- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Fırsat buldukça oraya gidiyorum iş cikislari temizliğe ama bugün oturduğum evi temizledim ev sahibi kiracı arıyorda bakanlar oluyorYeni evinimi temizlige başladin kuzu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırsat buldukça oraya gidiyorum iş cikislari temizliğe ama bugün oturduğum evi temizledim ev sahibi kiracı arıyorda bakanlar oluyorYeni evinimi temizlige başladin kuzu![]()
İnş bebişin de senin gibi güzel olsun canımÇok çok çok teşekkür ederim yaaaa oofff bugün iyi duygusal bağladım ♥♥♥
Gazozu icen gitmis canimKimsecikler yok mu![]()
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaİnş bebişin de senin gibi güzel olsun canım
Kesen bereketEki Görüntüle 2675444 Hepinize benden![]()
Gecmis olsun canimIyi geceler kizlar gecmisi yarin okuyacağım basim agriyor bugun![]()
Geçmiş olsun canim iyigecelerIyi geceler kizlar gecmisi yarin okuyacağım basim agriyor bugun![]()
Çok geçmiş olsun cağnim kaptanim iyi gecelerIyi geceler kizlar gecmisi yarin okuyacağım basim agriyor bugun![]()
Yaa nasipBu hafta cok guzel kilo vermisisn ama tartina guvenip ekleyemedim abla![]()
Iyi geceler kizlar gecmisi yarin okuyacağım basim agriyor bugun![]()
Geçmiş olsunIyi geceler kizlar gecmisi yarin okuyacağım basim agriyor bugun![]()
Geçmiş olsunIyi geceler kizlar gecmisi yarin okuyacağım basim agriyor bugun![]()