Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kalinn incelene kadar, incenin cani cikar diye bir söz var hatirlatayim eminmisiniz surekli bu grupla yarismaya canimizimi alicaksiniz

Bencede karma olmalı az kilolularda 3-4 tane kilo koruması yapan var diğer takımın yolu uzun. Karma olursa denge olur, bu şekilde çok doğru bulmadım
Ama derseniz maksat eğlence her türlü uyar bana

Ellerine sağlık canım bizim grup kesin kazanır bi kere benim tatlı kızlarım var N Nidsalii Felicio

Takımın kalanına bayıldım kilo verme makinesi bizde Gulumse24
PAPATYAM motivasyonu ve istikrarı harika hedefine temkinli davranıyo ama çok daha altına ineceğine eminim
sudem34 harika bir motivasyon yakaladı sporunu yapıyor muhteşem başarır, motivasyonuneksik komayız zaten
Vişneli eliptiği yeni de aldı terleri dökmeye başladı bile
Orjinalisim çok iyi kilo vericek inanıyorum
AseliccA canım sende alt katta mıydın artık düğün uğruna atacak kilosunu

Yani şampiyon belli

Günaydın seloşum sen tiroidlerine baktırdın mı yakında? Bi ara konuşmuştuk yine bu konuyu. Doğumdan sonra bi rahatsızlık geçirmişsin ya tekrarlamıştır belki. Kilo verimini yavaşlatabilir.
Selam bebek tekrardan baktırmadım pandemi de de gitmek istemedim

Zipzip- patron bnm hem antakyadan hem de yurtdışından yatılı misafirim var o yüzden giremiyorum haber verim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…