• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selensum sen verirsin yeter ki iste 🧿

Hoşgeldiniz 55 çok cazip geliyor bana da 💕

Süper fark arkadaşım gurur duydum🧿

Bayramda hepimiz biraz öyle oldu☹ Motive olmak şart

Çok kıskandım bu ne biçim kg 🤩🤩🤩

Sevgili Turtam Süt yapmayacaksın sanırım geçen zorlamıştı senineyseki doğru yolu bulup kabağa yöneldin arkadaşım çok kafaya takıyorsun sen verirsin azıcık relax ol yemekte ye sporda yap

baktım gelmemiş güzel photon sportiem ❤❤❤ Çok örnek alıyorum seni 😍

Ödemdir o sana hep güveniyorum hedefine az kaldı verirsin şişlik o kesin

Bende gurur duydum aynen devam canım🧿

Sınavlar ne zaman kaptanım çalışmaya başlamak lazım hızlıdan ❤💕

Ben de okudum biran önce başlasan keşke, başlamamış halin buysa başlamışından korktum azıcık 😘

Geçmiş olsun hasta değilsindir kontroldür umarım 💕

Ahhh gülümsem bana da kızsın aynısından ben de istiyorum retro ❤

Umarım herşey gönlünüzce olur 💐

Senin torunların bile var hemde çok tatlı 🧿 umarım gönlünce olur herşey ❤

Hoşgeldiniz💐

Çok çabuk pes etmiştin bak hatırladım😂 umarım isteklerin en kısa zamanda olur 💐

Ben anlamam bu konulardan ama yapılacak şeyleri ertelememeye çalış istediğin de kalbinden geçene göre olsun canım

Hoşgeldiniz💐

İşte onu görmek istiyorum 🧿en kısa zamanda 🧿

Hoşgeldiniz 💐

Bak nasıl hesap soruyoruz kaçma ama olur mu💕

Geçmiş olsun az dinlensen mi Lilim 💐💐💐💐

Hala 52 sin bu da başarı 🧿 bir tik daha adapte olsan aslında çok güzel düzen oturtursun sen❤
Çok tşk ederim hepimiz için herşeyin hayırlısı ins Allah canım :KK68:

son 2 kilo dayan baloncuk :KK49::KK49::KK49:
sabah
1 adet muz
1 bardak çay

öğlen
avokado salatası

akşam
meyhane pilavi
kefir :KK36:
Kircam kafani senin pilavmis avakadoymus 2kiloymus muş muş pilavı yerken de 2kilonu düşündün mü nasil vercem diye :tokat:

Kircam kafani senin pilavmis avakadoymus 2kiloymus muş muş pilavı yerken de 2kilonu düşündün mü nasil vercem diye :tokat:
yerken hiç farketmedim.. hop direk göbek çıkıyor
aynaya bakıp off gereksiz beden... neden birtek göbekten alıyorsun ki hıh diyip diyete başlıyorum :D

yerken hiç farketmedim.. hop direk göbek çıkıyor
aynaya bakıp off gereksiz beden... neden birtek göbekten alıyorsun ki hıh diyip diyete başlıyorum :KK70:
heheeee yeeee iste sonra muz sabah kahvaltıda ac karnına tercih edilmez muz yerine baska bir meyveyle sut 2tanede ceviz yeee varsa daha tok tutar canim

1tane avakado da 4yemek kaşığı zeytinyağ var bunu salata olarak eger yaparsan uzerine sadece eksi birşey tercih etmen lazim ayri yag dokmemek gerekir
avakado yemedim cildime sürüyordum :) yumuşacik yapıyor
yedim de sevmedim tadini salata gibi dedi bebeklere yediriyolar ben hiç kızıma avakado yedirmedim :)

Back
X