Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ikizlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaaaaaaaaa en büyük hayalimmmmmmmmmmmmm
Benim kk dan tanıştığım bir arkadaş vardı klomen topiginde çocuğu olmasını çok istiyordu dedim Allah sana ikiz vere toton yer görmeye tüp bebekle ikiz oğlu oldu diyor abla hep senin sözün geliyor aklıma nasıl bir dua ettiysen sanada edimmi

Yinede kuyruğu dik tutmaya çalış yüz.bulmasin idolümsun

lütfeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bizde de süpürge ve ütü eşime aittir
Bizde de öyle ve dahası da var bazen gaza gelir maşallah diyim kocama cam siler geçen gün bardak kırıldı onu süpürmek için süpürgeyi aldım elime bir garip geldi eşim de hemen aldı elimden zaten o süpürdü

Bende hemen yapmıyorum 3-4 saati buluyor bazen ama kahvaltı şart
Kalkınca spor faslım var yarım saat öncesi yarım saat sonrası derken ancak kahvaltı hazırlıyorum
Abla spordan 2 saat sonra yemek yenir diyorlar sen spordan sonramı hemen kahvaltı yapıyorsun

ben bu psikolojiyle psikolog emmiyide deli ederim
bnm kuzenimin 10 yıldan sonra oldu hem de kendiliğinden olmayacak diye bir durum yok allah büyük her türlü ol derse olur bnm 3. yoklardan var oldu geldi sürprizimiz oldu hep dua ederim allah isteyen herkese versin diye sana da hayırlı bir zamanda verir insallah

benim 10 yıl bekleyecek vaktim yok yaşım gereği
geç evlenmenin zararları

Ya sen ne manyak biseymişsin bayıldım sana 2 gündür seni tanımaya başladım tam kafa dengisin
çıkın çıkın bana gelin valla ne stres kalır ne üzüntü
çevremdekiler öyle diyorlar
ama terzi bir tek kendi söküğünü dikemiyor
gece maskem düşer gözlerimi kapatır sessizce ağlarım

Me güzel sana test yapmışlar hangi sektör acaba ???
Benim eşim kamuda çalışıyor ve sürekli insanlarla iç içe devlet bir el atıp da onlara test yapmıyor
Özel sektörde çalışıyorum ben de. İsterse hızlı testle kendi isteği ile yaptırabilir. Burda 90 TL ucreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…