- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay unutmusum aksamda vardi tam bugday ekmegim canim guvec olunca esim israr etti.Guzel menu spor afiyet olsun canim![]()
Gözün görmemesi mümkün değil. Baya sallamislar. Konuştuk halledeceğiz dediler bakalımAman peşine düşün. Ne gamsız insanlar yaa. Gözleri görmemişmi ki öyle yapmışlar. Konuşun da yapsınlar adam gibi bari
Tapuyu yarın alacağız inşallahAnladim canım onlarin hatasi varsa duzeltilir
Evin tapusunu aldiniz mi ne zaman tasinacaksiniz![]()
Çok uzmedim abla kendimi ama sanki hususi bize yapılmış gibi başka dairelerde sıkıntı yokBence de müteahhitle anlaşır yaptırırsınız o kadar üzme kendini
Takim sessiz bu aksam :)Biratayim dedim
Herkesler cuma stresine girdi sanirimTakim sessiz bu aksam :)
Misafirlerimiz hic strese girmiyor okumaya devam ediyorlarHerkesler cuma stresine girdi sanirim
Okusunlar arada gelirler belki merhaba deyipteMisafirlerimiz hic strese girmiyor okumaya devam ediyorlar![]()
Bugun kisir olmasa guzel olurmus canim afiyet olsunBen de menü paylaşayım
Şekersiz Nescafe
13.00 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt
15.30 türk kahvesi
17.30 1 tabak kısır, 1 bardak ayran, 2 dilim karpuz
Spor yok su 3 litre
Benimde uykum geldi uyusakmikiSaat 10 dedi mi uykum geliyor erken uyumaya cok alismisim![]()
Eeee köy havasi çarpiyooo temiz hava bide yorulunca erken uyuyodun simdi sıcak ve is yoksadece ev işi arada dışarı cikmak gibiSaat 10 dedi mi uykum geliyor erken uyumaya cok alismisim![]()
Tamamyaaa uyuyun hadi ben Kaparım dukkaniBenimde uykum geldi uyusakmiki![]()
Tamamyaaa uyuyun hadi ben Kaparım dukkani
İyi geceler canim
Uyuyalim benceBenimde uykum geldi uyusakmiki![]()
Yarin bir isimiz yok evde dinlenirim bol bol artik ama sicak yoruyor insanı yaa sicaga alisamadim dahaEeee köy havasi çarpiyooo temiz hava bide yorulunca erken uyuyodun simdi sıcak ve is yoksadece ev işi arada dışarı cikmak gibi