Rekor bonustan07 ağustos-4 eylül hedefleri
@sportie 55.9 => 56.0
AseliccA 86.3 => 83.0 ( -3,3)
E Elif_Eylul 66.9 => 66.4 (-0,5)
@Gulumse25 75.4=> 72.0 (-3,4)
Zipzip- 56.9=>55.0 (-1,9)
@Bonus 108,1=> 103,5 (-4,6)
@retro_hippo 79,2 = > 75 ( -4,2)
Lili 38 62.3 => 61.5 (-0,8 )
sudem34 76,7 = > 73,7 (-3)
@PAPATYAM 76,5 = > 75 ( -1,5)
POWERHACK 77,2 = 73(-4,2)
Sabahida hafif gecirme kahvalti onemli ceviz yağ yerine geciyo oyuzden onuda ekledimi kahvalti tamamdir iste onemli olan aksami abartmadan geçirmekHer öğün aşırı hafif geçiyorum :) yarın sabah öğle yapayım canım zaten badem le ceviz de Alicam bitmiş
Kiz onun icin yonetimin destek olmasi lazim hekese nasil birsey yollayayimYemek bölümündeki gibi kargoyla bisey yollucan sandimnekadanda hayalperestim
Bende kendimi 1.gruba yazarim size destek olurumSonuc simdiden belli tabiki ikinci takim kazanir
O iş bende canım, ben de nazar ettimBundan sonra daha büle kabarmaz nazar ettim
Kalinn incelene kadar, incenin cani cikarHer cuma yarışırız iste bu ekiplerle
Simdi 1. Ve 2.gruplar yarisiyor en cok kiloyu veren grup kazanacakBizim rakibim 1.grup mu 2. Mi
Kiz şaka ettimKiz onun icin yonetimin destek olmasi lazim hekese nasil birsey yollayayim
Bende kendimi 1.gruba yazarim size destek olurum
Haftaya listeden cikartiririz seni olmaz miKalinn incelene kadar, incenin cani cikardiye bir söz var hatirlatayim eminmisiniz surekli bu grupla yarismaya canimizimi alicaksiniz
Oh iyi iyi bonus benım1- düellodaPOWERHACK @PAPATYAM
2- düellodaAseliccA @Bonus
3-düelloda @Gulumse25 @retro_hippo
4-düellodaZipzip- @sportie
5-düelloda E Elif_EylulLili 38
Er meydanında başka kimse kaldimi
Benden daha vahim durumda olanlar da varrHaftaya listeden cikartiririz seni olmaz mi
kabul beybisi
her şey ödül için1.grup
@Nidsalii
@sportie
@selensu82
@hasbeenandgone
E Elif_Eylul
@medusares
@Felicio
@leydii18
Lili 38
2.grup
@Gulumse25
@Bonus
@retro_hippo
AseliccA
@PAPATYAM
sudem34
@Orjinalisim
POWERHACK
Cumaya kadar yarisiyoruz kizlar ve en cok yuzdeye sahip takima kucuk bir odul verecegim
agir top Hafif top meselesiSonuc simdiden belli tabiki ikinci takim kazanir
Ya Sen beni çok güldürüyor sunKalinn incelene kadar, incenin cani cikardiye bir söz var hatirlatayim eminmisiniz surekli bu grupla yarismaya canimizimi alicaksiniz
Akşamları da canım hicbirsey yemek istemiyor benim o yüzden açım ama mutluyum aç geziyorum midem okadar alıştı ki guruldamiyor bile bazen dışarda yemek yiyoruz gözümde büyüyor o yemek nasıl yiyeceğim diye düşünüyorum bu düzene çok alıştımSabahida hafif gecirme kahvalti onemli ceviz yağ yerine geciyo oyuzden onuda ekledimi kahvalti tamamdir iste onemli olan aksami abartmadan geçirmek
Lili daha önce 5 kisiye kapışma teklifi ettimNeysem ben bir boosted daha yapayim aclik suremi nekadar uzattim okadar karrsuan 18 saat olmus
Lili daha önce 5 kisiye kapışma teklifi ettim
İlk defa bir kapışma teklifi aldım çok heyecan yaptım şimdiyeni kapışma elemanim benim sana gözüm gibi bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?