Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her zaman kullandığın tartıyu baz al moralini bozma

Çok haklısın bu durumlarda kendimize hakim olamıyoruz hiç. istesek bile. İnşallah bunların mükâfatını alacağız ♥
Doktorun biri bana söyle demişti şimdi sana ne desem boş seni teselli etmez ama ufaklığı kucağına aldigin anda bütün cektigin sıkıntıları unutucaksin

Sonucunu düşününce devam ediyorum pes etmiyorum da spor sanki az geliyor gibi 30 dk leslie boosted yapıyorum arkasından 30-40 tane yarım mekik çekiyorum gün boyu da nerdeyse hiç oturmuyorum 10000 adim oluyordur diye düşünüyorum ama merak ettiğim için kendime adimsayar aldım
biraz daha sanki göbek hareketlerinde zorlamam gerekiyor gibi geliyor

İnş niyetim ve şekersize de inş..acaba 75i görüp öyle mi başlasam diyorum.. hemen sıkınca bu sefer gitgide azaltıyorum yediklerimi.. normal yiyerek zayıflamaya çalışıyorum bakalım...
Tamam canım, sonra bir ara birlikte yapariz. Ben bu pazartesi yapmaya basliycam inşallah şekersizi. Umarım tamamlarım. Geçen sefer 15. Günde lahmacun yüzünden bozmuştum.

Eline sağlık

Canım bölgesel karın hareketleri , bacak hareketleri yapabilirsin. Mekik üst karına etki eder. Bizim asıl şikayetçi olduğumuz alt karına faydası yoktur maalesef
Youtube ta 8 dakika karın brasil videosunu tavsiye ederim çok iyidir

Teşekkür ederim hemen bakayım o videoya zaten sezeryan sonrasi alt karnın gitmesi önemli
Gider mi acaba o da var ilk 2 sinde böyle değildi karnım 3. De bıngıl bıngıl kaldı

Arkadaşlar bir konuya değinmek istiyorum, hepimiz sağlıklı beslenmek istiyoruz ,çeşit çeşit meyve sebzeler yemek istiyoruz, maalesef çiftçilerimiz çok mağdur çok çalışıp az kazanıyorlar, domates üreticiden alımı otuz kuruş haberlerde okudum , onlarında duacı si olalım bu güneşte çalışmak kolay değil

11 Eylül gelsin de ben de listeye gireyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…