Hedefi tutturan değil mi?Yok canim göz var izan vartatilede gidicem kazanan belli zaten sensin onu gectim zaten onemli degil sen ver daha sevinirim, ben verdim verecegimi
Sabah metabolizma hızlandırıcı özelliği var...ama sade kahve ...eğer sade icemezsen...yeşil çay filan iç sabah....bitki çayı iç. ...eee senin bu yağ karışımları n hapların var.....Isde oyle uapiuordum zaten bugun kalkar kalmaz ictim sabah
Anlamadım ne demek o  aralıklı oruçtan I bahsediyorsunIf yap duraklama da isen
Parçalıcam derken yağlarını kasdettim şekerimElalemin içinde parçaliycam falan bunlar olmuyor ama centilmence yarışalım lütfen
Verirsin1 aylık olduğunu bilmiyordum 1 aylık ise 73 yapabiliriz düzeltme varsa şayet ben normal hedef sandım kıza 1 ayda 7 veremeyebilirim
Ama ben 06:45 de kalkıyorum servisim 07:50 de kalkıyorBu uyuyakalmis halin mi, erken kalkayim dedim 10.30 da ancak uyanabildim
Wuhuuuuu benim olduğum takım güzelmiş1.grup
@Nidsalii
sportie
@selensu82
@hasbeenandgone
@Eliff Eylull
medusares
@Felicio
@leydii18
Lili 38
2.grup
Gulumse24
Bonus
retro_hippo
@donashippo
PAPATYAM
sudem34
@Orjinalisim
POWERHACK
Cumaya kadar yarisiyoruz kizlar ve en cok yuzdeye sahip takima kucuk bir odul verecegim
Nerede o günler duştan çıktım sjmdi kahvemi içiyorum sonra evi silip süpürucem bugün cam silmeyi planlıyorum oda ayrı bir spor olcak bana biri beni durdursunVerirsin
Kahvalti missHedefi tutturan değil mi?
Yaparsın aşkım daki gibi
Kız en kotu baktık olmuyor yumurta diyeti yapariz
Ben hedefi biraz yüksek tuttum
Kaç haftadır 100 gram 100 gram veriyorum....
Şükür almiyorum ama verdiğim rakamda bu kiloda komik biraz
EvetO zaman baslangic kilonu 69.6 aliyorum dogru mudur canim
Teşekkür ediyorum inşallah birlikte ulaşalımHoşgeldin canim dun yazamamistim hedefine ulasman dilegiyle
Ama buda diyet kahve diye geciyor yag yakici ozelligi acisindanSabah metabolizma hızlandırıcı özelliği var...ama sade kahve ...eğer sade icemezsen...yeşil çay filan iç sabah....bitki çayı iç. ...eee senin bu yağ karışımları n hapların var.....
Istersen sen 14/10 yap zaten korumada sin.....kahveni yağlarını rahat tüketirsin
Çok teşekkür ederim (gözler lensProfil foton çok güzel maşallah demeye geldim
Belli canım ama yüzünün güzelliği önemli lens olmasada olur :)Çok teşekkür ederim (gözler lens) hepimize maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?