Sağol cnm inşallahCanım menün sporun harikadeğmesin hep böyle devam
Şu durumda ağalık edemeyecem iddea büyükIkiside yeni hiri size biri bize duser agaa
Yavvv çamura yatmayın yeter daaaaDur bakalim yarin sabaha netlestiririz listeyi
Bencede yeter degistirmeyelim artik cuma yeniden bakariz durumaYavvv çamura yatmayın yeter daaaa
Handeyi başımın gözümün.sadakasi diye size verdim
Guncel kilon kac canim ona gore ekleyeyim
Hayirfir memnun olmayan aglayan sendin sabahdan beri nolduuu herseye ragmen kazanicazlar falanYavvv çamura yatmayın yeter daaaa
Yavvv tmm bizim % deyi ikiye bölün acıdımBencede yeter degistirmeyelim artik cuma yeniden bakariz duruma
Aşkolsun yaaaaHandeyi başımın gözümün.sadakasi diye size verdim
Seni tanımıyorum artik dilekO degilde icimden canavar çıkarticaksınız illa
Takımı sevmeye başladım çamura yatan yokHayitdir emmnun olmayan aglayan sendin sabahdan beri nolduuu herseye ragmen kazanicazlar falan
70 di canım yarın yine bir tartılayım bakalımGuncel kilon kac canim ona gore ekleyeyim
Birini bekliyorduk sen geldin kız napalim piyango sana vurduAşkolsun yaaaa
Ekmek arasi olmasa iyiydi canim ama hafta sonu neyseki afiyet olsunMerhaba herkese. Menü vereyim ☺
Sabahtan Nescafe ve bir bardak çay içtim
Öğle yemeği 13.00 1 tabak patates yemeği, 1 dilim ekmek, 1 şeftali, 1 porsiyon yoğurt yedim.
Yemekten yaklaşık 1 saat sonra türk kahvesi.
Akşam yemeğinde maalesef disaridaydik. Ekmek arası et döner ve ayran yedim ☹ Disaridaydik derken dışarı da yemeğe gitmedik. İşlerimizi hallederken saat geç oldu yemeği aradan çıkarttık
Suss tas olun tasss kimseler yoktu agalar pasalar bizde dip koseler sizdeydiTakımı sevmeye başladım çamura yatan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?