Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

diyetisyen kuzenim geçenlerde geldi onun üzerine böye bi karar aldım burdan birde aynısını demiş ti kafama takıldı 70'in altına düşene kadar spor yapmamam için ben sordum oda yapmasan daha iyi olur dedi ama 70'in altına düşünce zaten asılırım spor yapmayı seviyorum çünki

Canım çok geç oldu, ancak gördüm mesajini. Eğer bir yol bulup devam edemediysen bı dahakine şu şekilde yap. Ben halka halka dilimleyip çok az su ekleyip pişirdim. Tavada kendi kendine biraz da karamelize gibi oldu. Tuz da attım pişirirken. Çok öldürmedim kabaklari. Üzerine de süzme yoğurt ve bol baharat ekledim, cevizi de ayrı yedim. Bu şekilde gayet güzel oluyordu. Rende yaparak tüketemem gibi geliyor. Yoğurda sarımsak da ekleyebilirsin.

sportie abla 1 saat eliptige bincem demiştim dün bindim yani haberin olsun

Tamam canım

Evet canımbazı diyetisyenler önce hafif yürüyüş öneriyorlar. Ama unutma, yine de saba kalmış kilo verme aşamasında derinde elastikiyet kaybı olmaması için ben sporu öneriyorum
Birde aen çok aşırı yapıyodun

Yinede kardio yapmanı öneririr çok güzel yağdan verirsin

İnstagram da goozdeyle hesabını takip edebilirsin, before afterlarına bak dilini yutacaksın
Onunla 5, gün programımı yapıyorum

Onuda denedim canım yok olmadi midem almadı yani 10 yemek kaşığı zor yedim çoktu zaten yarışı atıldı diyebilirim akşama ızgara deniyim böyle haşlama ile yapamayacagim
Bu arada ben her öğün için bir tane kabak yaptım canım, iki bana fazla geldi.

evet baktım fotoğraflara baya başarılı ya squat mekik onlara devam ediyorum am az diye yazmak itemedim daha hafif bir progrm hazırlayabilirim ama spor yapmak güzel ama tatilden sonra başlaması zor geldi
yani sebebini bilmiyorum ama asla yapmayacağım kaçamakları yapmaya başladım neden böyle oldu bilemedim
kilo verememek çok bozdu heralde morelimi yada istediğim kiloyu verememek

Canım biraz sabırlı olmaya çalış, sabırlı ve inatçı olursan kesinlikle başarırsın hiç şüphen olmasın
Bazen isteklerimize yenildiğimiz zamanlar olabiliyor çok çok normal sonuçta makina değil insanız ama yol uzun elbet hedefe varırsın

inşallah ama işte 1 ay oldu ve 4 kilo verdim ve hergün kendimle cebelleşiyodum bu biraz kırıcı oldu aldığım sonuç

Teşekkür ederim cnm ben aynı zamanda emziriyorum diyete başladım ama beslenmeme de çok dikkat ediyorum genelde size yazarken oğluşum kucağımda emiyor oluyor

Ne güzel valla çok sevindim canım senin adına

Me güzel sana test yapmışlar hangi sektör acaba ???
Benim eşim kamuda çalışıyor ve sürekli insanlarla iç içe devlet bir el atıp da onlara test yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…