• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hala 1 saat 14 dk yolumuz var🤦‍♀️ormanin ortasinda dön Allah dönnn
Karadeniz yolları ormanlar hep boydan boya öyle canım dikkatli gidin çift şeritlidir kuvvetle muhtemel 💐💐💐💐geçen sene ben orman yolunda tilki görmüştüm çok şirindi ayı ve domuz görsem ne düşünürdüm bilmiyorum😇

Menüm
Sabah 9.00
1 Dilim kepekli ekmek
Domates salatalık biber
Az menemen
1kaşık lor
1 dilim peynir
2 fincan çay

Ara 2 yaş incir

Öğle 14.00
1 dilim kepekli ekmek
Börülce haşlama
1 soğan

Ara 1 salatalık bir yeşil elma

Akşam 19.00
1dilim kepekli ekmek
Et haşlama 1 porsiyon diyette yenir mı bilemedim ama çok severim bol bol yaparım ev halkı da çok sever

Sonra da cayın yanında karışık bir avuç badem fındık

30 dk leslie boosted 120 puan
3 litre su gün bitti
Afiyet olsun 💐 et haşlama diyette çokta güzel gider yanında salatayla süper menü olur 👍 sebzeyle yoğurt /etle salata öğle ve akşam yemeklerimizin ana konusu ❤️❤️❤️

Zaten uykum olmuyor bugün başım ağrıyor diye biraz kestirmiştim şimdi hiç uyuyamam hadi bakalım:işsiz: benim böyle uyuyamadığım için leptinler çalışmıyor ödem oluyor demiş miydim hiç eksi çok olmuyor ondan:KK75:😂
Benimkilerde çok kaçmış olacak :kızgın::kızgın:

Afiyet olsun 💐 et haşlama diyette çokta güzel gider yanında salatayla süper menü olur 👍 sebzeyle yoğurt /etle salata öğle ve akşam yemeklerimizin ana konusu ❤❤❤
Teşekkürler salata yapmadım ama bi dahaki sefere yaparım ben içine limon sıkıp karabiber ekip öyle yemeyi severim

Yoğurt da çok yerim bugün mayaladım yarın başlarım artık yemeye

Iyi geceler en çok sevdiğim şey çocukları uyutup bir kahve içmekti 3 û 1 arada
ama sanırım bundan sonra içemem kalorisi çok gibi
Ben onu kahve süt bal ve tarçın katarak yapıyorum arada hem sağlıklı hem nefis

Kizlar ben diyet e basladim 4 gun olacak sprda yapiyorum cok olmasada..ödem olustu bildigin ayakkabi ayagima vurmaya basladi pantolon dar geldi?fikri.olan varmi
Geçmiş olsun bol su iç maydonoz ye ve acayip bir durumsa normalde hiç olmayan bir dr danış istersen 💐💐💐

Kizlar ben diyet e basladim 4 gun olacak sprda yapiyorum cok olmasada..ödem olustu bildigin ayakkabi ayagima vurmaya basladi pantolon dar geldi?fikri.olan varmi
Vücudun alışma evresi olabilir Ya da gün içinde yanlış bir harekette ayakta falan ödem oluşturabiliyor eğer herhangi bir ağrı yoksa Biraz ödem suyu birazda yürüyüş atacaktır mutlaka Ama ilerleme gösterirse doktora gitmek en doğrusu:KK49:

Back
X