öyle demeBırak sadece hayalinde kalsın
Bakacak biri olmayınca zor çok haklısın cnm
Bnm eşim de aynıydı zamanla yumuşadı
Biraz da kayınvalidem ve kayınpeder im onu bu davranışından dolayı azarladığından aslındaellerinde diil belki bilmiyorum ama cidden anneyi çok yoran bir durum
Zaten herşeyi bilen erkek en kötüsü....
Bakheleee şuna sen liste istiyirbana günlük listemi hazırlarsan uyarım
ben işe geldiğim için 3-4 saati öğle yemeğine denk geliyor artık
yok yok haklıdınız düzen oturtmam lazım kaldı 1 ay şunun şununda
istemiyim miBakheleee şuna sen liste istiyir
Kahvaltı etmiyorum diyorsun nasil liste yapalim sanaistemiyim mi
uyanıyorum ancak hazırlanıp işe çıkıyorumKahvaltı etmiyorum diyorsun nasil liste yapalim sana
Canım bn yapmamıştım çocuklarım küçük diye müdür bana yap demediCanım ben hiç duymadım
Kahvaltı yokama olmazki şekerim
Okulla açılması ötelendi dimi bizim okul bişey demedi henüz pazartesi başlıycak güya
Sende online eğitim veriyosun dimi zoom dan
1 kız 1 erkek olduğundan çok şanslıyım ama ikiz çok zor cnm yaşamak lazımöyle demeAllah eksikliğini yaşatmasın keşke olsa
şimdi afacanlar annelerini yoruyorlar ama ilerde annelerini kraliçe yapacaklar
aaaa sendemiiiiii gerçektenmiCanım bn yapmamıştım çocuklarım küçük diye müdür bana yap demedi
Ama yaparım şimdi
Bir ihtimal ayın 24 de seminer var deniliyor ama ihtimal vermiyorum birde bizden kronik rahatsızlığımız var mı diye bilgi istediler
Bence durumlar çok karışık
1 kız 1 erkek olduğundan çok şanslıyım ama ikiz çok zor cnm yaşamak lazım
Hiçbir zaman pişman olmadım zaten
Çünkü tedavi ile oldular brklettiler beni
Cantana sandevic yap koy tam buğday ekmeğinden ceviz,badem,fındık,al yanına küçük sütlerden koy yaniii saglikli biseyler yap şekerli cay seni ayakta tutmazuyanıyorum ancak hazırlanıp işe çıkıyorum
ekmek noCantana sandevic yap koy tam buğday ekmeğinden ceviz,badem,fındık,al yanına küçük sütlerden koy yaniii saglikli biseyler yap şekerli cay seni ayakta tutmaz
Heee unuttum sayi icmiyosun ozaman oburkunleri alyeeeeekmek no
süt no( Ben bebekken ilk doğduğum gün dahil anne sütü bile almamışım) süt içemiyorm
ama yanıma en azından meyve ceviz fındık badem felan alabilirim doğru diyorsun
tamamdırHeee unuttum sayi icmiyosun ozaman oburkunleri alyeeee
Sutu bende hic sevmiyorum en son ne zaman ictim hatirlamiyorumekmek no
süt no( Ben bebekken ilk doğduğum gün dahil anne sütü bile almamışım) süt içemiyorm
ama yanıma en azından meyve ceviz fındık badem felan alabilirim doğru diyorsun
Afiyet olsun canimÇok keyifle yemek yedim. En sevdiklerim vardı yemekte. Mis gibi mantar çorbası bir de taze fasulye oooohhhhh
çok ortak yanımız varSutu bende hic sevmiyorum en son ne zaman ictim hatirlamiyorum
Afiyet olsun canim
Tüp bebek cnm 3. De tuttuaaaa sendemiiiiii gerçektenmi
tüp bebekmi
aşılamamı
afiyet olsun canımÇok keyifle yemek yedim. En sevdiklerim vardı yemekte. Mis gibi mantar çorbası bir de taze fasulye oooohhhhh
bende habersiz 1 sene istemedim..Tüp bebek cnm 3. De tuttu
İlginç olan tek trensferde olmadı da iki tane konuşunca oldutamamiyle kader. adana da başkent de idi
Sebepsizdi bizim ki ondan uzun sürdü galiba ama toplam 1.5 yıl içinde oldu ondan önce aşılama da oldum
Fakat ilk 2 yıl bn istemedim sonra Ataman oldu urfaya gittim geldim bilmem ne derken 5. Yılımızda hamile oldum
Daha erken deneseydik önce olurdu tabi
Pozitif düşün ve hiçbir negatif cümle söyleme cnmbende habersiz 1 sene istemedim..
2. senemde istemeye başladık ilk istemeye başladığım günde kontrole gittik
bizde sorun belli erkek infertilitesi
işte şuan aşılama sürecindeyim ki çok ihtimal vermiyorum
eylülde istanbula gidecem çift embriyo istiyorum inşallah tutar
tutmazsa benim için yıkım
ben bu psikolojiyle psikolog emmiyide deli ederimPozitif düşün ve hiçbir negatif cümle söyleme cnm
Herkesin oluyor bnm arkadaşım 15 yıl sonra kavuştu
Herşey Allahtan inan şimdi çok yöntem var umarım sen de kavuşursun bu süreçte psikoloji çok önemli destek de alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?