• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım soruna yanıt bulursan beni de aydınlatır mısın. Benim de pandemi döneminde oldu çok fazla hem de. Yarına kalp damara randevu aldım Hatta.
Canim ilac verdi bana daflon daha çok ağrı yaptı kullanmadim bıraktım.
Çorap giymeyi de sevmiyor um çünkü tedavi değil .
Ankara'da araştırmıştim tedavi için yerler var ama.
Pandemi bitince İstanbul da yaptırırım herhalde.
Ama bazen de diyorum.
Hamilelikte artıyor gebelik filan olursa bekleyip sonra mı tedavi olsam.

Şu an diyetten başka çözüm yok gibi.

Damardan girip basınçlı sıvı ile damarı temizliyorlar diye biliyorum.

Sen yarim direk yaptiracak mısın?
Benimki harita gibi.

Sabah saat 9.00 da

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometesin yarısı,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik döküp yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği, biraz labne, biraz çemen yanında yeşil çay içtim

ARA ÖĞÜN

1 kase üzüm, 1 avuç kiraz

Gün içinde

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ

Fırında patates, biber, domates, patlıcan, soğan ,sarımsak kaşar peyniri,1 büyük yemek tabağının ¼ ‘i, 1 kase cacık (tuzlu)

AKŞAM ARA ÖĞÜN;

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

SPOR 8:30

Bölgesel ; ( 1 saat ) =360puan

Mekik ; 30 tane = 5 puan

SqUAT: 30 tane =5 puan

Klasik plank :120 aniye = 40 puan

Yan plank;120 saniye = 40 puan

Düz plank;190 saniye = 63puan

İP ATLAMA ; 730 tane =243 puan

TOPLAM PUAN 756

GÜN İÇİNDE 6 LİTRE SU İÇTİM
6 lt suyu nerene sigdirdin kiz maşAllah :KK57:

Kapali olduğu söylendi
İki tupude iptal edip birde öyle denesene benim doğum ebesi arkadasim bana öyle tavsiye verdi sol tupude iptal ettir sonra tüp bebek yaptır tutma olasılığı daha yüksek dedi tüpte sıvı birikince emriyoyu ölduruyormuş tutmasını engelliyormus doktorunla bir konuş istersen bu konuyu

13 ağustos
10.30
1.5 rafadan yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
2 siyah Zeytin
3 incir
14.00
4 minik erik
18.30
Yarım tabak türlü
1 bardak ayran
2 mücver
1 minik biberdolması
Suyumu sayamadım
Spor 45 dk kardiyo 500 iç bacak 340p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone sportie sportie
Seloşun bu menüsü de harika....Neyse bu hafta evdeyim. Bakalım tartıda etiketleriz birbirimizi can kuzum

bencede az daha gencim ve metobolizmam hızlı çalışıyor kesinlikle az kahvenin yanında hergün 2 dilim bitter çikolata yiyorum çünki kahveyi başka şekilde içemiyorum bide akşam yemeklerinin tadına tuzuna bakmak için bikaçkaşık azıma atıyorum artı akşam yemeklerinden sonra acayip bir tatlı kırizi geliyor bana arada onuda yapıyorum sporla dengelemeye çalışıyorum ama çok yüklenme olduğu için eror veriyorum bazen sabah kahvaltısını eksik akşam yemeğini çok yiyorum ve dengem bozuluyor ama bende robot değilim yani sürekli bir sıtandart üstünde gidemem ara sıra kaçamaklar oluyor illaki :KK22: :KK22: :KK22:
Seni robot yapalım😂 arada olur Kaçamak ama kg vermek istiyorsan kararlı ve katı olacaksın metabolizmam benimde hızlı ama dengeli olmak önemli denge kurduğunda kilolara istediğin hızda elveda diyeceksin 😍
listeye uygun spor :KK64: :KK64: :KK64: onun hazırladığı diyet programına uygun spor mu:KK49::KK49:
Sen kendine uygun aşırı ağır olmayan bir spor olsun aşırı sporun kötü yanı bıraktığında hızla kg alırsın normal sporsa seni hem zinde hemde fit tutar bıraktığında da kg almazsın abartmazsan

Ben 2 lt le abdest tutturamiyom 6 lt de wc de yatmam normal ama.zararli degilmi o kadar su da ne bilim
şöyle oluyor 3 bardak su içiyorum sonra lavobaya gidiyorum sonra geliyorum 3 bardak daha içiyorum sonra içeri geçiyorum 8 dk en fazla filmimi izliyorum sonra tekrar lavobaya gidiyorum sonra lavobodan çıkıp tekrar 3 bardak içiyorum 8 dkika film sonra tekrar lavobo bu şekilde:skandal::skandal::skandal::skandal:

Seni robot yapalım😂 arada olur Kaçamak ama kg vermek istiyorsan kararlı ve katı olacaksın metabolizmam benimde hızlı ama dengeli olmak önemli denge kurduğunda kilolara istediğin hızda elveda diyeceksin 😍

Sen kendine uygun aşırı ağır olmayan bir spor olsun aşırı sporun kötü yanı bıraktığında hızla kg alırsın normal sporsa seni hem zinde hemde fit tutar bıraktığında da kg almazsın abartmazsan
tmm sporumu yarın yarım ertesi gün gene aynı oranda çok yapıyım örüntü gibi
aslada çikolata yemicem :KK22::KK22::KK61::KK61::KK61::KK61:zayıflayınca yerim zaten akşam yemeğinide yarıya düşürcem ,ara öğün yapmicam zaten acıkımıyorum, akşam yemeği olarak yulaf mı yesem hafta sonuna kadar midem küçülsün azıcık hem spordan önce beni enerjik yapıyor

Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor
Ben medikal park latif küpelioğluna gitmiştim o buldu sorunumu, ondan önce 4 düşük yaptım bende bakılmadık test genetik kalmamıştı. cnm araştır istersen Bi. Hatta 3 arkadaşımı da götürdüm farklı sorunları vardı hepsinin ve çok şükür 3 üde anne oldu. Nasip kısmet bu işler tabii ama doktor önemli

şöyle oluyor 3 bardak su içiyorum sonra lavobaya gidiyorum sonra geliyorum 3 bardak daha içiyorum sonra içeri geçiyorum 8 dk en fazla filmimi izliyorum sonra tekrar lavobaya gidiyorum sonra lavobodan çıkıp tekrar 3 bardak içiyorum 8 dkika film sonra tekrar lavobo bu şekilde:skandal::skandal::skandal::skandal:
Neden saat başı bir tane içmiyor sun?

selam ancaa oturuyorum
Sabah kahvalti 10.30 menemen yesil cay 1 tatli kasigi tereyag
Oglen 13.00 1 pide kiymali
1 dilim yas pasta (dogum gunuydu kizimin)
aksam yemegi 18.30 tavuklu salata ve 1 fincan dibek.kahvesi yanina 1 kucucuk kare bitter😉
Odem cok fazla olustu.ictigim sular vucutta detoks yapacagim yakindir 😘😘😘

tmm öyle yapıyım
Canım son olarak yazmışlar ama bende üstünden geçeyim akşamları tatlı yeme yemekten sonra mümkünse bir şey yeme kaçamak yapacaksan saat 15:00 öncesi olsun mümkünse ve kahvaltını iyi yap tatlı krizine giriyorsan ara öğünleri atlama Ve çok tuzlu tercih etme
Bakalım 4 eylüle kadar Sen ne kadar kg vereceksin
Atılım bekliyorum senden 💕💕💕

selam ancaa oturuyorum
Sabah kahvalti 10.30 menemen yesil cay 1 tatli kasigi tereyag
Oglen 13.00 1 pide kiymali
1 dilim yas pasta (dogum gunuydu kizimin)
aksam yemegi 18.30 tavuklu salata ve 1 fincan dibek.kahvesi yanina 1 kucucuk kare bitter😉
Odem cok fazla olustu.ictigim sular vucutta detoks yapacagim yakindir 😘😘😘
Dogum günü kutlu olsun kizinin 🥰

Back
X