Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ha yazmakta geç kalmışım.Gunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın bebeğim ise gitmek için servisteyim şimdi. Sen nasılsın ?
İçinde şehriye olduğu için calorisi biraz daha yüksek ola.bilir diye açıklama yaptım arpa sehriyeyi suda haşliyorsun icine kuru nane atip aogutuyorsun sonra koyu bir ayran yapıp dökuyorsun normalde yağı kizdirip naneyi o zaman koyuyorsun ben yağ kullanmadım hiç sıcak günlerde soğuk çorba güzel oluyor birde buğday kuru fasulye nohut hepsini pişirip soğutup yogurdunu katıp üzerine dereotu dogranani var ayran aşı çorbası diyoruzHimmmm çok bilmiyomm soğuk çorbayı cacık sandiydim eee oda soğuk iste aynı şey![]()
Yaşı 11 den büyükse benim kıza talibimBuda bir büyüğü buna kismet bulmusmuyduk kizlar
Laf aramizda bu saatte corbaya ekmek baniyom![]()
Unutmuş hayirsiz kaynana tam sövmeliktamam iste tugceye aldi yaaa onu Gülümse
Sende verdin gitti
maşallahhhh
Ben iki öğün aralıklı oruç yapiyorum canım öğlen kahvaltı akşam yemekMenüm güzelmiş tatlımama öğle yemeğini unutmuşsun
![]()
GunaydinnnnnHayırlı geceler kizlar![]()
![]()
On yargili olma kız simdiden sen bekardin degilmi elti biraz daha dışarda görünce daha samimi geliyor bana kişiye göre değişir tabi ben gorumcemi seviyorum aramızda 1.5 yaş var iyi anlaşıyoruz.Benim için farketmez balım ha görümce ha elti ikisi de aynı gibi geliyor ❤❤❤ Geçmiş olsun görümcene bir daha oynamaz o kristaller umarım![]()
İnstegramdan beni niye engellemiş hem istek atan o hemde engelleyen benimle ne derdi varmış deki
Patlıcan yatırma hani patlicani yatırıp ortasini kesip kıyma koyuluyor.Yatirmaaaaa neeee anlatsana yavvvvv yatırıp dövcem seni isteee![]()