Cuma Eylül ne fark eder çakkallll dondurmami.yiycen
Tamam canım 73 olarak degistirelim1 aylık olduğunu bilmiyordum 1 aylık ise 73 yapabiliriz düzeltme varsa şayet ben normal hedef sandım kıza 1 ayda 7 veremeyebilirim
Kız ben cumaya eksi 500le gelirsem netcezzCuma Eylül ne fark eder çakkallll dondurmami.yiycen
Çıtırlar üstte agir abiler altta altta kalanın canı çıksın1.grup
@Nidsalii
sportie
@selensu82
H hasbeenandgone
E Elif_Eylul
@medusares
@Felicio
@leydii18
Lili 38
2.grup
Gulumse24
Bonus
retro_hippo
@donashippo
PAPATYAM
sudem34
@Orjinalisim
POWERHACK
Cumaya kadar yarisiyoruz kizlar ve en cok yuzdeye sahip takima kucuk bir odul verecegim
Hele.sen bı ağlamadan -500 gel düşünürüzKız ben cumaya eksi 500le gelirsem netcezz
Kilolara gore rakip yapayim derken boyle bir sonuc ciktiÇıtırlar üstte agir abiler altta altta kalanın canı çıksın
Gerçekten mızıkçılık yapmicam sözHele.sen bı ağlamadan -500 gel düşünürüz
Sen bize şişkomu demek istiyorsunKilolara gore rakip yapayim derken boyle bir sonuc cikti
Kendi çapinca söylüyor bence bakma senSen bize şişkomu demek istiyorsun
Zahmet olacak kaptanım merssiiTamam canım 73 olarak degistirelim
Yüxdeye göre yarışıcaz di mi zor çünkü bizim kilo vermemizKilolara gore rakip yapayim derken boyle bir sonuc cikti
Yanindan geçerken bir kalça sallasam 3 gün ayağa kalkamaz da işte neyseKendi çapinca söylüyor bence bakma senona gülüm
Yuzdeyle yarisacagiz canimYüxdeye göre yarışıcaz di mi zor çünkü bizim kilo vermemiz
Sendeki kalça Jennifer lopezde yokkkYanindan geçerken bir kalça sallasam 3 gün ayağa kalkamaz da işte neyse
Yemek yemege basla simdiden yedikçe kilo veriyorsunİyi ozaman ben eylüle kadar degil bir haftada 500grama odaklaniyom napimmm basimin çaresine bakimm bari
Bugün tahinnn yedim azcik ama özlemisim ama protein yapcam sanirimYemek yemege basla simdiden yedikçe kilo veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?