- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Ana sen benden önce gelmişsin bile seni benim takıma ekliycem hoş geldin canımbeni de ekleyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ana sen benden önce gelmişsin bile seni benim takıma ekliycem hoş geldin canımbeni de ekleyi![]()
Evet ben çağırdım birlikte hedefimize ulaşalım diyeSimdi mesajlarina baktimda gulumse cagirmis![]()
İNŞALLAH öylede gidecek.bendende 1.100 Gr gitti hadi maşallah diyelim
totonu kaşı abla
![]()
Iyi yapmissin canımEvet ben çağırdım birlikte hedefimize ulaşalım diye![]()
Bildirim gelen konuyu mu diyorsunGene bir sacma konu gelmis yarabbim bu konulari açarken cokmu düşünüyorlar![]()
Heeee sorma okumaz olaydim bu insanlarin cahilliligini anlamiyorum gercektenBildirim gelen konuyu mu diyorsun![]()
Yok oyle kendi takimina eklemek kilolu uye lazim bizim takimadaAna sen benden önce gelmişsin bile seni benim takıma ekliycem hoş geldin canım![]()
Bu uyenin baska konusuda vardi mantik evliligi yapacaktı ama icerigini bilmiyordum öğrenmiş oldum :)))Heeee sorma okumaz olaydim bu insanlarin cahilliligini anlamiyorum gercekten![]()
![]()
![]()
Ayni kisiymis zaten Allah akil fikir versinBu uyenin baska konusuda vardi mantik evliligi yapacaktı ama icerigini bilmiyordum öğrenmiş oldum :)))
Sorma 5parmagim vardi 6oldu şiş ve morardi icimden birsey koptu sanki o an zipladim yerimde sagol canim bakim ilerlemez insallahE Elif_Eylul nasıl oldu parmağın? Geçmiş olsun kötü olmuş
Ben anlamam siz zatın 11 kişisiniz daha ne istiyorsunuz yedirmem sizeYok oyle kendi takimina eklemek kilolu uye lazim bizim takimada![]()
Bugün sana böleeeBen anlamam siz zatın 11 kişisiniz daha ne istiyorsunuz yedirmem size![]()
O nasıl bir konu beynim error verdi senin yüzünden meraktan baktımBugün sana böleeebakiyom
Nasilmis aciklasanaO nasıl bir konu beynim error verdi senin yüzünden meraktan baktım![]()
Evcilik oynamaya gitmiş komşuya buna bebek vermemişler evine geri dönmüşNasilmis aciklasana![]()
![]()
![]()
Evcilik oynamaya gitmiş komşuya buna bebek vermemişler evine geri dönmüş
Haftaya pazartesi ben de size dahil olurum canlar.Bende pazartesi başlayalım dicektim.zaten o zaman çok güzel kilo veriliyor
Ben anlamam siz zatın 11 kişisiniz daha ne istiyorsunuz yedirmem size![]()