Bu gizemli cadi benim gizemli kadın olmasın
Ne oldu kizGeliyoooolarr soldann soldannn
Çok teşekkür ederim samimi karşılamanız için
Sudem gelmiyor okumuyorda belli ki yoksa üzmek istemezdi o beni başkaları gibiNe oldu kiz
Burdayım aşkımgizemlicadiii Kiz gizem nerdesin ses ver canim
Cok kirilmisda olabilir, ama gelir uzulme yaa☹Sudem gelmiyor okumuyorda belli ki yoksa üzmek istemezdi o beni başkaları gibi
Gizoşum simdi burada bazi kuralla var ilk sayfayi okuyup doldurmakla baslayabiliriz deneme suresi var gunluk menü bildirimi cumalari kilo bidirimi duzenli yapinca esas listeye girebiliuorsun ilk sayfayi bir okuda gel kuzucumBurdayım aşkım
Tmm cnm hemen bakıyorumGizoşum simdi burada bazi kuralla var ilk sayfayi okuyup doldurmakla baslayabiliriz deneme suresi var gunluk menh bildirimi cumalari kilo bidirimi duzenli yapinca esas listeye girebiliuorsun ilk sayfayi bir okuda gel kuzucum
Tavşan dağa küsmüş amaaannn deyip gelmeli kendisi için motivasyonu için.. biz seviyoruz onu bizim için gelmeliCok kirilmisda olabilir, ama gelir uzulme yaa☹
Gelir gelir yaa, once kendisi icin gelmesi lazim ve bizide seviyorsa gelir zatenTavşan dağa küsmüş amaaannn deyip gelmeli kendisi için motivasyonu için.. biz seviyoruz onu bizim için gelmeli
Kaptanim yeni eleman getirdim gelllCok fazla bakamiyorum kizlar az işlerim var gelecegim
Gelecek olsa banı açılınca bi gelirdi hiç giriş yapmamış küstü burayaGelir gelir yaa, once kendisi icin gelmesi lazim ve bizide seviyorsa gelir zaten
Kaptanim yeni eleman getirdim gelll
Hoş geldin canım kaç kilo fazlan var Lili gibi 5 kilocukmuÇok teşekkür ederim samimi karşılamanız içinhoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?