- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Baksana okadar artmiski insanlar halaa umursamiyokiiiYillar once gittigim bir pazardi sabah kalabalik olmaz diyordum gorunce cok sasirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baksana okadar artmiski insanlar halaa umursamiyokiiiYillar once gittigim bir pazardi sabah kalabalik olmaz diyordum gorunce cok sasirdim
Ben onunla öğretmencilik oynarsam süper , ama tek başına zor tabiMasallah ne guzel ders calisiyor![]()
Kesinlikle insanlar halen umursamiyor mecburi olmasam gitmezdim bugunBaksana okadar artmiski insanlar halaa umursamiyokiii
Ne guzel bilincli annesinBen onunla öğretmencilik oynarsam süper , ama tek başına zor tabi
Şimdi okulda yaklaştı tekrar yapması iyi olur önümüzdeki hafta da böyle çalışsak iyi olacak![]()
Yarım taksa lar neyse ya kollarına ya çene altlarına koyuyorlar gıcık oldum bugün. Hastaneye giderken kulaklıkla müzik dinliyordum yanımdan geçen maskesiz gördükçe telefonla konuşuyormuş gibi yaptım evet karantina bitmedi daha 6 günüm var ama çıktım evden sıkıldım napiim dedimKesinlikle insanlar halen umursamiyor mecburi olmasam gitmezdim bugun
Maske kullaniliyor ama bir kisim daha yarim takiyor maskeleri
Maşallah. Allah kolaylık versin çocukların eğitimi de sekteye uğradı. Benim kız bu ara pek çalışmak istemiyor napcam bilemiyorumBen onunla öğretmencilik oynarsam süper , ama tek başına zor tabi
Şimdi okulda yaklaştı tekrar yapması iyi olur önümüzdeki hafta da böyle çalışsak iyi olacak![]()
Guzel taktikmis yaaYarım taksa lar neyse ya kollarına ya çene altlarına koyuyorlar gıcık oldum bugün. Hastaneye giderken kulaklıkla müzik dinliyordum yanımdan geçen maskesiz gördükçe telefonla konuşuyormuş gibi yaptım evet karantina bitmedi daha 6 günüm var ama çıktım evden sıkıldım napiim dedim3,5 atmışlardır herhalde
2 kişiyi arkama bakınca maskelerini takarken gördüm huda bana yetti
![]()
Simdi haberlerde cikti canimyaaa kırmızı alarm verilmiş heryerdeAzcık korksunlar taksınlar maskeleri
![]()
Ben de yeni gittim geldim biraz yürüyüş olsun dedim ama azcik sinirlendim de geldimIyiyim canim sen nasilsin alışverişe gittim bende cok yoruldum ya maskeyle dolasmak cok zor
![]()
![]()
Aaa neden oyle yapmislar ev daha 0 degil mi canim mutahitle konusun yeniden yapilirBen de yeni gittim geldim biraz yürüyüş olsun dedim ama azcik sinirlendim de geldimtüm dairelerin parkelerini on numara dosemisler ama bizim dairede ölçüler düzgün alınmamış boşluklar var. Kapıya not yazdım parke ustası su numarayı arasın diye
hakikaten maskeyle bu sıcakta dolaşmak acayip zor ya bitsin gitsin derken her gün daha kötü oluyoruz ☹
Evet 0. Kapısı açık olan tüm dairelere tek tek girdim baktım bir tek bizimkinde sorun var. Eşime de anlattım o da fotoğraf gönderdi. Muhattap olduğumuz kişiye yaparız demişler ama bilmiyorum inşallah adam akıllı yaparlar balkonu kapatmışlar fakat aralarda boşluklar var çok saçma olmuş birkaç gün sonra yeniden gideceğim bakalım kontroleAaa neden oyle yapmislar ev daha 0 degil mi canim mutahitle konusun yeniden yapilir
Anladim canım onlarin hatasi varsa duzeltilirEvet 0. Kapısı açık olan tüm dairelere tek tek girdim baktım bir tek bizimkinde sorun var. Eşime de anlattım o da fotoğraf gönderdi. Muhattap olduğumuz kişiye yaparız demişler ama bilmiyorum inşallah adam akıllı yaparlar balkonu kapatmışlar fakat aralarda boşluklar var çok saçma olmuş birkaç gün sonra yeniden gideceğim bakalım kontrole
Benim için en önemlisi eğitim, işi bırakmanın büyük sebebi de o zaten. Bende okul hayatımda iyi öğrenciydim. Çocuğumun çok daha iyi olmasını isterim, onun için de elimden geleni sonuna kadar yaparım.Ne guzel bilincli annesin![]()
Insallah ablacimBenim için en önemlisi eğitim, işi bırakmanın büyük sebebi de o zaten. Bende okul hayatımda iyi öğrenciydim. Çocuğumun çok daha iyi olmasını isterim, onun için de elimden geleni sonuna kadar yaparım.
İnşallah güzel başarılarını görürüz bütün evlatlarımızın
Ben de yeni gittim geldim biraz yürüyüş olsun dedim ama azcik sinirlendim de geldimtüm dairelerin parkelerini on numara dosemisler ama bizim dairede ölçüler düzgün alınmamış boşluklar var. Kapıya not yazdım parke ustası su numarayı arasın diye
hakikaten maskeyle bu sıcakta dolaşmak acayip zor ya bitsin gitsin derken her gün daha kötü oluyoruz
![]()
O kırmızı alarm baştan beri dikkat edenlere dir cnmm. Tedbirsiz gezenlere degiilSimdi haberlerde cikti canimyaaa kırmızı alarm verilmiş heryerde
Maşallah. Allah kolaylık versin çocukların eğitimi de sekteye uğradı. Benim kız bu ara pek çalışmak istemiyor napcam bilemiyorum![]()
Aman peşine düşün. Ne gamsız insanlar yaa. Gözleri görmemişmi ki öyle yapmışlar. Konuşun da yapsınlar adam gibi bariBen de yeni gittim geldim biraz yürüyüş olsun dedim ama azcik sinirlendim de geldimtüm dairelerin parkelerini on numara dosemisler ama bizim dairede ölçüler düzgün alınmamış boşluklar var. Kapıya not yazdım parke ustası su numarayı arasın diye
hakikaten maskeyle bu sıcakta dolaşmak acayip zor ya bitsin gitsin derken her gün daha kötü oluyoruz ☹
Benimki 7.sınıfa geçti cnm.Kızın kaç yaşında kaça gidiyor, bende şimdiye kadar hiç üstüne varmadım , tatilini yapsın dedim. Baktım heveslenmiş hemen el attım konuya, önümüzdeki hafta da sıkı tutarsak , okul açıldığında rahat adapte olur