Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her öğün aşırı hafif geçiyorum :) yarın sabah öğle yapayım canım zaten badem le ceviz de Alicam bitmiş
Sabahida hafif gecirme kahvalti onemli ceviz yağ yerine geciyo oyuzden onuda ekledimi kahvalti tamamdir iste onemli olan aksami abartmadan geçirmek

sudem34 gel rakibim olarak seni sectim pikaccu demek istiyorum
kabul beybisi
Zaten her gelen teklifi kabul etme gibi pis bir huyum var
Bakalım başıma ne gelecek
her şey ödül için
Sonuc simdiden belli tabiki ikinci takim kazanir
agir top Hafif top meselesi
Yüzde var hiç belli olmaz
Kalinn incelene kadar, incenin cani cikar diye bir söz var hatirlatayim eminmisiniz surekli bu grupla yarismaya canimizimi alicaksiniz
Ya Sen beni çok güldürüyor sun

Sabahida hafif gecirme kahvalti onemli ceviz yağ yerine geciyo oyuzden onuda ekledimi kahvalti tamamdir iste onemli olan aksami abartmadan geçirmek
Akşamları da canım hicbirsey yemek istemiyor benim o yüzden açım ama mutluyum aç geziyorum midem okadar alıştı ki guruldamiyor bile bazen dışarda yemek yiyoruz gözümde büyüyor o yemek nasıl yiyeceğim diye düşünüyorum bu düzene çok alıştım

Neysem ben bir boosted daha yapayim aclik suremi nekadar uzattim okadar karrsuan 18 saat olmus
Lili daha önce 5 kisiye kapışma teklifi ettim
İlk defa bir kapışma teklifi aldım çok heyecan yaptım şimdiyeni kapışma elemanim benimsana gözüm gibi bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…