Bir an önce iyileşip neşene kavusmani diliyorum ben de...:KK60::KK60::KK60:

Kuzum çok geçmiş olsun. Üzüldüm durumuna ağır gelmiş demek ki... yarısını içsen belki düzelir durumun. Dişinde enfeksiyon vardır başka türlü çok sıkıntı olacak. Geçmez çünkü...çorba iç en azından halsiz kalırsın bak...
Çok teşekkür ederim tatlım. :KK60: :KK200:
Bir an önce iyileşip neşene kavusmani diliyorum ben de...:KK60::KK60::KK60:
Sağol abla başka bir antibiyotik var daha hafifi onu kullanıyorum 2li yazmış çünkü nedense sağlık ocagi eğer çok agrirsa yine mecbur yarım yapacam 1000 mg çok geldi sanirim

Sağol abla başka bir antibiyotik var daha hafifi onu kullanıyorum 2li yazmış çünkü nedense sağlık ocagi eğer çok agrirsa yine mecbur yarım yapacam 1000 mg çok geldi sanirim
1000 sağlikli bir mideye bile ağır geliyor kuzum...senin minnak miden napsin....
Daha hafif olanı saatine dikkat ederek kullan şifa olsun.

1000 sağlikli bir mideye bile ağır geliyor kuzum...senin minnak miden napsin....
Daha hafif olanı saatine dikkat ederek kullan şifa olsun.
Sağol ablacım ondan böyle salak gibiyim ben hala toparlanamadim kuşa kusa bir hal oldum yazık oldu bana yarın daha enerjik olacağım bugün çok yemek te yiyemedim suyumu eksik etmedim ama hiç susuz yapamam

Bir kaç bilgi fotosu atayim
Screenshot_20200804-130745.webp
Screenshot_20200804-130745.webp Screenshot_20200804-130116.webp

Sağol ablacım ondan böyle salak gibiyim ben hala toparlanamadim kuşa kusa bir hal oldum yazık oldu bana yarın daha enerjik olacağım bugün çok yemek te yiyemedim suyumu eksik etmedim ama hiç susuz yapamam
Çok yazık olmuş kuzum. :cry: :cry:
Dilindeki pirsingi yutmadin di mi...:KK57:
Kusayim derken başına bir iş gelirse bir de ona üzülürsün şimdi :sus::sus:
Moralin biraz düzelsin diye böyle konuşuyorum ama alinirsan perişan olurum :olamaz:

Hiç öyle deme , ben bu sene üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum, emeklilikte yeni meslek yeni başlangıç 😍 hayat beni bırakmadıkça ben bırakmayı düşünmüyorum 🥰

Harika bir motivasyon kaynağıdır 👍 süper

Selenim dikkat et seni yakalamama az kaldı 🤩

Varya acayip tatlı yedim bende 😅 ama çok güzeldi be 🤣

Baklavayı epey bi götürmüşün artık yemezsin umarın 😍

Cansın 😘😘😘 bayram tatili yaptım 🥰

Canım çok çok geçmiş olsun 😘

Süper bir eksi e tabi sen bunu hakettin harikasın 👋👋👋

Aslolan incelme bravo tebrik ederim 👋👋👋

Ben yarışalım deyince ıııhhh ama kaptanıma yanaşmalar hadi bakalım yazdım bi kenara 🤣🤣🤣

Çok çok geçniş olsun, benim yeğenim küçükken 6. Hastalık olmuştu, şu ateş bikaç gün sürüyodu sanırım, sonra kısmetse herşey yoluna girer 🙏

Kaptanım sen evelallah herşeye yetersin, bayram tatili yapalım dedik 😍

Çok geçmiş olsun canım

Ben bugün başladım taylan kümelinin 3 günde 3 kilo diyetine başladım 😍

Ne dünü ne evelisi geçen haftada kaldım
Neyseki tüm geçmişi temizledim

Zaten kaptanım sen ve lili nöbetteymişiniz 😍
Neyse gideyim de bir ergin kırbaç kardiyosu açıp kendime eziyet edeyim madem😁

Geçmiş olsun canım

Back
X