Olsun moral bozmak yokk. Olur arada öyle şeyler. Daha dikkat ederek yaparsın yineMerhaba ben geldim. Bugün itibarı ile 89.5 oldum
Guzel eksi canim tebrik ederimGünaydın herkese
Geçen cuma:80.6
Bu cuma:79.5
Çok güzel vermişsin canimŞimdi arkadaşlar kilo bildiriyorum ama nasıl bir haftada o kdr kilo verdin demeyin pilizzçünkü yoldan gelmiştim reglin ilk günüydü fln derken çoğu ödemdi..
Geçen hafta 79.2
Güncel 76.4
Fark: 2.8
Zipzip-
Kacamaklara ragmen guzel eksi gormussun canimBu hafta biraz düzensiz oldu benim ama bundan sonra kaçamak yok
Hormon igneleri etkisi canım bende her tedaviye başlamadan bu sefer takıntılı olmıycak ufak şeye aglamiycam diye kendime söz veriyorum her defasinda aynı oluyordum elinde degil@Bal0ncuk kuzuuummmmmmmmmmm ♥♥ bu iğneler mahvediyor bizi yaa. Çok normal inan. Ben o gonal f vurduğun zaman ayy görmen lazim ota boka sariyordum sürekli ağlıyordum. Eşimin her dediği batıyordu. Son zamanlarda canım acımaya başlamıştı ona da ağlıyordum. Ağlayıp ağlayıp sonra güleceğiz
65 i gormen cok guzel canim tebrik ederim son 1 kez tartil onu yazalim
Insallah ablacim birlikte gorecegiz
İNŞALLAH bende görürüm 65.
Bakıyorum canım ancak zanamım olduInsallah ablacim birlikte gorecegiz
Bir kac mesaj ustte yazdigimi okudun mu abla
Tamam ablacimBakıyorum canım ancak zanamım oldu
Teşekkür ederim. İNŞALLAHOlsun moral bozmak yokk. Olur arada öyle şeyler. Daha dikkat ederek yaparsın yine
Azı çoğu farketmez bence düzenli veriyorsan iyidir
Umarım gurup birinci olur.Tamam ablacim
Tartilar arasında fark olabiliyor abla önemli olan hep ayni tartida tartilmakUmarım gurup birinci olur.yinede ben 80 leri görmeye başladığım için mutluyum. Birde benim tartı ile kızımın tartısı arasında fark var. evden gelirken 90.9 idi .Burda 91.6 göründü. çok motalimi bozdu yaa .
Eve gidince tekrar tartılacağım şimdi kızımdayım.Tartilar arasında fark olabiliyor abla önemli olan hep ayni tartida tartilmak
Cok fazla gelmiyorsun buraya canim aktif olursan daha cok motive olursunHayirli cumalar
En son 79.8 Dim sanırım.
Güncel kilom da 78.4
Fark 1,4
Dün pilatese başladım yarim saat plates yaptım.bu hafta artık 77 yi görmek istiyorum motive olmam lazım 78.den düşemiyorum bir türlü düşemeyince de morelim bozuluyo sonra bir bakmışım tekrar 79 um
gittim geldim bitmemişdündü demi ben onu kaçirdimbitmediyse inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?