- 19 Kasım 2019
- 53.771
- 136.517
- 698
son 20 günüm zaten merak etmeSen yap yeeee tamammi hep ye hep ye ol şişko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 20 günüm zaten merak etmeSen yap yeeee tamammi hep ye hep ye ol şişko![]()
7.20 de uyandım oğlum dersaneye başladı eşim ise gidecek diye kahvaltı hazırladım onları gönderdim uykum açıldıgünaydın gülüm erkencisin gene![]()
Ohhhh ohhhh 20sonra balon patlicakkkson 20 günüm zaten merak etme![]()
sonra diyete ara
![]()
dershaneler acildi demekkiii hayirlisi olsun bakalım artik7.20 de uyandım oğlum dersaneye başladı eşim ise gidecek diye kahvaltı hazırladım onları gönderdim uykum açıldı
patlasamda gitmiecemOhhhh ohhhh 20sonra balon patlicakkk![]()
![]()
![]()
![]()
Ben 55olana kadarmipatlasamda gitmiecemhep burda kalacam
sen zayıflayana kadar beynini yiyecem![]()
![]()
Tamam ya tamam kalll yanimdaa gitmeee ama baskarinada kalpli malpli mesaj atarsan kafani kirararim çokkk aldattin benievettttttttt![]()
Tamam ya tamam kalll yanimdaa gitmeee ama baskarinada kalpli malpli mesaj atarsan kafani kirararim çokkk aldattin beni![]()
Bende dunku ödemi atamadim normaldir canimGunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
Gunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldummDaha dun 62 100 dum
Uzuntuden uzerine pattis kizartmasi yedimBende dunku ödemi atamadim normaldir canim
Gecmis olsun canimDün kamber biberleri almişim eve gidince onu yapmışım et gibi oluyor sivribiberi pek sevmem..bide kırmızı kamberleri çok severim :)
bugün de ne pişirecegimi karar veremedim yoğurt çorbasi var.
Eşime yetmez bu çorba..
spora henüz başlamadim başlasam iyi olucak. kurbanbayramindan beri sırt agrisi çekiyorum.
Zipzip-
teşekkür ederim geçecek oda :)Gecmis olsun canim
gül gül gül güllerin gülüüüüüüüüüü
gü gü gü günaayydııınnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
Açık ama çok kişi gelmiyormus dün sadece 3 kişi varmış 1 sınıfta ne kadar devam eder bilmiyoruz bakalımdershaneler acildi demekkiii hayirlisi olsun bakalım artik