- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Baksana hem almislar elemanlari hemde vay efendim isde herseye herkese ragmenn kazanacagiz falan filan inter milan bizde yedik gun gibi ortada kazanacakları zaten
Paylastim yenidenAy görmemişim hemen buluyorum
Valla listeyi sizin takım yaptı kendi kazdıkları kuyuya düşecekler haberleri yok neydimBaksana hem almislar elemanlari hemde vay efendim isde herseye herkese ragmenn kazanacagiz falan filan inter milan bizde yedik gun gibi ortada kazanacakları zaten
Biz kazanicaz evetListenin son halini az once paylastim tabi ki biz kazanacağız
Yavvv hee heeeListenin son halini az once paylastim tabi ki biz kazanacağız
Aklim eriyor kuyuda kazmadim emme isde el mahkumValla listeyi sizin takım yaptı kendi kazdıkları kuyuya düşecekler haberleri yok neydim
Sen o 10 kişiyi buraya getir kalanları boşverListede olmayan var mi acaba 2 takimda 10 ar kisi var su an
E be kaptanim bizde medurases tedavide oalcak selensu ve hasben korumadalar ben sen korumadayiz diger takim hep verenler canavarlar yeni gelen arkidosler fazlaca verecek ve hepsi karsi takimda sen bize tuzakmi kurdun
Su an 9 kullanici 14 misafir var yetmez miSen o 10 kişiyi buraya getir kalanları boşver
Üstümüze gülmeye gelmişlerdirSu an 9 kullanici 14 misafir var yetmez mi
Bak 10 kullanici bile cikaramadikSu an 9 kullanici 14 misafir var yetmez mi
Alin anam alın visneliyide alin ustune kakaoluyuda verebirizVişneli bizdeydi diye hatırlıyodum birde yeni arkadaşlar var , onların hedefleri nedir ????
Ayrıca şimdi hafta hafta aynı cuma yarışması gibi mi yarışıcaz, yoksa 4 eylül tarih midir yarışma günü
Verilen hedefe yakınlık mı yarışacak yoksa verilen kilo yüzdesi mi yarışacak ? Kafamda deli sorular
Kaptanım sana zahmet be canım madde madde yazsan da bizde rahat etsek
Hafta hafta yaparız en sonunda 4 Eylül'de sonuclari açıklarız rehavete kapilmayalim bu iş bizdeVişneli bizdeydi diye hatırlıyodum birde yeni arkadaşlar var , onların hedefleri nedir ????
Ayrıca şimdi hafta hafta aynı cuma yarışması gibi mi yarışıcaz, yoksa 4 eylül tarih midir yarışma günü
Verilen hedefe yakınlık mı yarışacak yoksa verilen kilo yüzdesi mi yarışacak ? Kafamda deli sorular
Bonus bu hafta guzel eksi ile gelecekE be kaptanim bizde medurases tedabide oalcak selensu ve hasben korumadalar dige rtakim heo verenler canavarlar yeni gelen arkidosler fazlaca verecek ve hepsi karsi takimda sem bize tuzakmi kurdun
Itirazim var hakim beyHafta hafta yaparız en sonunda 4 Eylül'de sonuclari açıklarız rehavete kapilmayalim bu iş bizde
Vişneli direnç kilosunda bize sıkıntı olmaz.benim korktuğumVişneli bizdeydi diye hatırlıyodum birde yeni arkadaşlar var , onların hedefleri nedir ????
Haftalık yarisiriz en sonda 4 eylul gunu konusuruz kim kazanmis bakarizVişneli bizdeydi diye hatırlıyodum birde yeni arkadaşlar var , onların hedefleri nedir ????
9 kullanicidan yukari cikmiyor ne yapalimBak 10 kullanici bile cikaramadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?