Çok haklısın bu durumlarda kendimize hakim olamıyoruz hiç. istesek bile. İnşallah bunların mükâfatını alacağızHormon igneleri etkisi canım bende her tedaviye başlamadan bu sefer takıntılı olmıycak ufak şeye aglamiycam diye kendime söz veriyorum her defasinda aynı oluyordum elinde degil
ay bende onu diyecektim free listeye ne oldu öyle diyeBizim free liste uzadikca uzuyor bugun
Telefondaki resimlerimi bilgisayara atmıştım telefonumda var mı hala bir bakayım eğer yoksa buradaki geçmişten bulmaya çalışayımİlk resmi hatırlamıyorum göre.bilirmiyim peki farkı merak ettim
Sansliymissin ❤❤gittim geldim bitmemişbi tane kalmişti @Zipzip-
Toplamda 30 kisi olduk galibaay bende onu diyecektim free listeye ne oldu öyle diye
Öyle yapcaz ki zatenikimizde buraya güzel haberler verelim sonrada gebelik kilolarını vermek için yarışalım inşallah :)
çok haklısın... hep etrafıma neşe verecem diye bazen kendimi unutuyorum
eve gidiyimde ağlıyım bir güzel
eline sağlık kaptanımmmmmmmmmmmmm
Sonu güzel olsun da herşeye razıyım ben. Muhtemelen ben de kan pihtilasmasi için 9 ay boyunca iğne vuracagimYolun daha çok başı ben hamileyken sekiz ay iğne vuruldum acayip sistim ama hepsi unutuluyor , psikolojinize takılmayın çok inanın geçecek
ama bebe doğunca olacakÖyle yapcaz ki zatenamannnn sanki kilosu var gibi konuşuyor bir de
Kesinlikle ya hahahahaahahaaaaama bebe doğunca olacak
ayy o kilolarad kıymetli olur kız
En güzel odem çayı Dukan birası yeşil çay soda limon gerisi boş bana görekayıslı bitki çayi aldim aralıklı oruçta görmüşüm çok iyi ödem atiyormuş deneyeyim :)
dukan birasi içtim sevemedim tadiniEn güzel odem çayı Dukan birası yeşil çay soda limon gerisi boş bana göre
Ortim tebriklerçok güzel
Tebrikler
Gayet güzel cnmm
Süpermişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?