• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden saat başı bir tane içmiyor sun?
ozaman akşama kadar lavoboya gitmek zorunda kalıyorum böyle olunca en geç saat 7 de lavobaya gidiyorum daha sonra gece uyurken kalkıpta su içtiğim zman gidiyorum okadar spor yaparken lavoboya gitmeyi sevmiyorum

selam ancaa oturuyorum
Sabah kahvalti 10.30 menemen yesil cay 1 tatli kasigi tereyag
Oglen 13.00 1 pide kiymali
1 dilim yas pasta (dogum gunuydu kizimin)
aksam yemegi 18.30 tavuklu salata ve 1 fincan dibek.kahvesi yanina 1 kucucuk kare bitter😉
Odem cok fazla olustu.ictigim sular vucutta detoks yapacagim yakindir 😘😘😘
Kıymalı pide yaşpasta ödem değil kalıcı kg yapar babysi sen yarın bir el at bu işe, bugün olmamış menü sanki

IMG20200813223154.webp

sportie sportie abla bu hep senin suçun o günden beri keke aş eriyorum yarın kaçamak yapacaktım cumartesiye kaldı piknik organize ettim :confused: :confused: :confused:

ozaman akşama kadar lavoboya gitmek zorunda kalıyorum böyle olunca en geç saat 7 de lavobaya gidiyorum daha sonra gece uyurken kalkıpta su içtiğim zman gidiyorum okadar spor yaparken lavoboya gitmeyi sevmiyorum
Şimdi su orucu tutanlar bile saat başı bir içiyor.
Sen diyetisyen kuzenine sor bence.
Hatta bir yerde okudum suyu fazla içmek ters etki de yapabilir diyodu.
Sen bence biraz araştır

şöyle oluyor 3 bardak su içiyorum sonra lavobaya gidiyorum sonra geliyorum 3 bardak daha içiyorum sonra içeri geçiyorum 8 dk en fazla filmimi izliyorum sonra tekrar lavobaya gidiyorum sonra lavobodan çıkıp tekrar 3 bardak içiyorum 8 dkika film sonra tekrar lavobo bu şekilde:skandal::skandal::skandal::skandal:
Ay evet yaa dk başı wc sinir oluyorum bende 😆😆😆 evdeyken neysede dışarı çıkınca çok fena oluyor çokkkkk🙈 eve nasıl yetişiyorum bilemiyorum 🤣

Canım son olarak yazmışlar ama bende üstünden geçeyim akşamları tatlı yeme yemekten sonra mümkünse bir şey yeme kaçamak yapacaksan saat 15:00 öncesi olsun mümkünse ve kahvaltını iyi yap tatlı krizine giriyorsan ara öğünleri atlama Ve çok tuzlu tercih etme
Bakalım 4 eylüle kadar Sen ne kadar kg vereceksin
Atılım bekliyorum senden 💕💕💕
tamam
3 erken değil mi:KK68::KK68::KK68:
ben tuzu çok nadir tüketiyorum

Şimdi su orucu tutanlar bile saat başı bir içiyor.
Sen diyetisyen kuzenine sor bence.
Hatta bir yerde okudum suyu fazla içmek ters etki de yapabilir diyodu.
Sen bence biraz araştır
kuzenim beni küçüklüğümden beri tanıyo suyu çok içtiğim onlar için yani ailem için kabul edildi alıştılar yani sonrdan çıkmadı sonuçta belki 3 litre ye düşürürüm 8 litreden 4 'e düşürdüm çünki

Seloşun bu menüsü de harika....Neyse bu hafta evdeyim. Bakalım tartıda etiketleriz birbirimizi can kuzum
Bence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar var😄olmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen 🐷tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya

Dogru diyorsun valla :KK43:
Bende mi yeniden listeye girsem ki mezun olurum bende :)))
Yetisseydim beraber girerdik.
Sen gir liste kalabalık olsun.
Zaten hızlı veriyorsun .
Ama sınav var strese girme.
Vazgeçtim.
Önce sınav.
O daha önemli

kuzenim beni küçüklüğümden beri tanıyo suyu çok içtiğim onlar için yani ailem için kabul edildi alıştılar yani sonrdan çıkmadı sonuçta belki 3 litre ye düşürürüm 8 litreden 4 'e düşürdüm çünki
Kız nasıl içiyorsun benim migdem agzima. Gelerek içiyorum içine biseyler katmasam onuda içemem darısı başıma ne diyim aminnn çok kınadimmmm:KK14:

tmm sporumu yarın yarım ertesi gün gene aynı oranda çok yapıyım örüntü gibi
aslada çikolata yemicem :KK22::KK22::KK61::KK61::KK61::KK61:zayıflayınca yerim zaten akşam yemeğinide yarıya düşürcem ,ara öğün yapmicam zaten acıkımıyorum, akşam yemeği olarak yulaf mı yesem hafta sonuna kadar midem küçülsün azıcık hem spordan önce beni enerjik yapıyor
Çikolatayı yarıya indir kahvenin yanında bir küçük parça olur öğün atlama lütfen bol bol yeşil salata ye ❤️❤️❤️ Yulafta çok iyi tercih ara öğün için bile mükemmel 👍

Back
X