• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah saat 9.00 da

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometesin yarısı,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik döküp yedim, 1 dilim tam buğday ekmeği, biraz labne, biraz çemen yanında yeşil çay içtim

ARA ÖĞÜN

1 kase üzüm, 1 avuç kiraz

Gün içinde

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ

Fırında patates, biber, domates, patlıcan, soğan ,sarımsak kaşar peyniri,1 büyük yemek tabağının ¼ ‘i, 1 kase cacık (tuzlu)

AKŞAM ARA ÖĞÜN;

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

SPOR 8:30

Bölgesel ; ( 1 saat ) =360puan

Mekik ; 30 tane = 5 puan

SqUAT: 30 tane =5 puan

Klasik plank :120 aniye = 40 puan

Yan plank;120 saniye = 40 puan

Düz plank;190 saniye = 63puan

İP ATLAMA ; 730 tane =243 puan

TOPLAM PUAN 756

GÜN İÇİNDE 6 LİTRE SU İÇTİM

Kavunuma karışma :KK70::KK70:o benim vaz gecilmezim kış boyu meyve yemedim yazında sadece kavun yiyorum napim dayanamıyorum
Ye canım hakkındır sen korumadasın biz gibi kg vermeye çalışanlardan değilsin ki ❤️❤️❤️ Menülerin çoğunlukla gayet iyi buna rağmen 😘

Hafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤ Günaşırı biraz çok yapabilirsin

4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin

Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık💕

Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun 👍

Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme

Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum😂😂
Senin kavunun benim meyveleri döver 😂😂😂
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bile 😂😂😂kg almama şaşmamalı 😂😂😂
OO SÖYLEDİM müsait olunca hazırlayıp atarmış bende 2 gün sonra gidicem bianönce halletsen olur mu dedim tamam yarın ayarlarım dedi
buarada biyere gittiğim falan yok

OO SÖYLEDİM müsait olunca hazırlayıp atarmış bende 2 gün sonra gidicem bianönce halletsen olur mu dedim tamam yarın ayarlarım dedi
buarada biyere gittiğim falan yok
Süper bak listeye uygun sporu da dediğimiz gibi bir dene bence çok iyi sonuç alacaksın🙏❤️💕

Anlamam bu konulardan ama sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Sağol canım
Burası sanki psiko terapi gibi rahat rahat herseyini konusabiliyosun tüp bebek sürecini yaşayanlar bilir konusabileckleri insanlar çok azdır yaşadıkları anlayan insan bulmak ise yok denecek kadar azdır

Kızlar bisey sorucam:rapci:
Karatay beslenme sonrası varis problemi gidiyor deniyor.
Doğru mu?:confused:
Yaşayıp gören ya da çevrenizde gerçekten kurtulan var mı?
Bizde ırsi diyet bitince düzelmezse tedavi olucam.
Ama diyette n de umutluyum.
If de Karatay a benziyor zaten
Canım soruna yanıt bulursan beni de aydınlatır mısın. Benim de pandemi döneminde oldu çok fazla hem de. Yarına kalp damara randevu aldım Hatta.

Sağol canım
Burası sanki psiko terapi gibi rahat rahat herseyini konusabiliyosun tüp bebek sürecini yaşayanlar bilir konusabileckleri insanlar çok azdır yaşadıkları anlayan insan bulmak ise yok denecek kadar azdır
Canim hepimiz türlü türlü yollardan geçtik.
Kolay kolay kucağa alınmıyor maalesef.
Ama sen İnan olacak elbet.
Benim arkadaşım da da kendiliğinden oldu hemde peş peşe.
2 kızı var aralar i 1.5 yaş
Sabır ilacı her şeyin

Hafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤ Günaşırı biraz çok yapabilirsin

4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin

Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık💕

Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun 👍

Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme

Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum😂😂
Senin kavunun benim meyveleri döver 😂😂😂
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bile 😂😂😂kg almama şaşmamalı 😂😂😂
bencede az daha gencim ve metobolizmam hızlı çalışıyor kesinlikle az kahvenin yanında hergün 2 dilim bitter çikolata yiyorum çünki kahveyi başka şekilde içemiyorum bide akşam yemeklerinin tadına tuzuna bakmak için bikaçkaşık azıma atıyorum artı akşam yemeklerinden sonra acayip bir tatlı kırizi geliyor bana arada onuda yapıyorum sporla dengelemeye çalışıyorum ama çok yüklenme olduğu için eror veriyorum bazen sabah kahvaltısını eksik akşam yemeğini çok yiyorum ve dengem bozuluyor ama bende robot değilim yani sürekli bir sıtandart üstünde gidemem ara sıra kaçamaklar oluyor illaki :KK22: :KK22: :KK22:

Sağol canım
Rabbim emeğinin ve Sabri'nin karsiligini en güzel şekilde yaşatsın ins Allah canım işte hepimiz biseylerle imtihan oluyoruz yanlız degilsin emin ol :KK60:

bencede az daha gencim ve metobolizmam hızlı çalışıyor kesinlikle az kahvenin yanında hergün 2 dilim bitter çikolata yiyorum çünki kahveyi başka şekilde içemiyorum bide akşam yemeklerinin tadına tuzuna bakmak için bikaçkaşık azıma atıyorum artı akşam yemeklerinden sonra acayip bir tatlı kırizi geliyor bana arada onuda yapıyorum sporla dengelemeye çalışıyorum ama çok yüklenme olduğu için eror veriyorum bazen sabah kahvaltısını eksik akşam yemeğini çok yiyorum ve dengem bozuluyor ama bende robot değilim yani sürekli bir sıtandart üstünde gidemem ara sıra kaçamaklar oluyor illaki :KK22: :KK22: :KK22:
Kahvaltini çok yap akşam yemegini fazla yeme onda sorun olmaz canım kahvaltiyi eksik yaptığın için akşam yemegini fazla kaciriyorsun demekki

Back
X