Benim kk dan tanıştığım bir arkadaş vardı klomen topiginde çocuğu olmasını çok istiyordu dedim Allah sana ikiz vere toton yer görmeye tüp bebekle ikiz oğlu oldu diyor abla hep senin sözün geliyor aklımaikizlermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaaaaaaaaa en büyük hayalimmmmmmmmmmmmm
keşke bizde de test yapsa herkese.. kamuda yokMe güzel sana test yapmışlar hangi sektör acaba ???
Benim eşim kamuda çalışıyor ve sürekli insanlarla iç içe devlet bir el atıp da onlara test yapmıyor
Yinede kuyruğu dik tutmaya çalış yüz.bulmasin idolümsunitiraf etmek gerekirse az önce herif aradı
dedm heeeeeeeee ne istion leee
ne yedin dedi dedm bunlar bunlar..
onca pere veriyoruz maddi manevi emek ediyoruz bebe için
sen hala kilo verme derdindesn
meyve fındık fıstık felan yiyecen dedi
haklı olduğu için tırstım ve sustum
lütfeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBenim kk dan tanıştığım bir arkadaş vardı klomen topiginde çocuğu olmasını çok istiyordu dedim Allah sana ikiz vere toton yer görmeye tüp bebekle ikiz oğlu oldu diyor abla hep senin sözün geliyor aklımanasıl bir dua ettiysen sanada edimmi
Bizde de öyle ve dahası da var bazen gaza gelir maşallah diyim kocama cam siler geçen gün bardak kırıldı onu süpürmek için süpürgeyi aldım elime bir garip geldiBizde de süpürge ve ütü eşime aittir
dik tutmazmıyım.. valla ısırırımYinede kuyruğu dik tutmaya çalış yüz.bulmasin idolümsun
Abla spordan 2 saat sonra yemek yenir diyorlar sen spordan sonramı hemen kahvaltı yapıyorsunBende hemen yapmıyorum 3-4 saati buluyor bazen ama kahvaltı şart
Kalkınca spor faslım var yarım saat öncesi yarım saat sonrası derken ancak kahvaltı hazırlıyorum
Yarın o keçi boynuzlarini eksi gelmezsen ben sana takacam dur senakşam yemek yemesem kesin eksiyi görürüm
keçiboynuzu çok yedim tok tutuyo
enerjim yerinde şükür:)
Allah'ım sanada ikiz nasip etsin ins Allah ezan okunuyoröyle demeAllah eksikliğini yaşatmasın keşke olsa
şimdi afacanlar annelerini yoruyorlar ama ilerde annelerini kraliçe yapacaklar
Eşim yemek yemiş oh iyi iyi akşam yemegi yemiyorumYarın o keçi boynuzlarini eksi gelmezsen ben sana takacam dur sen
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah'ım sanada ikiz nasip etsin ins Allah ezan okunuyor
ben bu psikolojiyle psikolog emmiyide deli ederim
benim 10 yıl bekleyecek vaktim yok yaşım gereğibnm kuzenimin 10 yıldan sonra oldu hem de kendiliğinden olmayacak diye bir durum yok allah büyük her türlü ol derse olur bnm 3. yoklardan var oldu geldi sürprizimiz oldu hep dua ederim allah isteyen herkese versin diye sana da hayırlı bir zamanda verir insallah
Ya sen ne manyak biseymişsin bayıldım sana 2 gündür seni tanımaya başladımben bu psikolojiyle psikolog emmiyide deli ederim
Keşke cnm yanı kamu özel diye ayırt etmek doğru değil herkes yaptırmalı ama özeller bu işe daha çok önem veriyor devlet yapmıyorkeşke bizde de test yapsa herkese.. kamuda yok
çıkın çıkın bana gelin valla ne stres kalır ne üzüntüYa sen ne manyak biseymişsin bayıldım sana 2 gündür seni tanımaya başladımtam kafa dengisin
Özel sektörde çalışıyorum ben de. İsterse hızlı testle kendi isteği ile yaptırabilir. Burda 90 TL ucretiMe güzel sana test yapmışlar hangi sektör acaba ???
Benim eşim kamuda çalışıyor ve sürekli insanlarla iç içe devlet bir el atıp da onlara test yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?