- 19 Kasım 2019
- 53.794
- 136.566
- 698
maşallah o zaman boyumuzda aynıdır o beni sollarSeninle aynı kiloda teyzesi utan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah o zaman boyumuzda aynıdır o beni sollarSeninle aynı kiloda teyzesi utan![]()
Bende virüsten değil maskenin kokusundan ölcem Allah'ım.migdem ağzıma geliyor takınca valla bende sıkıldım.artikNe kadar sınırlama getirebilecekler ki koruyan kendini korusun ben çok sıkıldım maskeden kısıtlamadan yeter artık öleceksek de ölelim ☹ Modundayım
Börülce haftasindayiz.herkes yemişMenüm
Sabah 9.00
1 Dilim kepekli ekmek
Domates salatalık biber
Az menemen
1kaşık lor
1 dilim peynir
2 fincan çay
Ara 2 yaş incir
Öğle 14.00
1 dilim kepekli ekmek
Börülce haşlama
1 soğan
Ara 1 salatalık bir yeşil elma
Akşam 19.00
1dilim kepekli ekmek
Et haşlama 1 porsiyon diyette yenir mı bilemedim ama çok severim bol bol yaparım ev halkı da çok sever
Sonra da cayın yanında karışık bir avuç badem fındık
30 dk leslie boosted 120 puan
3 litre su gün bitti
bende sevmiyorum bi terlersen fena oluyor .. ne zaman bitecek ya.Bende virüsten değil maskenin kokusundan ölcem Allah'ım.migdem ağzıma geliyor takınca valla bende sıkıldım.artik
Evet uykusuzluk ödem yapıyor bendede erken yatmaya çalış 500 Gr fark oluyor haberin olsunZaten uykum olmuyor bugün başım ağrıyor diye biraz kestirmiştim şimdi hiç uyuyamam hadi bakalımbenim böyle uyuyamadığım için leptinler çalışmıyor ödem oluyor demiş miydim hiç eksi çok olmuyor ondan
![]()
Dün boyunu ölçtüm 1.50 olmuş oda diyet yapıyor 55.8 di 52.7 oldu 1 ayda ama arada kaçamak yapıyormaşallah o zaman boyumuzda aynıdır o beni sollar![]()
daha durrrr oooo uzar uzar hepimizi geçerDün boyunu ölçtüm 1.50 olmuş oda diyet yapıyor 55.8 di 52.7 oldu 1 ayda ama arada kaçamak yapıyor![]()
Bunu da sormayam boşver yaa gerginlik varsa aranızda gerilmeyin daha fazlaİnstegramdan beni niye engellemiş hem istek atan o hemde engelleyen benimle ne derdi varmış deki![]()
Biz ona karnıyarık diyoruz sosyeteleştirmePatlıcan yatırma hani patlicani yatırıp ortasini kesip kıyma koyuluyor.![]()
işyeri menüsünde öle yazmişlar patlican yatirma diye bende öle yazdimBiz ona karnıyarık diyoruz sosyeteleştirme![]()
Yok kız gitmeden birgün önce konuştuk birgün sonra takımdan ayrilmiş instegramdan baktım yok kapaymis diye düşündüm.senle konuşuyorsa demekki engellemiş kendi bilirBunu da sormayam boşver yaa gerginlik varsa aranızda gerilmeyin daha fazla![]()
bende uyumak istiyorum izin alasim var ama denk getiremedimGünaydın ❤❤❤
Yataktan kalkamıyorum bir türlü![]()
Ya gece uyuyamadım.Günaydın bebeğim ise gitmek için servisteyim şimdi. Sen nasılsın ?
Game of thrones izliyorum son 20 dakika kaldi bitecekaylar sonra kore dizilere dönüş :)
özlemiişm bak şu profildeki kızın dizisini izliyorum