• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şekerim sen neden alınıyorsun üzerine olayın zerre senle alakasi yok sen hiç gücenme bana benim seninle hiçbir sorunum yok iyi insansın :KK66:
Kız senin için kimse burda kötülüğün icin söylemezkii :110: anla bunu artik

Kaptanım çıkart sen beni listeden üyeliğimide iptal ettiricem.
Kimsenin de hakkına girmiyim.
İyi yarışmalarınız olsun bu kiloya kadar tek başıma mücadele ettim 2 sohbete geliyorum. Girmiyim siteyede.
Bismillah kız ne oldu şimdi durup dururken seni almak için ne mücadele verdi sportie sportie abla iki laf ettik diye hemen gidiyormusun Allah aşkına dünden beri kime neler dedim alınan sen oldun aşk olsun valla

Hakka giriyormuş um bilmeden o yüzden kaptanım ben çıkayım 1 2 poğaça için gerek yok kimsenin kalbini kırmaya sağlıcakla kalın liste de derken su 1 aylık liste için dedim
Yarışma için söyledim o sözü sırf 1. Grubu yenelim diye valla alınacağını düşünemedim özür dilerim ama gitme kal daha çok üzülürüm :KK60:

159698875695867473672321339459.webp
15969887954456179852543815082097.webp

Listeye almayın beni şekerim ozaman beni siz keyifle yarisin spor bile yaptim bugün poğaça yedim diye akşama bir daha binicem eliptike 1 saat olmuş olacak yani.
Canım şimdi henen karar verme , beraber senin karnını dümdüz edicez unuttunmu 😍
Spor çok çok önemli , ama biliyosunki bu işin %70 i beslenme, acı ama gerçwk olan şu ki yanlışımız varsa bunun bize söylenmesi çok güzel. Çünkü bazen biz o yanlışı o kadar önemsemeyebiliriz ve böylelikle doğruya daha çabuk yöneliriz dimi ama
Lütfen kırılmaca yok, sen kahvaltını yazdığında sitede yoktum, olsaydım gerçekten ablalık hakkımı da kullanarak sana fena kızardım ama neden senin iyiliğin için. Yoksa sen tombiş ol bana ne ki , bana kilo aldırmıyosun ya
Bi de bizim takıma gelmen için biliyosun ne mücadele ettim, çünkü inanıyorum sana

Onun için sen bi daha düşün tamammı

Merhaba,
Bugün döndük sonunda 🤩🤩🤩 hepinizi çok özledim
Nedir bu takım olayı okumam gerekecek 😂
Sabah simit yemek zorunda kaldım
Öğle birşey yemedim zencefilli madensulu bir içeçek içtim
Akşam 18:00 de
1 kase çorba
1 porsiyon körili tavuk
1 kase yoğurt yedim
Spor yapamadım oturmaktan heryerim tutuldu
Zipzip- Zipzip-
sportie sportie

Merhaba,
Bugün döndük sonunda 🤩🤩🤩 hepinizi çok özledim
Nedir bu takım olayı okumam gerekecek 😂
Sabah simit yemek zorunda kaldım
Öğle birşey yemedim zencefilli madensulu bir içeçek içtim
Akşam 18:00 de
1 kase çorba
1 porsiyon körili tavuk
1 kase yoğurt yedim
Spor yapamadım oturmaktan heryerim tutuldu
Zipzip- Zipzip-
sportie sportie
Hosgeldin canım bizde seni özledik ❤❤
Takimi 2 ye bolduk en cok kiloyu veren kazanacak
Birde hedef belirledik 4 eylule kadar
Zipzip- Zipzip- kaptanım ben ne zaman ayrılmisim iki.kiloyu ne kadar sürede almışım merak ediyorum, bende dümdüz göbek istiyorum bana yardım edin yahu 😣😣
Bakayim canim ne zaman ayrılmışsın

Back
X